Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,206 Members 44,174 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[FAQ] OxygeN + Tips!

Tip us?
 
aygul12345
Old
#1051  
aygul12345's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 103
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by colonia27 View Post
Oxygen is dead on xda. We moved here --> http://forum.oxygen.im/
Thanks to know, dindt know also,

Sent from my HTC Desire using xda premium
 
MisterMonitor
Old
#1052  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 224
Join Date: Aug 2010
Hello,
I bought 32gb card (29gb for real) . I want to ask about swap partition, what it does. What are cons/prons of swap partition. And how many space you suggest for swap partition?

P.S How much space You suggest to make for ext3 partition, Im thinking about 1-2gb .
HTC Desire .
 
stankyou
Old
#1053  
stankyou's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 433
Posts: 1,444
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by MisterMonitor View Post
Hello,
I bought 32gb card (29gb for real) . I want to ask about swap partition, what it does. What are cons/prons of swap partition. And how many space you suggest for swap partition?

P.S How much space You suggest to make for ext3 partition, Im thinking about 1-2gb .
I have swap set to zero. I think most roms doesn't have it as requirement anyway.
The maximum allowable ext partition is 2GB afaik. 1GB would be enough actually. But it depends on how many apps you plan to install.

LG Nexus 5, LG Nexus 4, HTC Desire


- I feel oh so dirty flashing without wiping.
- A word of advice, do a clean flash or just shut the hell up.
- That sad moment my favorite rom became too bloated for my liking that I started to look at other roms.
- I read the OP but where's the fun in that?
 
schiznik
Old
#1054  
schiznik's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 135
Posts: 558
Join Date: Jun 2010

 
DONATE TO ME
The Oxygen kernel doesnt support swap, so it wont get used if you have a swap partition.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
[ LG Nexus 4 / OmniROM 4.4 ]
[ Samsung Galaxy S2 / CM10.1 ]
[ HTC Wildfire / CM9 dead... ]
[ HTC Desire HD / CM9 dead... ]
 
nigo86
Old
#1055  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Aug 2012
Cool 3G problem with MildWild V-4.3

Please if anybody can help currently am using [ROM] [29.06]MildWild V-4.3Final Based on Oxygen 2.3.2 , but i cant use the 3G and i dont know why? Mobile data as below:

kernel : 2.6.35.14-cox-oxy
Baseband: 32.56.00.32u_5.17.05.23

i also tried the mildwild CM5 but i found the same issue.
 
ikocijan
Old
#1056  
ikocijan's Avatar
Member
Thanks Meter 14
Posts: 78
Join Date: Apr 2011
Location: Zagreb
What do you mean you can't use it? There is no connection or you can not even turn mobile data on?
Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
 
nigo86
Old
#1057  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by ikocijan View Post
What do you mean you can't use it? There is no connection or you can not even turn mobile data on?
I can turn the mobile data on but there is no connection, what can i do to fix it?
 
ikocijan
Old
(Last edited by ikocijan; 1st September 2012 at 11:58 AM.)
#1058  
ikocijan's Avatar
Member
Thanks Meter 14
Posts: 78
Join Date: Apr 2011
Location: Zagreb
Did you check your APN settings? Maybe they are not configured properly.

Or you could try changing kernel. Go to forum.oxygen.im and there you will find latest thalmus kernel 2.6.35.14_r4. Maybe that will work.

Sent from my HTC Desire using xda premium
Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
 
nigo86
Old
#1059  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Aug 2012
Cool Done

Quote:
Originally Posted by ikocijan View Post
Did you check your APN settings? Maybe they are not configured properly.

Or you could try changing kernel. Go to forum.oxygen.im and there you will find latest thalmus kernel 2.6.35.14_r4. Maybe that will work.

Sent from my HTC Desire using xda premium
Done, but still the same problem
 
ikocijan
Old
#1060  
ikocijan's Avatar
Member
Thanks Meter 14
Posts: 78
Join Date: Apr 2011
Location: Zagreb
You could try changing baseband. I know that your version is the latest but maybe some other version would work better. But before that try a full wipe and reflash the rom

Sent from my HTC Desire using xda premium
Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes