Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,054 Members 46,040 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM]Phantom's Blazer Rom[Yo][8/2/12][v0.1.5][FF18]

Tip us?
 
Custodian
Old
#5081  
Senior Member
Thanks Meter 346
Posts: 1,945
Join Date: Feb 2011
Dunno. Each phone is different. Im using blaze 4.0, gunslinger, fb21 modem. No UV and my battery seems just awsome. Calibrated after fresh install too.

Sent from my SPH-D710 using XDA App
 
gr33nd3vil
Old
#5082  
gr33nd3vil's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,515
Posts: 2,898
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by beseenwithgreen View Post
Mmmk ...I did answer your question and not slam you for asking it so you're welcome....not sure how pointing that you should have posted your question to Q & A is being a smartass but OK. And please proof read your question before postng and calling someone a smartass.
Must of misread your post my appoligies.
 
rbtrucking
Old
#5083  
rbtrucking's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 259
Posts: 1,066
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by rksand View Post
I had terrible battery and poor 3G on fb21. I'm back on fb15 and its much better.

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
Ya I am gonna try that myself as I get HORRIBLE battery life on fb21 too.
 
gr33nd3vil
Old
#5084  
gr33nd3vil's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,515
Posts: 2,898
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by rbtrucking View Post
Ya I am gonna try that myself as I get HORRIBLE battery life on fb21 too.
I went back to el29 an i have better battery an data
 
rbtrucking
Old
#5085  
rbtrucking's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 259
Posts: 1,066
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by gr33nd3vil View Post
I went back to el29 an i have better battery an data
Ya I tried el29 and for some reason that ran a muck on my battery too. FB15 seems to be doing me the best so far.
 
GRBlitz
Old
#5086  
GRBlitz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 106
Join Date: Dec 2011
Location: Chicago
Im having an interesting issue with my Blazer 4.0

Sometimes, my screen will not register any touches. I will go to text something and the screen will not receive any of my input or provide me with haptic feedback, then all of a sudden about 5-10 seconds later my phone will spew out all of the keystrokes I had pressed in one short blast it seems..... Its happened with text messages and for some reason happens when I am using the flashlight feature too... Weird

Anyone experience this issue or something similar? I dont remember this happening on 3.9 Blazer just as an FYI.....


VZW Galaxy SIII

ROM: UNOFFICIAL CM10
Backup: Solid ICE 2.0
The Following User Says Thank You to GRBlitz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Jesmer
Old
#5087  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 45
Join Date: Sep 2011
Yes, it happens to me too. Whenever I use the Fleshlight, my strokes seem end in multiple short outbursts.
The Following 2 Users Say Thank You to Jesmer For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
keeepinitgansta
Old
#5088  
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 317
Join Date: May 2007
Quote:
Originally Posted by Jesmer View Post
Yes, it happens to me too. Whenever I use the Fleshlight, my strokes seem end in multiple short outbursts.

lmao! wow, anyways... my 4G button on the notification menu sometimes does not register.
 
Alucardis666
Old
#5089  
Alucardis666's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 229
Posts: 1,942
Join Date: Jul 2009
Location: Miramar
My bro *Who doesn't have an account here...yet.* Uses this rom as a DD on his phone. He adores it. Thanks on his behalf for making such a solid performer.



If anything in this post helped or amused you, please hit the thanks button.


Nexus 5 32GB Black on AT&T + Spigen NeoHybrid Slate
Macbook Pro 13" Retina 512GB Haswell [Fall 2013]
Retina iPad Mini 32GB Space Grey with Apple Black Leather Smart Case
 
GRBlitz
Old
#5090  
GRBlitz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 106
Join Date: Dec 2011
Location: Chicago
Quote:
Originally Posted by keeepinitgansta View Post
lmao! wow, anyways... my 4G button on the notification menu sometimes does not register.
Same thing here, does anybody have a fix or can this issue be improved upon in a future ROM release?

Sent from my SPH-D710 using XDA App


VZW Galaxy SIII

ROM: UNOFFICIAL CM10
Backup: Solid ICE 2.0

Tags
echo echooo echooooo, febtober, overstew was here, roms we don't need roms
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes