FORUMS

[Q] WiFi works on secured network, but not on open

36 posts
Thanks Meter: 5
 
By toMOne, Member on 22nd February 2012, 09:13 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello!

The flash on the phone is the one before 8107, i cant remember it anymore, i sold it to someone. But now he contacted me and told me it does works on a secured WiFi network, but not on any open network. It still connects, but there is no actual data flow. Is it even possible?

What happened to the phone is i have downgraded it to 7004, used Chevron and updated till 7392 and then installed Hungarian language via root explorer, then kept updating till the one its on at this moment. I must had screw up something, but i have lost unlock, even tho i paid caution to prevent it. So i used windowbreak to re-unlock it. And that's it. What could be the reason? I'm really confused.

P.S: I also used some Samsung Tool or whatever i cant remember anymore to enable Internet Sharing option.
 
 
28th February 2012, 09:14 AM |#2  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
More
Hello please could someone help me?

Sent from my Galaxy S2 using Tapatalk
2nd March 2012, 06:12 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
More
BUMP! Pls make some input. No one met this problem?
20th March 2012, 10:02 AM |#4  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
More
Im really wondering if none have encountered such problem. Any ideas?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes