Post Reply

[OFFICIAL] Kyrillos' ROM Problems, Questions & Answers

28th February 2012, 12:33 AM   |  #2371  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Come back to original firmware
Hi at all, I have to reset my galaxy 3 to the original firmware from a Kyrillos 9.5. I have downloaded theese two firmware:
I5800XWJPK
I5800XXJPS
But nothing.. when I flash with the original firmware it seems to load something at the reboot that goes wrong.
What can I do?
Thank you
28th February 2012, 05:28 AM   |  #2372  
b2bt's Avatar
Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 10
 
95 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
JPU
is it necessary to install JPU before instaling your rom?
or it does it automatically?
anyways wats de benefit of doing it?
28th February 2012, 08:21 AM   |  #2373  
bscraze's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 704
 
2,459 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by b2bt

is it necessary to install JPU before instaling your rom?
or it does it automatically?
anyways wats de benefit of doing it?

No. Its auto.

Quote:
Originally Posted by Berla

Hi at all, I have to reset my galaxy 3 to the original firmware from a Kyrillos 9.5. I have downloaded theese two firmware:
I5800XWJPK
I5800XXJPS
But nothing.. when I flash with the original firmware it seems to load something at the reboot that goes wrong.
What can I do?
Thank you

Boot into recovery and factory reset

Cheers

Sent from my GT-i9003 powered by MIUI
28th February 2012, 09:48 AM   |  #2374  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Hey kyrillos thanx a ton for this Rom.
It has made my phone very fast. But every time i try to install setcpu or that graphics enhancing app my acore process fails along with some other processes.
Still, gr8 Rom worth flashing.

Sent from my GT-I5800 using XDA App
28th February 2012, 05:18 PM   |  #2375  
rkoby13's Avatar
Senior Member
Flag You don't wanna know.....
Thanks Meter: 7,743
 
9,739 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Gudfark

I've recently flashed to v10 GWK74 Beta on my 5800, and aside from it working very well, being fast, and having plenty of memory free, I can't get it to let me add my Facebook acct (FB app is installed), or any other widgets except those that came with v10.

I also really want to use the standard alarms & clock as this one is naff tbh.

Anything that can be done to remedy these?

TIA

PS
also using G3mod 2.3 OC

you can't be using g3mod 2.3 on cm7a7 it doesn't support it...but g3mod 2.4.1 does

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from Galaxy
Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta
powered by
CM7-kernel 1.3 H.V.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
28th February 2012, 05:48 PM   |  #2376  
Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 55
 
592 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
can someone please prot these awesome themes for Kyrillos v9.5...
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1174897
specially the Industrial one..thanks
1st March 2012, 06:32 PM   |  #2377  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Supercharger
When i try to install the v6_supercharger with the Terminal Emulator it say´s: "System Integration of /init.rc is ON... Go to Option and DISABLE..."
How can i do this?
I hope anyone could help me please.
With best regards Hannes
1st March 2012, 08:48 PM   |  #2378  
chrisxt's Avatar
Member
Flag Gorinchem
Thanks Meter: 35
 
46 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Hey Kyrillos, first I'd like to thank you for your great work on your ROM.

I installed beta 2 a while back and it's great but it does freez alot, not sure why though, sometimes it even happens when nothing else is open and just in the homescreen but also when using some apps, I just need to hold the power button and then restart it but the last few days I think I froze about 10 times, i believe I'm not the only one with this problem.

Hopefully you will be able to fix this soon.
1st March 2012, 10:37 PM   |  #2379  
artifex21's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 134
 
492 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by chrisxt

Hey Kyrillos, first I'd like to thank you for your great work on your ROM.

I installed beta 2 a while back and it's great but it does freez alot, not sure why though, sometimes it even happens when nothing else is open and just in the homescreen but also when using some apps, I just need to hold the power button and then restart it but the last few days I think I froze about 10 times, i believe I'm not the only one with this problem.

Hopefully you will be able to fix this soon.

Try flashing a different kernel ...That helped me
2nd March 2012, 10:41 AM   |  #2380  
bscraze's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 704
 
2,459 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by chrisxt

Hey Kyrillos, first I'd like to thank you for your great work on your ROM.

I installed beta 2 a while back and it's great but it does freez alot, not sure why though, sometimes it even happens when nothing else is open and just in the homescreen but also when using some apps, I just need to hold the power button and then restart it but the last few days I think I froze about 10 times, i believe I'm not the only one with this problem.

Hopefully you will be able to fix this soon.

Flash higher voltage kernel in rkkoby's sig

Cheers

Sent from my GT-i9003 powered by MIUI

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes