Post Reply

[Rom][2-21-12]GingerVolt Rom 2.0 w/ Blitzkrieg Kernel

28th February 2012, 06:24 PM   |  #1291  
dbeauch's Avatar
Senior Member
Flag Nashua, NH
Thanks Meter: 57
 
328 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by mtmichaelson

Hey guys, I think I may have found a fix for the low volume. If you would like to test a kernel for me, send me a pm or come to the irc. I believe it is louder, I just want a second opinion lol. Thanks!

Sent from my VS910 4G using xda premium

MT a fix for the low volume would be awesome! I currently use Volume+ which kind of works but FCs alot when I use Google Music, so a better solution would be...well, better, lol. Also Volume+ seems to work well for the speaker and AUX OUT but doesn't seem to do anything for just the regular In Call volume....

I would be glad to test it out!
29th February 2012, 12:13 AM   |  #1292  
Bait-Fish's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 237
 
776 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Just installed 2.0 on top of 1.3 after not seeing any warning in the OP. Will see how that goes, heh. Finally got time to read back and realize my mistake, oops. Oh well :)

Thanks as always, mt! Looking forward to the volume mod.

Sent from my VS910 4G using Tapatalk
29th February 2012, 12:48 AM   |  #1293  
Member
Thanks Meter: 4
 
43 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
do you need to do "zram enable" every time you boot the phone or only 1 time.

first time it rebooted right when i hit enter then the second time it worked for me. just wondering if i have to do it everytime my phone dies or something.

thanks for all the good work. phone works better than ever i could never imagine this phone getting so fast with these tweaks.
29th February 2012, 01:21 AM   |  #1294  
Big Cam's Avatar
Senior Member
Flag West Fargo
Thanks Meter: 127
 
597 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by elreydotcom

Disable the hidden dock.

Sent from my VS910 4G using xda premium

Ah perfect, thank you so much, I don't know how I never tried that.
29th February 2012, 01:53 AM   |  #1295  
elreydotcom's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 78
 
351 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by Big Cam

Ah perfect, thank you so much, I don't know how I never tried that.

Anytime! I kept having that problem too

Sent from my VS910 4G using xda premium
29th February 2012, 07:55 PM   |  #1296  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Running fast and smooth but....
WIFI tether still only works on certain web sites IE still no DSS Clamping in this kernel.

Thanks for the awesome ROM though.

Anyone full on working WIFI Tether?
29th February 2012, 07:55 PM   |  #1297  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
137 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
I've had no issue with wifi tether.
29th February 2012, 07:59 PM   |  #1298  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by TheRandom1

I've had no issue with wifi tether.

I know i am not the only one as I have seen a lot of posts in help section at google. What settings you using?
29th February 2012, 08:02 PM   |  #1299  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
137 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
App is wifi tether

Device profile is LG Optimus S
Setup method is Auto
Wifi-encryption is on
Channel is 01 (2412 MHz)
Wifi-driver reload is checked
29th February 2012, 08:09 PM   |  #1300  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by TheRandom1

App is wifi tether

Device profile is LG Optimus S
Setup method is Auto
Wifi-encryption is on
Channel is 01 (2412 MHz)
Wifi-driver reload is checked

Thanks. That is pretty much what i had already and it still will only connect to a few web sites. It seems it will connect to secured sites but not unsecured... no clue. it worked perfectly on my phone until I upgraded to gingerbread then gingervolt.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes