Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,165 Members 43,789 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Changing tab to wifi only???

Tip us?
 
Rooster85
Old
#1  
Rooster85's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 388
Posts: 1,950
Join Date: Dec 2010
Location: Charlotte, NC
Default Changing tab to wifi only???

Anyone have a clue how to do this? I'm very tired of looking at that stupid airplane

Sent from my SCH-I800 using Tapatalk
 
priyana
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 1247
Posts: 3,114
Join Date: Jul 2007
I guess if you know how to theme it, you can change the airplane icon to a blob of black thingo so you don't see it .......
 
IcedCube
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 114
Posts: 272
Join Date: Nov 2010
Location: Queensland

 
DONATE TO ME
Not possible without a hardware mod that could potentially spell doom to your device.
Better multitasking achieved by massive caffeine consumption!
I'm one of the Developer Team at [in]Sanity Interactive!
Devices: Samsung Galaxy Note / HTC Desire Z
 
espionage724
Old
#4  
espionage724's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 505
Posts: 2,501
Join Date: Feb 2010
Location: Charleroi, PA

 
DONATE TO ME
What about just not simply flashing a modem to your tab?


Device Ownership:
 

Current Devices:
None
Side Devices:
Nexus 7 (grouper) (franco.Kernel + Rasbeanjelly)
Galaxy Rush (SPH-M830) (Stock)

Ex Devices:
Galaxy Tab 7.0 (SGH-T849)
Galaxy Tab 2 7.0 (GT-P3113)
Galaxy Prevail (SPH-M820) (KoumaKernel + CTMod)
Nexus 4 (LGE960/mako) (franco.Kernel + RasSaber)
Nexus 10 (GT-P8110/manta) (franco.Kernel + RasSaber
 
testadeferro
Old
#5  
testadeferro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 299
Posts: 857
Join Date: Feb 2012
Location: Porto
Ive tryed everything with titanium backup, freezing things related to phone but then you have a problem with google apps
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes