Post Reply

Changing tab to wifi only???

7th March 2012, 03:45 AM   |  #1  
Rooster85's Avatar
OP Senior Member
Flag Charlotte, NC
Thanks Meter: 388
 
1,949 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Anyone have a clue how to do this? I'm very tired of looking at that stupid airplane

Sent from my SCH-I800 using Tapatalk
7th March 2012, 04:13 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 1,259
 
3,136 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
I guess if you know how to theme it, you can change the airplane icon to a blob of black thingo so you don't see it .......
7th March 2012, 07:09 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Queensland
Thanks Meter: 114
 
272 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Not possible without a hardware mod that could potentially spell doom to your device.
7th March 2012, 12:57 PM   |  #4  
espionage724's Avatar
Senior Member
Flag Charleroi, PA
Thanks Meter: 506
 
2,503 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
What about just not simply flashing a modem to your tab?
8th March 2012, 03:31 PM   |  #5  
testadeferro's Avatar
Senior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 299
 
859 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Ive tryed everything with titanium backup, freezing things related to phone but then you have a problem with google apps
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes