FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

[ROM][ARC/ARC S] Arconium ICS 5.0 - "Woop!" [FW:587][1 Nov]

1,382 posts
Thanks Meter: 2,090
 
By doomed151, Senior Member on 24th February 2012, 06:00 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
27th February 2012, 08:37 AM |#71  
Member
Flag Villach
Thanks Meter: 5
 
More
Battery also works fine on this rom, 1d15h with background services like push email, weather, sync of whole google stuff and others on, battery still 50%.
 
 
27th February 2012, 11:24 AM |#72  
Senior Member
Flag Nottinghamshire
Thanks Meter: 17
 
More
Great rom, just like Sony's ICS Beta. The only issue I have is the sony gallery seems sluggish (not smooth) and seems to be loading all the time. Anyone else having this issue?
27th February 2012, 12:02 PM |#73  
kickerz14's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 14
 
More
Yes your not the only one mate and it still because the rom is in the beta stage.

Sent from my LT18i using xda premium
27th February 2012, 01:53 PM |#74  
Member
Flag Roma
Thanks Meter: 1
 
More
Hi guys,
highlights from CPUSpy speed of 1Ghz, with my arc S..
27th February 2012, 05:05 PM |#75  
Senior Member
Thanks Meter: 426
 
More
Anyone worked how to get the sweet SE Music PLayer from the Xperia S working on this ROM? (implies the problem is packages with the same name but signed with different certificates.)

It would be the perfect ROM for me.
27th February 2012, 05:51 PM |#76  
Azev's Avatar
Senior Member
Flag Metz
Thanks Meter: 62
 
More
After 3 charges, i confirm that it drains battery. With the same use:



Arc 2.3.4 Stock .62 / Arc 4.0.3 Arconium ICS

At midday, i have changed an option in settings > Developper Options > Background Process limit > put in "Max 4". It seems be better. Many processes remain in the background while those below are off.
Last edited by Azev; 27th February 2012 at 06:09 PM.
27th February 2012, 07:33 PM |#77  
doomed151's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 2,090
 
More
Thanks for the input guys! I'll try to improve battery usage.
In the meantime, check out the main post to see what's coming in v2.
The Following 2 Users Say Thank You to doomed151 For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 09:20 PM |#78  
Member
Flag Toulouse
Thanks Meter: 19
 
More
I have also to report heavy battery drain (~7%/h). Restarting the phone is sometimes enough to resolve the issue but it happens again after a while.

CPU Spy reports deep sleep (seems OK)
Betterbattery reports lot of wakelocks (>3000 within a day) from "RILJ/keyboard". Not sure if this is correct...
27th February 2012, 09:21 PM |#79  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hey ,thank's for the hard work ,but i need something here ,i need recovry mode to install on my new arc lt15i baseband -64 (and please with commende fastboot to directly entered to recovry mode ) thank's advenced ,sorry for my bed languge
27th February 2012, 10:05 PM |#80  
Member
Flag Brasília
Thanks Meter: 6
 
More
Red face Doom kernel is working ?
Hey @doomed151, i can use the Doom kernel on this rom ? Finally the kernel is here
27th February 2012, 10:55 PM |#81  
doomed151's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 2,090
 
More
Quote:
Originally Posted by nexx67

I have also to report heavy battery drain (~7%/h). Restarting the phone is sometimes enough to resolve the issue but it happens again after a while.

CPU Spy reports deep sleep (seems OK)
Betterbattery reports lot of wakelocks (>3000 within a day) from "RILJ/keyboard". Not sure if this is correct...

Just woke up from sleep, phone is getting 0.8%/hr drain. I'll try to release v2 today.
Quote:
Originally Posted by calage1234

Hey @doomed151, i can use the Doom kernel on this rom ? Finally the kernel is here

Of course.
The Following User Says Thank You to doomed151 For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes