Post Reply

[ROM][02/27/2012] ClassicNerd+MIUI.us Presents MIUI v4[4.0.3-2.2.24][ALPHA]

OP TMartin

8th March 2012, 01:43 AM   |  #61  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Thank you!

Ps. Strange thing is happening with my hp. Yesterday I forgot to turned it off and woke up today with a drain battery. Thats normal, so i plugged it and waited till the drain battery icon disappear to turn it on. It booted all ok and worked perfectly. 45 mins later, i noticed it said 0 percent battery. Out of curiosity i unplugged and it automatically turned off. Now i plugged it back and waited for it to turned on. When it booted it said 1 percent battery. Went to settings>battery and it said discharging. Waited to see what happens next and it went from 1 to 0 percent! Plugged out and blacked out again. Is not the power outlet because im currently charging my phone. So i thought is it the charger it self. Decided to plug it from my laptop but it says to use the power cable and charger it came with and it doesnt charge. Im going to try to boot up webos, but i dont have the time right now to wait for it to charge to bootup again. So i let you know what happens next. Any suggestion?

Ps. Went back to webos and it charges. Went to android and everything is working great. I really dont know what happen ,maybe a bug?. Thx for the sweet ROM!
Last edited by Rapol; 8th March 2012 at 09:49 PM.
9th March 2012, 10:19 PM   |  #62  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
474 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
I have this wi-fi issue. First I install the wi-fi works. After I reboot, it won't connect again. It says "Saved Secured with WPA2". And it never connects.
Any tricks to get a stable wi-fi?
10th March 2012, 02:44 AM   |  #63  
Rolfsted's Avatar
Senior Member
Illinois
Thanks Meter: 51
 
259 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by Rapol

Thank you!

Ps. Strange thing is happening with my hp. Yesterday I forgot to turned it off and woke up today with a drain battery. Thats normal, so i plugged it and waited till the drain battery icon disappear to turn it on. It booted all ok and worked perfectly. 45 mins later, i noticed it said 0 percent battery. Out of curiosity i unplugged and it automatically turned off. Now i plugged it back and waited for it to turned on. When it booted it said 1 percent battery. Went to settings>battery and it said discharging. Waited to see what happens next and it went from 1 to 0 percent! Plugged out and blacked out again. Is not the power outlet because im currently charging my phone. So i thought is it the charger it self. Decided to plug it from my laptop but it says to use the power cable and charger it came with and it doesnt charge. Im going to try to boot up webos, but i dont have the time right now to wait for it to charge to bootup again. So i let you know what happens next. Any suggestion?

Ps. Went back to webos and it charges. Went to android and everything is working great. I really dont know what happen ,maybe a bug?. Thx for the sweet ROM!

Same thing on my wife's TP. You just have to get into webos and it's OK. I downloaded cyboot in pre ware under webos and set it so that webOS boots up first. That way when I charge it the TP boots into webOS and no sleep of death and charging is stable.
11th March 2012, 05:28 AM   |  #64  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
I think im flashing the rom again or going to flash cherry kang because my hp wont charge running this rom nor connect via usb to my pc :/
11th March 2012, 06:53 AM   |  #65  
Joker Fuel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 244
 
442 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
neg that.. ill release the new boot ani after it launches on fire..

sorry guys
Last edited by Joker Fuel; 11th March 2012 at 07:44 AM.
12th March 2012, 02:20 PM   |  #66  
TMartin's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Westerville, Ohio
Thanks Meter: 1,579
 
2,117 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kingfisher1111

I have this wi-fi issue. First I install the wi-fi works. After I reboot, it won't connect again. It says "Saved Secured with WPA2". And it never connects.
Any tricks to get a stable wi-fi?

Hmm...This isn't an issue that I've had but I haven't had any WiFi issues either.

Quote:
Originally Posted by Rolfsted

Same thing on my wife's TP. You just have to get into webos and it's OK. I downloaded cyboot in pre ware under webos and set it so that webOS boots up first. That way when I charge it the TP boots into webOS and no sleep of death and charging is stable.

Quote:
Originally Posted by Rapol

I think im flashing the rom again or going to flash cherry kang because my hp wont charge running this rom nor connect via usb to my pc :/

It won't charge at all?? Even when plugged into a wall outlet?? Very strange. I'll look into it.
16th March 2012, 06:49 AM   |  #67  
Member
Flag Boston
Thanks Meter: 0
 
33 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Am I able to hide the soft button bar? It gets in the way when I am reading/watching videos and so far no CM9 ROM has given me that ability.
16th March 2012, 09:01 PM   |  #68  
Shivammcool's Avatar
Senior Member
Flag Mississauga
Thanks Meter: 45
 
799 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by TMartin





Presents the Official
MIUI 2.2.24 ICS ROM [ALPHA]

  • Overall it's pretty functional
  • Changing the clock theme caused issues so I'm not sure it's all theme related items
  • Chrome Beta is a no go until I change one more thing in the build.prop
  • Default wallpaper is too small. Will change later.
  • Please let me know what else you find


This rom was ported by me. Many thanks to scott951 & |0xD34D|!!!

Screenshots courtesy of Krunk_Kracker:

I WANT THIS TO BE BETTER THAN THE INTERFACE FROM THE NEW IPAD. IF THIS CAN ROTATE TO LANDSCAPE AND HAS A FOUR BY FOUR ICON DESKTOP AND WELL...PRETTY MUCH MIMIC THE IOS INTERFACE....WITH ICS FOR TABLETS.....UGH.....I LOVE ITTTTTTT SOOO VERY MUCH....OMG..............I WANT I WANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LOL...in all serously, i appreciate what work you guys did in this rom, but i really want what i stated up above.
19th March 2012, 05:06 AM   |  #69  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
171 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Loved it enough that you really *had* to re-post all the screenshots?

Ugh.

I run MIUI on my sgs2, as soon as HW accel works in CN, I'm all over it.
The Following User Says Thank You to mrcpu For This Useful Post: [ View ]
20th March 2012, 08:25 PM   |  #70  
Junior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Loving the ROM, thanks for the hard work! Everything works great, the only issue I've encountered is the "Incompatible with your device" issues on a few apps in the market. Thanks again!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in TouchPad Development by ThreadRank