Post Reply

Totaly Briecked 10.1V, i'm pissed now

OP zBarry

4th March 2012, 02:35 AM   |  #21  
Benzoman's Avatar
Senior Member
Flag Central Illinois
Thanks Meter: 205
 
853 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Might just be typos but I see a few errors in your posting about what isn't working. Could just be my eyes right now too.
First one I noticed is you should be pressing and holding power + volume down. You're saying volume +, but it should be volume -
To explain, after the complete battery drain when you are ready to power the tab on you should be holding power and the button directly next to it which is the volume - button. If you do this and are lucky enough to see anything at all release the power button but continue to hold the volume down button and hope. If you get the two icons you're getting even closer.
If you're sure you are pressing and releasing the buttons correctly, please excuse my ignorance and accept my apology for uselessly posting.
Best of luck wishes in any case.


Sent from my GT-P7510 using XDA Premium HD app
Last edited by Benzoman; 4th March 2012 at 02:44 AM.
The Following User Says Thank You to Benzoman For This Useful Post: [ View ]
4th March 2012, 03:41 PM   |  #22  
Misledz's Avatar
Recognized Contributor
Flag Cebu City, Philippines
Thanks Meter: 8,357
 
6,141 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Holy crap I just realized that, I skimmed really fast to see the latter part, Thanks for the recap Benz
4th March 2012, 03:51 PM   |  #23  
Benzoman's Avatar
Senior Member
Flag Central Illinois
Thanks Meter: 205
 
853 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Misledz

Holy crap I just realized that, I skimmed really fast to see the latter part, Thanks for the recap Benz

You're welcome. Now if it's only that everything should be good to go.

Sent from my GT-P7510 using XDA Premium HD app
4th March 2012, 08:43 PM   |  #24  
Overscorp's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 12
 
21 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
booting recovery image#
hi everyone,
i'm a 10.1v owner, and recently i got the very same message as zBarry in my tab. tried nvflash but it gets allways the same usb write failed message. does anyone know how to help me out of this situation?

Thanks in advance, Overscorp
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes