Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[UNOFFICIAL][DEV/GEEKS-ONLY] Cyanogenmod 9 (Android 4.0.3)[BETA4][KANG TEST BUILD]

OP lupohirp

29th February 2012, 08:49 PM   |  #3621  
adfad666's Avatar
Recognized Developer
Flag Olomouc
Thanks Meter: 4,282
 
744 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
Lupo,

Just to let you know, the files I used to fix the funny SIMs should be pushed into the regular CM7 soon, so if you are preparing your work for inclusion in CM9 you should consider adding them to your main ROMs already

http://www.mediafire.com/?rpijh2w0cy2dal3

For CM7 you just need to replace the files in the above zip, edit the build prop to remove the two ril related lines and you're done, but you should test if the same works in CM9 too...

Oh and for anyone thinking of trying the above fix on CM9 it probably won't work since it replaces the build.prop file and may delete some settings necessary for CM9...
The Following 9 Users Say Thank You to adfad666 For This Useful Post: [ View ]
29th February 2012, 09:03 PM   |  #3622  
Snickers's Avatar
Member
Thanks Meter: 11
 
89 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
SOLVED .... !
Last edited by Snickers; 29th February 2012 at 09:42 PM.
29th February 2012, 09:06 PM   |  #3623  
SethPDA's Avatar
Senior Member
Flag Oradea
Thanks Meter: 210
 
206 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
I am using beta 4 with icy kernel and my bluetooth doesn't works. Why is that? Please help

Sent from my LG-P500 using XDA App
29th February 2012, 10:17 PM   |  #3624  
Arjen's Avatar
Forum Moderator
Flag Musselkanaal
Thanks Meter: 5,947
 
2,170 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I heard others about it too.
Seems to work after a while is rom related I guess.

Sent from my LG-P500 using XDA App
The Following 4 Users Say Thank You to Arjen For This Useful Post: [ View ]
29th February 2012, 10:47 PM   |  #3625  
theelle's Avatar
Senior Member
Flag Avellino
Thanks Meter: 46
 
522 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
some guys can try if it works shazam? I always connection issues ....
29th February 2012, 10:56 PM   |  #3626  
kinurabi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
215 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Can someone tell me if whatsapp or viber works in beta4? I'm thinking to switch to ics for daily usage and getting back to gingerbread downgrading the radio pisses me off . BTW Lupo and Arjen amazing job kids

Sent from my LG-P500 using XDA App
29th February 2012, 11:01 PM   |  #3627  
angelgzg's Avatar
Senior Member
Flag Maracay
Thanks Meter: 29
 
253 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by kinurabi

Can someone tell me if whatsapp or viber works in beta4? I'm thinking to switch to ics for daily usage and getting back to gingerbread downgrading the radio pisses me off . BTW Lupo and Arjen amazing job kids

Sent from my LG-P500 using XDA App

IF it works without problems ... espacion already lowered and no problem with gapps
29th February 2012, 11:05 PM   |  #3628  
Member
Flag Lisbon
Thanks Meter: 1
 
45 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
i used whats app today and it worked perfectly, about viber it didnt find any contacts.

i dont know if anyone has this problem, sometimes when i try to listen to some music files my music player blocks and shuts down, the file is working because i used to listen to that song before i dont know if there is some problem with the codecs or smth like that :s
29th February 2012, 11:14 PM   |  #3629  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
193 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Using the Beta4 and is really smooth!!!! why in my notification bar, the carrier label is "No Service" ?? my carrier is digitel, venezuela, simcard 128k!
29th February 2012, 11:21 PM   |  #3630  
MaKTaiL's Avatar
Senior Member
Flag Brasília
Thanks Meter: 1,165
 
2,757 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by Exedion

Using the Beta4 and is really smooth!!!! why in my notification bar, the carrier label is "No Service" ?? my carrier is digitel, venezuela, simcard 128k!

Are you using old baseband? That may be the problem.

Sent from my LG-P500 using xda premium

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
cm9 for p500, cyanogenmod 9, ics & beta rom, optimus one, p500
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes