Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

CM7 DX2 - Issues so far

OP hoganw

14th February 2012, 06:42 PM   |  #91  
Junior Member
Flag NH-603
Thanks Meter: 2
 
28 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
I have encountered a new issue (I believe) in the last 2 days...after a reboot (normal reboot, just to keep the phone fresh) my phone will delete my corporate exchange account and disable Swype and activate standard keyboard??? This is reproducible, just did it again to be sure. I have tried clearing cache and dalvik, didn't help. Anyone have any idea why this would happen? Will have to SBF and start from scratch if I cant figure this one out...
15th February 2012, 12:17 AM   |  #92  
Senior Member
Flag Mamou
Thanks Meter: 36
 
553 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Don't know why but I'd try to freeze the standard keyboard after setting the one you want.

Sent from my MB870 using XDA App
15th February 2012, 12:19 AM   |  #93  
Senior Member
Flag Mamou
Thanks Meter: 36
 
553 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Umm I'm can't "find" my x2 when I plug to Xbox... any advice guys?

Sent from my MB870 using XDA App
15th February 2012, 02:20 AM   |  #94  
smallzfsu's Avatar
Member
Thanks Meter: 12
 
89 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
What do you have your USB connection set to?

Sent from my MB870 using XDA App
15th February 2012, 07:37 AM   |  #95  
Senior Member
Flag Mamou
Thanks Meter: 36
 
553 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
It's all auto. Set to USB debugging. But it doesent matter I've set it to all the 3 ones. It does nothing...

Sent from my MB870 using XDA App
27th February 2012, 05:59 PM   |  #96  
Moon Shadow - NM's Avatar
Senior Member
Flag Albuquerque
Thanks Meter: 497
 
449 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
WIFI and Dialer mod/fix for CM7DX2!
For those of you having dialer or WIFI issues, go to: CM7DX2 WIFI and Dialer fix/mod (enable cron scheduler)! I have posted a mod to take care of the WIFI disconnects and the dialer lag issue.

Ciao!
Last edited by Moon Shadow - NM; 27th February 2012 at 06:08 PM.
28th February 2012, 12:45 AM   |  #97  
Senior Member
Thanks Meter: 269
 
942 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
This is not a big deal but I have noticed that the volume rocker wake does not work after the phone has been in standby for a few minutes.
1st March 2012, 02:17 AM   |  #98  
Account currently disabled
Flag The cold part of Ohio
Thanks Meter: 416
 
2,149 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
This isn't exactly a Cm7 thing as much as it's an ADW thing. Im using adw ex with the ADW Notifier and its kind of not working at all. The bubble for SMS notifications isn't coming up.I'm using Handcent SMS.

Sent from my MB870 using xda premium
30th March 2012, 11:33 PM   |  #99  
Senior Member
Pittsburgh, PA.
Thanks Meter: 399
 
1,755 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
I'm having a problem with videos on the web browser coming up as just a bunch of lines. Audio is OK, picture is completely unwatchable. Is this a problem with the code for the video or a hardware problem?

Sent from my CM7 Beta X2
30th March 2012, 11:56 PM   |  #100  
Senior Member
Flag Mamou
Thanks Meter: 36
 
553 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Um I would say u might have flashed incorrectly, or maybe u flashed the old one or something..... sounds like miui issue.... redownload rom and follow instructions to the T.

Cyanogenmod

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes