5,600,571 Members 33,469 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] [20120426]CronosX (Android2.3.7) for XT720 continues...update to RC2.1

Tip us?
 
space4ace
Old
(Last edited by space4ace; 9th March 2012 at 03:43 AM.)
#131  
space4ace's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 131
Join Date: Apr 2011
eSu.Matix: Thanks for the nice bootanimations.
There's one in mchlbenner's cm9 thread that's really nice too.

Thanks again.

Sent from my XT720 using xda premium
 
eSu.Matix
Old
#132  
eSu.Matix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 81
Posts: 370
Join Date: Apr 2011
Location: Sofia
Am I the only one who is experiencing issues with market?
Apps are quoting for download but it doesn't starts right away, also stops downloading for a while in the middle of the download and then starting again after 5-10 minutes....
So far I used my HSDPA for downloading and I haven't notice because the apps were downloaded immediately, but since I reached 4GB traffic my speed was limited to 128kbps and now it really annoys me... :/
Motorola Atrix @ Android 4.2.2 Jelly Been | Cyanogenmod 10.1 by Epinter (Zn7mkUKzN1r8aCIV Mod)
Motorola Milestone XT720 @ Android 2.3.7 Gingerbread | Cyanogenmod 7.2.0 - CronosX 1.7.0 | X version 0.1.0 | Fjfalcon kernal
Phone history: Nokia 8210 → Motorola C350 → Motorola E365 → Motorola C980 → Nokia E50 → Nokia 6500(classic) → Nokia C5-03 → Motorola XT720 → Motorola Atrix
 
phuongnt
Old
#133  
phuongnt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 103
Join Date: Dec 2006
Quote:
Originally Posted by Zachary57 View Post
Try to flash again but how many time you wait at motorola logo ? Because first boot is always longer than others.
I waited in a very long time. Need I wipe before and after update Rom?
 
Zachary57
Old
#134  
Senior Member
Thanks Meter 128
Posts: 576
Join Date: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by phuongnt View Post
I waited in a very long time. Need I wipe before and after update Rom?
You only need to wipe after update ROM.
 
LibertyMonger
Old
#135  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 820
Posts: 3,367
Join Date: Mar 2011
Location: Cincinnati
Quote:
Originally Posted by Zachary57 View Post
You only need to wipe after update ROM.
You sure? We are supposed to wipe all before a new ROM with my Nexus. We don't even wipe after. But I wipe before and after with XT720. But I have know real knowledge I just go with what works lol
 
Zachary57
Old
#136  
Senior Member
Thanks Meter 128
Posts: 576
Join Date: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by LibertyMonger View Post
You sure? We are supposed to wipe all before a new ROM with my Nexus. We don't even wipe after. But I wipe before and after with XT720. But I have know real knowledge I just go with what works lol
If you flash sbf first you doesn't have to wipe before flashing custom ROM. You can do it if you want but I mean that if you install over a fresh sbf then apply update that erase system and replace it and then you wipe all it's enough.
 
LibertyMonger
Old
#137  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 820
Posts: 3,367
Join Date: Mar 2011
Location: Cincinnati
Quote:
Originally Posted by Zachary57 View Post
If you flash sbf first you doesn't have to wipe before flashing custom ROM. You can do it if you want but I mean that if you install over a fresh sbf then apply update that erase system and replace it and then you wipe all it's enough.
Oh I see that makes sense.
 
SickBeast
Old
#138  
Senior Member
Thanks Meter 98
Posts: 536
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by eSu.Matix View Post
Am I the only one who is experiencing issues with market?
Apps are quoting for download but it doesn't starts right away, also stops downloading for a while in the middle of the download and then starting again after 5-10 minutes....
So far I used my HSDPA for downloading and I haven't notice because the apps were downloaded immediately, but since I reached 4GB traffic my speed was limited to 128kbps and now it really annoys me... :/
The market is now called play and the old market links no longer work. Look in your app drawer for Google play or maybe Google it in the browser for the apk.

Sent from my XT720 using XDA
 
phuongnt
Old
#139  
phuongnt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 103
Join Date: Dec 2006
Quote:
Originally Posted by Zachary57 View Post
You only need to wipe after update ROM.
Thanks, I will try today!
 
SickBeast
Old
#140  
Senior Member
Thanks Meter 98
Posts: 536
Join Date: May 2011
I want to mention that this rom benefits greatly from ram manager and a task manager like the one from rechild. I use hard gaming in ram manager and I have the task manager kill everything when the screen goes off.

Sent from my XT720 using XDA

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes