Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Help] Face-unlock does not work in Xperia Neo ICS, apart from flashing.

OP vetreca

28th February 2012, 01:26 AM   |  #1  
vetreca's Avatar
OP Junior Member
Flag Sofia, Bulgaria
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Hi,
Even the other developers say:
"Known bugs:
- Face Unlock option isn't available in Settings => Security => Lockscreen"
there are 2 fixes i've tried { gapps-ics-20120207-signed; gapps-ics-20120224-signed } - zip->SDcard->CWM->install, but they do not work for me. If someone could help me and/or post a working fix for this, it will be very appreciated.
28th February 2012, 06:56 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
21 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
What i did was i used the latest gapps-ics-20120224-signed.zip. but before flashing i pushed a file to /system/etc/permission/ folder. You need to have the file android.hardware.camera.front.xml in the folder. Change permission to rw-r--r-- the same as other files in the folder
28th February 2012, 09:21 PM   |  #4  
i3ooter's Avatar
Member
Flag Iran - BND
Thanks Meter: 11
 
50 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Exclamation
Quote:
Originally Posted by imranaryan

try this 1 i flashed this and ahve working face-unlock
marcusant.com/android/epic/ga...s-20111230.zip

Your Link Not Working ...

Please Put New Link, Thanks ...

--------------------------

Why Face Unlock Not Show On Security Settings ?

i Installed All Updates, But Not Show For Me
29th February 2012, 08:22 PM   |  #5  
Pandemic's Avatar
Senior Member
Flag MePpEl
Thanks Meter: 12,121
 
16,002 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by i3ooter



Your Link Not Working ...

Please Put New Link, Thanks ...

--------------------------

Why Face Unlock Not Show On Security Settings ?

i Installed All Updates, But Not Show For Me

yes in security, i upload one now so be patient.
i have test these one and it was working, flash this through cwm.
here you go: http://www.mediafire.com/?pxfgu2kg8qi8x72

Edit: let me know
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes