Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

htc prophet g4 can't power on,

OP prophetg3

1st May 2011, 02:41 PM   |  #1  
prophetg3's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
my dopod 818 pro(htc prophet g4) can't power on.
i need help to find the way to repair it.
i've looking in many pda forum, they talk about rewrite/reprogram the bootloader(i can't enter into bootloader mode).
they use something about jtag programmer, could anybody tell me how to use that thing(i'm newbi).
or is there anyway else to fix my problem???
22nd October 2011, 09:45 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
I have the same problem with my Qtek S200 G4
23rd October 2011, 06:43 PM   |  #3  
Hakim Rahman's Avatar
Senior Member
Flag in here
Thanks Meter: 799
 
3,037 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
this Jtag Pinout for HTC prohpet G4 ~ http://img.majidonline.com/show/1835...tagpinsis8.jpg
1st March 2012, 11:03 PM   |  #4  
Junior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
ROM Upgradation Failed
Dear All,
I was trying to upgrade my dopod 818 pro ROM version, but unfortunatly my connect breaked in the mid of process, due to that lost everything, even my previos OS too. and now i am unable to restart my mobile.whenever i am trying to on it, its showing only DOPOD on the disply may u plzz help me to recover my old settings?? i had already done the hard resett, but Result is NILL...
21st May 2012, 06:13 PM   |  #5  
Hakim Rahman's Avatar
Senior Member
Flag in here
Thanks Meter: 799
 
3,037 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by aadi1

Dear All,
I was trying to upgrade my dopod 818 pro ROM version, but unfortunatly my connect breaked in the mid of process, due to that lost everything, even my previos OS too. and now i am unable to restart my mobile.whenever i am trying to on it, its showing only DOPOD on the disply may u plzz help me to recover my old settings?? i had already done the hard resett, but Result is NILL...

try reflash with the official rom
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes