Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,368 Members 44,434 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] ZaSa_4chacha - [Mar 23, 2012] Released kitchen for 1.57, Corr 1.54 v_1 link

Tip us?
 
petulikt
Old
#121  
petulikt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 325
Join Date: Feb 2011
Location: Prešov
Quote:
Originally Posted by ajeevlal View Post
what language you are trying to use?
you dont know this,, but slovak language. I am on your ZaSa 2.0 1.54 and there it s no problem with app called more locale which change interface to my slovak language without problem, with ZaSa 2.0 1.57 it changes just name of apps in menu but settings and other things are without change. But im satisfied with ZaSa 2.0 1.54!

Do you prepare some new version ?
" I thank FOR YOUR THANKS "


 
phatsua
Old
#122  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 73
Join Date: Feb 2006
4) ZaSa_4chacha_GB1.57_v1.0 (Asia 1.57.707.2) - uploaded on Jan 16, 2012
this is like the stock rom but rooted right?
 
ajeevlal
Old
#123  
Senior Member - OP
Thanks Meter 246
Posts: 341
Join Date: May 2008
Location: Houston

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by phatsua View Post
4) ZaSa_4chacha_GB1.57_v1.0 (Asia 1.57.707.2) - uploaded on Jan 16, 2012
this is like the stock rom but rooted right?
yes. All my roms are rooted
Curr devices - Nexus 5 // HTC ChaCha S-OFF // ASUS TF300T // Minix X7
Old devices - Nexus 4, Acer ICONIA A100, HTC dual touch, ASUS P750, Moto A780, CX-01 TV box

My Work >>>>
-----------------------
[ROM] [4.2.2] [UNOFFICIAL] CyanogenMod 10.1 for ChaCha
[ROM] [S-OFF] ZaSa_4chacha
[GUIDE][S-ON] How to downgrade chacha to lower firmware version
 
ajeevlal
Old
#124  
Senior Member - OP
Thanks Meter 246
Posts: 341
Join Date: May 2008
Location: Houston

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by petulikt View Post
you dont know this,, but slovak language. I am on your ZaSa 2.0 1.54 and there it s no problem with app called more locale which change interface to my slovak language without problem, with ZaSa 2.0 1.57 it changes just name of apps in menu but settings and other things are without change. But im satisfied with ZaSa 2.0 1.54!
1.54 is much based on UK based rom but 1.57 is much as asian version. so may be slovak language doesnt work.

Quote:
Originally Posted by petulikt View Post
Do you prepare some new version ?
There is no new OTA updates available so new versions as of now
Curr devices - Nexus 5 // HTC ChaCha S-OFF // ASUS TF300T // Minix X7
Old devices - Nexus 4, Acer ICONIA A100, HTC dual touch, ASUS P750, Moto A780, CX-01 TV box

My Work >>>>
-----------------------
[ROM] [4.2.2] [UNOFFICIAL] CyanogenMod 10.1 for ChaCha
[ROM] [S-OFF] ZaSa_4chacha
[GUIDE][S-ON] How to downgrade chacha to lower firmware version
 
g0rnex
Old
#125  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 79
Join Date: Dec 2011
Location: gent
With ap2sd on this rom u still use some internal space when moving to sd right?

Not like S2e on CM7 where u use no space on internal at all when installing apps to ext3
 
ajeevlal
Old
#126  
Senior Member - OP
Thanks Meter 246
Posts: 341
Join Date: May 2008
Location: Houston

 
DONATE TO ME
use a2sd GUI, i dont remember the exact name. search from the market with which you can automatically move all apps to SD ext partition.
Curr devices - Nexus 5 // HTC ChaCha S-OFF // ASUS TF300T // Minix X7
Old devices - Nexus 4, Acer ICONIA A100, HTC dual touch, ASUS P750, Moto A780, CX-01 TV box

My Work >>>>
-----------------------
[ROM] [4.2.2] [UNOFFICIAL] CyanogenMod 10.1 for ChaCha
[ROM] [S-OFF] ZaSa_4chacha
[GUIDE][S-ON] How to downgrade chacha to lower firmware version
 
Nicraz
Old
#127  
Nicraz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 221
Join Date: Feb 2012
Location: Chicago
ajeevlal, I have an AT&T HTC Status and when I unlocked the bootloader via HTC Dev I downloaded their RUU for Cingular USA which is software version 1.23. Will your custom ROM work fine on my Status since it's pretty much the same ChaCha?

BTW, this is the method I used for rooting: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1452173

I also can't get my a2sd to work. I already partitioned my SD card with Mini Tool (FAT32 and ext2) and tried using Link2SD as well and my phone simply reboots when I try to move apps to my SD card. When I use the Terminal Emulator and key in a2sd it says "not found". I hope you can give me some tips.... I'm stuck. Thanks!
 
elmanortega
Old
#128  
elmanortega's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 128
Posts: 1,462
Join Date: Aug 2009
Location: perez zeledon

 
DONATE TO ME
it looks very nice can you add Spanish please
thanks man
 
Nicraz
Old
#129  
Nicraz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 221
Join Date: Feb 2012
Location: Chicago
I tried the last ROM and I really liked the overall feel. But after I tried restoring some of my apps, I couldn't move some of them to my SD card and after I rebooted the phone started crashing so I went back to SuperOSR. I tried an Asian version, perhaps I should try the other version that is posted.
 
ajeevlal
Old
(Last edited by ajeevlal; 14th March 2012 at 04:47 AM.)
#130  
Senior Member - OP
Thanks Meter 246
Posts: 341
Join Date: May 2008
Location: Houston

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Nicraz View Post
I tried the last ROM and I really liked the overall feel. But after I tried restoring some of my apps, I couldn't move some of them to my SD card and after I rebooted the phone started crashing so I went back to SuperOSR. I tried an Asian version, perhaps I should try the other version that is posted.

Thanks for using my Mod. what apps u tried to restore and how?
Curr devices - Nexus 5 // HTC ChaCha S-OFF // ASUS TF300T // Minix X7
Old devices - Nexus 4, Acer ICONIA A100, HTC dual touch, ASUS P750, Moto A780, CX-01 TV box

My Work >>>>
-----------------------
[ROM] [4.2.2] [UNOFFICIAL] CyanogenMod 10.1 for ChaCha
[ROM] [S-OFF] ZaSa_4chacha
[GUIDE][S-ON] How to downgrade chacha to lower firmware version

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes