Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,814 Members 43,857 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Droid 2 Global unlock code

Tip us?
 
hell.cu
Old
#131  
hell.cu's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 39
Join Date: Sep 2008
I can tell you as a fact that some companies don't allow Motorola to give their code for a fee... For example YOU wont find any correct code for any MOTOROLA phone from At&T or T-Mobile in Motorola`s DB. I believe they have some kind of agreement.

I believe that some phones (the old ones) use the Normal Motorola codes, and some of them (like mine) have different codes...

Behind the Battery their is a manufacturing year...
Bienvenido al Club, www.Club-Berry.com
BB 8700g --> BB 8310 --> BB 8320 --> Polaris --> BB 8320 --> BB 9530 --> BB 8900
 
JunglistTrue
Old
#132  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Mar 2012
Default Droid 2 unlock

Hi all,i have bought Droid 2 global from ebay. First of all i bought 2 unlock codes from ebay and none of them working,i enterted this codes more than 10 times and after that my phone says me "contact the operator". Now my sellers call to VZ and get the true unlock code,but when im taped it,droid says that this code is fake(unssecseful)! My phone now is hard locked or what? Can someone help me?
 
Kioba
Old
#133  
Junior Member
Thanks Meter 9
Posts: 23
Join Date: Apr 2012
Location: Santo Domingo
Default portasb declare

Quote:
Originally Posted by Gasai Yuno View Post
This is clearly wrong.

Whether the phone is blacklisted by Verizon or not does not affect the SIM lock codes. Many “bad ESN”-tagged phones were successfully unlocked with codes purchased from online sellers.
+1

Verizon changes codes regardless the phone is BAD ESN or not.

I have talk to VzW and they gimme the same codes that unlockers on ebay.

The question is... is there any DB for those new codes? or VzW changes codes ramdom and those phone will never unlock?

---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

Quote:
Originally Posted by JunglistTrue View Post
Hi all,i have bought Droid 2 global from ebay. First of all i bought 2 unlock codes from ebay and none of them working,i enterted this codes more than 10 times and after that my phone says me "contact the operator". Now my sellers call to VZ and get the true unlock code,but when im taped it,droid says that this code is fake(unssecseful)! My phone now is hard locked or what? Can someone help me?
When it says contact administrator, you just have to hard reset the phone or factory reset, that option you can find on Privacy. After that it try put the codes again.
 
Rasmanov
Old
#134  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Nov 2011
I tried to reset to factory settings. And entered the unlock code. It does not work.
 
Kioba
Old
#135  
Junior Member
Thanks Meter 9
Posts: 23
Join Date: Apr 2012
Location: Santo Domingo
Quote:
Originally Posted by Rasmanov View Post
I tried to reset to factory settings. And entered the unlock code. It does not work.
But you mean that the same codes you got before doesn't works?
Cause if you entered the first time and they don't work, now wont work neither.
 
zukko
Old
#136  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 62
Join Date: Aug 2007
hi everyone.
can someone call VZ for me ?
because i'm living abroad and cannot call VZ.
i have already tried codes from ebay and sim-unlock.com ...
but none of them worked for me.

waiting for your help.
 
1of16
Old
#137  
1of16's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 154
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by zukko View Post
hi everyone.
can someone call VZ for me ?
because i'm living abroad and cannot call VZ.
i have already tried codes from ebay and sim-unlock.com ...
but none of them worked for me.

waiting for your help.
got the same problem....is that illegal to ask here or would someone call VZ for me too? I would buy you a box of beer ofc
S4 mini i9195 - CM11 M7 (KK 4.4.2)
S3 mini i8190N - CM10.2 (JB 4.3.1)
Dell Venue 8 Pro - Windows 8.1
Defy+ MB526 - CM11
 
sd_shadow
Old
#138  
sd_shadow's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,466
Posts: 3,817
Join Date: Sep 2011
Location: South Dakota

 
DONATE TO ME
phone must be active on verizon, to get code, they check

Sent from my DROID X2 using xda premium
No support via PM! Please ask in a public thread, that's what the forums are for.
Notify me by Posting @sd_shadow in thread I'll help you as much as I can...
Always in motion is the future
The Following User Says Thank You to sd_shadow For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Kioba
Old
#139  
Junior Member
Thanks Meter 9
Posts: 23
Join Date: Apr 2012
Location: Santo Domingo
Quote:
Originally Posted by 1of16 View Post
got the same problem....is that illegal to ask here or would someone call VZ for me too? I would buy you a box of beer ofc
The problem is for someone calls, must register the phone in her/his account to get the code. Also I read in one post that Vz only permits to unlock one cell each 6 month.
 
1of16
Old
#140  
1of16's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 154
Join Date: Jan 2009
its _was_ active with verizon...and i do have an verizon sim card...but I wont work here in germany?!?
S4 mini i9195 - CM11 M7 (KK 4.4.2)
S3 mini i8190N - CM10.2 (JB 4.3.1)
Dell Venue 8 Pro - Windows 8.1
Defy+ MB526 - CM11

Tags
d2g, locked
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes