Post Reply

[tweak] improve 3d performance of lg p500 - updated

8th March 2012, 01:21 AM   |  #61  
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
275 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by trettet

73.3 FPS with PerfectPeso and its stock kernel clocked at 768Mhz with smartassV2 Governor...you earned a thank you from me

Can someone tell me how to make this in Perfect Peso cuz there are not libGLES_android files, just libGLESv1_CM_adreno200 and libGLESv2_CM_adreno200, should i delete them both?
8th March 2012, 04:37 PM   |  #62  
OP Member
Flag RK world
Thanks Meter: 163
 
52 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Echelonex

Can someone tell me how to make this in Perfect Peso cuz there are not libGLES_android files, just libGLESv1_CM_adreno200 and libGLESv2_CM_adreno200, should i delete them both?

contact trettet he is the perfectpeso dev. He wil help
8th March 2012, 04:39 PM   |  #63  
Senior Member
Flag Iasi
Thanks Meter: 31
 
106 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
makes no difference on stock gb 2.3.3 (v20i)
8th March 2012, 10:59 PM   |  #64  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
327 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by vlt96

So that shouldn't be higher than 60? I personally have experience with my PC, setting to higher than 100 would cause... dunno my video card only made it run to 7 fps, but still smooth...(dirt2)

I was born in the '90's... 1290's >

Max hz/fps should be limited to your screen's maximum, which is typically 60hz on LCD's.
9th March 2012, 12:52 AM   |  #65  
Senior Member
Thanks Meter: 145
 
546 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by dancom96

Max hz/fps should be limited to your screen's maximum, which is typically 60hz on LCD's.

my max events are set at 70 and i get as good benchmark scores as anyone (690-700) for 3d antutu score. Im using ta kernel so v-sync is on, so some may see people with 720-730 floating around, this is NOT because of max events.
All i did in build.prop regarding this tweak is

debug.sf.hw=1
debug.composition.type=gpu
windowsmgr.max_events_per_sec=70
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1

Obviously delete dalvick and cache for good measure

Thats all you need as far as i can tell. The first post needs to be updated
The Following User Says Thank You to deniso177 For This Useful Post: [ View ]
9th March 2012, 03:55 AM   |  #66  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
327 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by deniso177

my max events are set at 70 and i get as good benchmark scores as anyone (690-700) for 3d antutu score. Im using ta kernel so v-sync is on, so some may see people with 720-730 floating around, this is NOT because of max events.
All i did in build.prop regarding this tweak is

debug.sf.hw=1
debug.composition.type=gpu
windowsmgr.max_events_per_sec=70
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1

Obviously delete dalvick and cache for good measure

Thats all you need as far as i can tell. The first post needs to be updated

I did not say max_events_per_sec was the maximum hz, I just stated what maximum fps/hz should be if you could set it.

I honestly believe this value doesn't actually effect scrolling, Googling the value, you see many people claim values anywhere from 50 to 300 make it smooth.
9th March 2012, 05:04 AM   |  #67  
Senior Member
Thanks Meter: 145
 
546 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by dancom96

I did not say max_events_per_sec was the maximum hz, I just stated what maximum fps/hz should be if you could set it.

I honestly believe this value doesn't actually effect scrolling, Googling the value, you see many people claim values anywhere from 50 to 300 make it smooth.

Ye thats what I mean, i dont think this does much, I was just showing that my value is in no way 280 as being told what to do. If anything when i set it to 400 to experiment my phone went slower then usual.
10th March 2012, 02:03 AM   |  #68  
OP Member
Flag RK world
Thanks Meter: 163
 
52 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by klaudyuxxx

makes no difference on stock gb 2.3.3 (v20i)

it works only in slimgen, oxygen n perfectpeso.... test is gng on for other roms
10th March 2012, 08:33 AM   |  #69  
soham93's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 242
 
457 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by rk00064

it works only in slimgen, oxygen n perfectpeso.... test is gng on for other roms

it also works in cm7 nightly 3rd march..no bootloops for me after using ta-gb 1.2
10th March 2012, 12:52 PM   |  #70  
Il Giulione's Avatar
Senior Member
Genoa
Thanks Meter: 11
 
213 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
No bootlop in optimuswiz

Inviato dal mio LG-P500 usando Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Optimus One, P500 Android Development by ThreadRank