FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM] [20120426]CronosX (Android2.3.7) for XT720 continues...update to RC2.1

9th March 2012, 02:04 AM |#131  
space4ace's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
More
eSu.Matix: Thanks for the nice bootanimations.
There's one in mchlbenner's cm9 thread that's really nice too.

Thanks again.

Sent from my XT720 using xda premium
Last edited by space4ace; 9th March 2012 at 03:43 AM.
 
 
9th March 2012, 09:49 PM |#132  
eSu.Matix's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 105
 
More
Am I the only one who is experiencing issues with market?
Apps are quoting for download but it doesn't starts right away, also stops downloading for a while in the middle of the download and then starting again after 5-10 minutes....
So far I used my HSDPA for downloading and I haven't notice because the apps were downloaded immediately, but since I reached 4GB traffic my speed was limited to 128kbps and now it really annoys me... :/
10th March 2012, 11:45 AM |#133  
phuongnt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by Zachary57

Try to flash again but how many time you wait at motorola logo ? Because first boot is always longer than others.

I waited in a very long time. Need I wipe before and after update Rom?
10th March 2012, 01:30 PM |#134  
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Quote:
Originally Posted by phuongnt

I waited in a very long time. Need I wipe before and after update Rom?

You only need to wipe after update ROM.
10th March 2012, 01:51 PM |#135  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Flag Cincinnati
Thanks Meter: 871
 
More
Quote:
Originally Posted by Zachary57

You only need to wipe after update ROM.

You sure? We are supposed to wipe all before a new ROM with my Nexus. We don't even wipe after. But I wipe before and after with XT720. But I have know real knowledge I just go with what works lol
10th March 2012, 03:14 PM |#136  
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Quote:
Originally Posted by LibertyMonger

You sure? We are supposed to wipe all before a new ROM with my Nexus. We don't even wipe after. But I wipe before and after with XT720. But I have know real knowledge I just go with what works lol

If you flash sbf first you doesn't have to wipe before flashing custom ROM. You can do it if you want but I mean that if you install over a fresh sbf then apply update that erase system and replace it and then you wipe all it's enough.
10th March 2012, 08:09 PM |#137  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Flag Cincinnati
Thanks Meter: 871
 
More
Quote:
Originally Posted by Zachary57

If you flash sbf first you doesn't have to wipe before flashing custom ROM. You can do it if you want but I mean that if you install over a fresh sbf then apply update that erase system and replace it and then you wipe all it's enough.

Oh I see that makes sense.
10th March 2012, 10:15 PM |#138  
Senior Member
Thanks Meter: 192
 
More
Quote:
Originally Posted by eSu.Matix

Am I the only one who is experiencing issues with market?
Apps are quoting for download but it doesn't starts right away, also stops downloading for a while in the middle of the download and then starting again after 5-10 minutes....
So far I used my HSDPA for downloading and I haven't notice because the apps were downloaded immediately, but since I reached 4GB traffic my speed was limited to 128kbps and now it really annoys me... :/

The market is now called play and the old market links no longer work. Look in your app drawer for Google play or maybe Google it in the browser for the apk.

Sent from my XT720 using XDA
10th March 2012, 10:44 PM |#139  
phuongnt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by Zachary57

You only need to wipe after update ROM.

Thanks, I will try today!
10th March 2012, 11:38 PM |#140  
Senior Member
Thanks Meter: 192
 
More
I want to mention that this rom benefits greatly from ram manager and a task manager like the one from rechild. I use hard gaming in ram manager and I have the task manager kill everything when the screen goes off.

Sent from my XT720 using XDA
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes