FORUMS

OnePlus Addresses Reservation List Cheating

Jake Cooper figured out how to bump his place up on OnePlus’ reservation list and … more

OnePlus 2 Benchmark Scores Show Its Muscle

This video by FoneArena contains all the popular benchmarks being tested on the OnePlus 2, … more

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

[Q] Latest WWE rom

134 posts
Thanks Meter: 257
 
By Kot_Ik, Senior Member on 22nd February 2012, 07:14 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
1st March 2012, 04:27 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 546
 
More
Quote:
Originally Posted by Kot_Ik

I've continued conversation with support. Firstly they've sayed that that update is unapplicable to my russian Gratia, and i should go to the service center if i have any wifi issue. After some explanations (about unavailable update to non-russian but still european phones) they've promised to report to their engineers, and still recommended to contact service center. I don't know what to think about it. The situation looks pretty stupid for now. They have that update and i even know it filename (whoa!) but they don't want me to get that file for some reason.
I can only try to install stock rom to my Gratia and try to get FOTA update, if it's present as FOTA. But i don't think that it'll be successfull. BTW i can loose S-OFF in that case.

I hope you realize that the "wifi security fix" just fixes a software bug in Sense UI. If you are running a custom ROM that is not based on HTC's Sense UI, there is no reason to apply the update.
 
 
1st March 2012, 05:03 PM |#12  
OP Senior Member
Flag Glazov
Thanks Meter: 257
 
More
I know, dude. I'm even use modified CM on Gratia instead of stock rom. But some times ago for some people i've made custom rom (that was based on sense) and i want to keep it updated.
3rd March 2012, 07:42 PM |#13  
munjeni's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter: 17,563
 
More
Hi, anyone have this rom -> Gratia_Froyo_S_HTC_WWE_2.37.405.11_Radio_47.54.35. 20_7.13.35.13_release_223105_signed.exe if yes plese upload it! I have RUU_Liberty_Froyo_S_HTC_WWE_2.32.405.1_Radio_47.52 .35.18_7.13.35.05_release_154177_signed.exe
4th March 2012, 04:04 AM |#14  
OP Senior Member
Flag Glazov
Thanks Meter: 257
 
More
Nobody have this ROM yet. Download link is still broken.
6th March 2012, 05:56 AM |#15  
orb3000's Avatar
XDA Portal Team / Retired Senior Moderator
Flag T r a v e l i n g Likes: HTC & XDA Dislikes: apples...
Thanks Meter: 3,055
 
Donate to Me
More
Exclamation .
Thread moved to Q&A due to it being a question. Would advise you to read forum rules and post in correct section.

Failure to comply with forum rules will result in an infraction and/or ban depending on severity of rule break.
20th March 2012, 07:20 PM |#16  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,

Has anyone got this file from the HTC website

its for HTC Gratia,

RUU_HTC Gratia_Froyo_S_HTC_WWE_2.37.405.11_Radio_47.54.35. 20_7.13.35.13_release_223105_signed.exe
2nd April 2012, 05:48 PM |#17  
OP Senior Member
Flag Glazov
Thanks Meter: 257
 
More
Update is available through link in first post. HTC fixed it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes