Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][PORT] MIUIv4 | beta2 released

OP bravovn

28th February 2012, 04:45 PM   |  #21  
Ensuna's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
ok mrahmanda

which app2sd you use for this rom?
28th February 2012, 05:02 PM   |  #22  
flatzki's Avatar
Senior Member
Flag Hamburg
Thanks Meter: 844
 
522 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Button ok now or need a fix?
28th February 2012, 05:05 PM   |  #23  
mrahmanda's Avatar
Senior Member
Flag Bandung
Thanks Meter: 96
 
375 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Ensuna

ok mrahmanda

which app2sd you use for this rom?

i use this one. check it out! quite helpful https://market.android.com/details?i...cHAyc2QiXQ..:D
28th February 2012, 05:08 PM   |  #24  
bravovn's Avatar
OP Senior Member
Flag Hội An
Thanks Meter: 275
 
117 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
All button is work fine. No have any problem

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
28th February 2012, 05:19 PM   |  #25  
coolsandie's Avatar
Recognized Contributor
Flag Kochi, Kerala
Thanks Meter: 1,013
 
1,955 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
How'z the battery drain .. same as in Squad's CM9 ?

Also, the network signal/wifi refresh indicators seems not working, isn't it ?
28th February 2012, 05:22 PM   |  #26  
Ensuna's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
can i use a2sdgui or s2e ??
28th February 2012, 05:22 PM   |  #27  
bravovn's Avatar
OP Senior Member
Flag Hội An
Thanks Meter: 275
 
117 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by coolsandie

How'z the battery drain .. same as in Squad's CM9 ?

Also, the network signal/wifi refresh indicators seems not working, isn't it ?

Uhm, the battery same.
Wifi good, rotation is not well but I will fix it tomorrow.
The Following User Says Thank You to bravovn For This Useful Post: [ View ]
28th February 2012, 05:35 PM   |  #28  
coolsandie's Avatar
Recognized Contributor
Flag Kochi, Kerala
Thanks Meter: 1,013
 
1,955 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by bravovn

Uhm, the battery same.
Wifi good, rotation is not well but I will fix it tomorrow.

No no, I meant the signal indicators, whether its static (not refreshing according to the signal) like in CM9 ?
28th February 2012, 06:40 PM   |  #29  
Member
Thanks Meter: 0
 
30 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
the speaking quality on the phone is really bad. They said there is an echo while I'm talking on the phone.
Last edited by Risefan; 28th February 2012 at 08:02 PM.
28th February 2012, 08:50 PM   |  #30  
flatzki's Avatar
Senior Member
Flag Hamburg
Thanks Meter: 844
 
522 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by Risefan

the speaking quality on the phone is really bad. They said there is an echo while I'm talking on the phone.

happens, its a alpha

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes