Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] [20120426]CronosX (Android2.3.7) for XT720 continues...update to RC2.1

OP brianlili

9th March 2012, 03:04 AM   |  #131  
space4ace's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
131 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
eSu.Matix: Thanks for the nice bootanimations.
There's one in mchlbenner's cm9 thread that's really nice too.

Thanks again.

Sent from my XT720 using xda premium
Last edited by space4ace; 9th March 2012 at 04:43 AM.
9th March 2012, 10:49 PM   |  #132  
eSu.Matix's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 104
 
456 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Am I the only one who is experiencing issues with market?
Apps are quoting for download but it doesn't starts right away, also stops downloading for a while in the middle of the download and then starting again after 5-10 minutes....
So far I used my HSDPA for downloading and I haven't notice because the apps were downloaded immediately, but since I reached 4GB traffic my speed was limited to 128kbps and now it really annoys me... :/
10th March 2012, 12:45 PM   |  #133  
phuongnt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
106 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
Quote:
Originally Posted by Zachary57

Try to flash again but how many time you wait at motorola logo ? Because first boot is always longer than others.

I waited in a very long time. Need I wipe before and after update Rom?
10th March 2012, 02:30 PM   |  #134  
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
576 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by phuongnt

I waited in a very long time. Need I wipe before and after update Rom?

You only need to wipe after update ROM.
10th March 2012, 02:51 PM   |  #135  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Flag Cincinnati
Thanks Meter: 853
 
3,520 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by Zachary57

You only need to wipe after update ROM.

You sure? We are supposed to wipe all before a new ROM with my Nexus. We don't even wipe after. But I wipe before and after with XT720. But I have know real knowledge I just go with what works lol
10th March 2012, 04:14 PM   |  #136  
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
576 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by LibertyMonger

You sure? We are supposed to wipe all before a new ROM with my Nexus. We don't even wipe after. But I wipe before and after with XT720. But I have know real knowledge I just go with what works lol

If you flash sbf first you doesn't have to wipe before flashing custom ROM. You can do it if you want but I mean that if you install over a fresh sbf then apply update that erase system and replace it and then you wipe all it's enough.
10th March 2012, 09:09 PM   |  #137  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Flag Cincinnati
Thanks Meter: 853
 
3,520 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by Zachary57

If you flash sbf first you doesn't have to wipe before flashing custom ROM. You can do it if you want but I mean that if you install over a fresh sbf then apply update that erase system and replace it and then you wipe all it's enough.

Oh I see that makes sense.
10th March 2012, 11:15 PM   |  #138  
Senior Member
Thanks Meter: 182
 
730 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by eSu.Matix

Am I the only one who is experiencing issues with market?
Apps are quoting for download but it doesn't starts right away, also stops downloading for a while in the middle of the download and then starting again after 5-10 minutes....
So far I used my HSDPA for downloading and I haven't notice because the apps were downloaded immediately, but since I reached 4GB traffic my speed was limited to 128kbps and now it really annoys me... :/

The market is now called play and the old market links no longer work. Look in your app drawer for Google play or maybe Google it in the browser for the apk.

Sent from my XT720 using XDA
10th March 2012, 11:44 PM   |  #139  
phuongnt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
106 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
Quote:
Originally Posted by Zachary57

You only need to wipe after update ROM.

Thanks, I will try today!
11th March 2012, 12:38 AM   |  #140  
Senior Member
Thanks Meter: 182
 
730 posts
Join Date:Joined: May 2011
I want to mention that this rom benefits greatly from ram manager and a task manager like the one from rechild. I use hard gaming in ram manager and I have the task manager kill everything when the screen goes off.

Sent from my XT720 using XDA

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes