5,596,235 Members 34,755 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[OFFICIAL] Kyrillos' ROM Problems, Questions & Answers

Tip us?
 
Berla
Old
#2371  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2011
Default Come back to original firmware

Hi at all, I have to reset my galaxy 3 to the original firmware from a Kyrillos 9.5. I have downloaded theese two firmware:
I5800XWJPK
I5800XXJPS
But nothing.. when I flash with the original firmware it seems to load something at the reboot that goes wrong.
What can I do?
Thank you
 
b2bt
Old
#2372  
b2bt's Avatar
Member
Thanks Meter 10
Posts: 95
Join Date: May 2011
Location: mumbai
Default JPU

is it necessary to install JPU before instaling your rom?
or it does it automatically?
anyways wats de benefit of doing it?
 
bscraze
Old
#2373  
bscraze's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 701
Posts: 2,455
Join Date: Aug 2011
Location: Singapore
Quote:
Originally Posted by b2bt View Post
is it necessary to install JPU before instaling your rom?
or it does it automatically?
anyways wats de benefit of doing it?
No. Its auto.

Quote:
Originally Posted by Berla View Post
Hi at all, I have to reset my galaxy 3 to the original firmware from a Kyrillos 9.5. I have downloaded theese two firmware:
I5800XWJPK
I5800XXJPS
But nothing.. when I flash with the original firmware it seems to load something at the reboot that goes wrong.
What can I do?
Thank you
Boot into recovery and factory reset

Cheers

Sent from my GT-i9003 powered by MIUI
Member on xda? This is a must watch

 
ishaan.karnik
Old
#2374  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Feb 2012
Hey kyrillos thanx a ton for this Rom.
It has made my phone very fast. But every time i try to install setcpu or that graphics enhancing app my acore process fails along with some other processes.
Still, gr8 Rom worth flashing.

Sent from my GT-I5800 using XDA App
 
rkoby13
Old
#2375  
rkoby13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6526
Posts: 8,895
Join Date: Mar 2011
Location: You don't wanna know.....

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Gudfark View Post
I've recently flashed to v10 GWK74 Beta on my 5800, and aside from it working very well, being fast, and having plenty of memory free, I can't get it to let me add my Facebook acct (FB app is installed), or any other widgets except those that came with v10.

I also really want to use the standard alarms & clock as this one is naff tbh.

Anything that can be done to remedy these?

TIA

PS
also using G3mod 2.3 OC
you can't be using g3mod 2.3 on cm7a7 it doesn't support it...but g3mod 2.4.1 does

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from Galaxy
Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta
powered by
CM7-kernel 1.3 H.V.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samsung Galaxy S II
Dualboot
[Primary]Slot-1: SlimSaber 4.4.2 build 3.8 unofficial(2014/0405) by fusionjack
[Secondary]Slot-2: SlimSaber 4.3.1 build 2.2 unofficial(2013/12/05/) by fusionjack<<<
>>>DorimanX Power Core kernel<<|>>10.43v107 by computoncio <<
 
hadi_xman
Old
#2376  
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 585
Join Date: Jul 2011
Location: Karachi
can someone please prot these awesome themes for Kyrillos v9.5...
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1174897
specially the Industrial one..thanks
 
hannes_i5800
Old
#2377  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Nov 2011
Default Supercharger

When i try to install the v6_supercharger with the Terminal Emulator it say´s: "System Integration of /init.rc is ON... Go to Option and DISABLE..."
How can i do this?
I hope anyone could help me please.
With best regards Hannes
 
chrisxt
Old
#2378  
chrisxt's Avatar
Member
Thanks Meter 35
Posts: 46
Join Date: Dec 2011
Location: Gorinchem
Hey Kyrillos, first I'd like to thank you for your great work on your ROM.

I installed beta 2 a while back and it's great but it does freez alot, not sure why though, sometimes it even happens when nothing else is open and just in the homescreen but also when using some apps, I just need to hold the power button and then restart it but the last few days I think I froze about 10 times, i believe I'm not the only one with this problem.

Hopefully you will be able to fix this soon.
 
artifex21
Old
#2379  
artifex21's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 129
Posts: 484
Join Date: Mar 2011
Location: Belgrade
Quote:
Originally Posted by chrisxt View Post
Hey Kyrillos, first I'd like to thank you for your great work on your ROM.

I installed beta 2 a while back and it's great but it does freez alot, not sure why though, sometimes it even happens when nothing else is open and just in the homescreen but also when using some apps, I just need to hold the power button and then restart it but the last few days I think I froze about 10 times, i believe I'm not the only one with this problem.

Hopefully you will be able to fix this soon.
Try flashing a different kernel ...That helped me
 
bscraze
Old
#2380  
bscraze's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 701
Posts: 2,455
Join Date: Aug 2011
Location: Singapore
Quote:
Originally Posted by chrisxt View Post
Hey Kyrillos, first I'd like to thank you for your great work on your ROM.

I installed beta 2 a while back and it's great but it does freez alot, not sure why though, sometimes it even happens when nothing else is open and just in the homescreen but also when using some apps, I just need to hold the power button and then restart it but the last few days I think I froze about 10 times, i believe I'm not the only one with this problem.

Hopefully you will be able to fix this soon.
Flash higher voltage kernel in rkkoby's sig

Cheers

Sent from my GT-i9003 powered by MIUI
Member on xda? This is a must watch


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes