5,601,062 Members 45,665 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Recovery]Clockwork Mod 6.0.1.2

Tip us?
 
TheManii
Old
#41  
Wiki Admin / Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1436
Posts: 3,242
Join Date: Dec 2010

 
DONATE TO ME
Made a new build, looking for testers that are having issue with nandroids:

5.5.0.4 v2 beta 1.img
XDA Wiki Moderator
Nexus 4: Stock KOT49H (4.4.2) 2013 N7: Stock KOT49H (4.4.2)
Touchpad: CM11 KOT49H (4.4.2) iTouch 5G: Stock 10B146 (6.1.2)
The Following User Says Thank You to TheManii For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Omnichron
Old
#42  
Omnichron's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 117
Posts: 924
Join Date: Dec 2010
Location: East Highland, CA
Quote:
Originally Posted by TheManii View Post
Made a new build, looking for testers that are having issue with nandroids:

5.5.0.4 v2 beta 1.img
Thanx! I will give a go tonight and post about it tomorrow!
Douchebag Level: Maximum
 
Omnichron
Old
#43  
Omnichron's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 117
Posts: 924
Join Date: Dec 2010
Location: East Highland, CA
cw kept getting stuck at data during backup. I stumbled upon the solution while navigating cw menus. For some reason when you first boot into cw, it mounts the cache partition. this prevents from completing backup. Under mounts and storage, unmount cache first then do a backup. it goes all the way through!
Douchebag Level: Maximum
 
TheManii
Old
#44  
Wiki Admin / Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1436
Posts: 3,242
Join Date: Dec 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Omnichron View Post
cw kept getting stuck at data during backup. I stumbled upon the solution while navigating cw menus. For some reason when you first boot into cw, it mounts the cache partition. this prevents from completing backup. Under mounts and storage, unmount cache first then do a backup. it goes all the way through!
Can anyone else confirm/deny that this is the reason? I could simply hack CWM to not use cache, but that would be a bad idea in the long term (but having reliably working nandroids is more important)
XDA Wiki Moderator
Nexus 4: Stock KOT49H (4.4.2) 2013 N7: Stock KOT49H (4.4.2)
Touchpad: CM11 KOT49H (4.4.2) iTouch 5G: Stock 10B146 (6.1.2)
 
Omnichron
Old
#45  
Omnichron's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 117
Posts: 924
Join Date: Dec 2010
Location: East Highland, CA
Quote:
Originally Posted by TheManii View Post
Can anyone else confirm/deny that this is the reason? I could simply hack CWM to not use cache, but that would be a bad idea in the long term (but having reliably working nandroids is more important)
Seems like no one else has done it. I went ahead and tried it 4 times with cache mounted and unmounted and same thing. maybe it hangs because dell points to a different location for cache?
Douchebag Level: Maximum
 
osanvc
Old
#46  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 37
Join Date: May 2010
Default Clockwork Mod 5.5.0.4 for venue

Can someone please re-upload the Clockwork Mod 5.5.0.4 for venue. I tried searching it in google, but can i use any CWM 5.5.0.4 or it should be specifically for venue???
 
marvin02
Old
#47  
marvin02's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 405
Posts: 1,568
Join Date: Mar 2010
Location: Indiana
Quote:
Originally Posted by osanvc View Post
Can someone please re-upload the Clockwork Mod 5.5.0.4 for venue. I tried searching it in google, but can i use any CWM 5.5.0.4 or it should be specifically for venue???
The link in the OP works for me.
Never ask before searching!
Current Devices: Moto X GSM Dev Edition, LG Gpad 8.3
Retired Devices:
AT&T LG Optimus G, At&T Galaxy Skyrocket, Vizio VTAB1008, Dell Venue, Dell Streak, Moto Flipside, Moto Backflip, Samsung Eternity

 
TheManii
Old
#48  
Wiki Admin / Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1436
Posts: 3,242
Join Date: Dec 2010

 
DONATE TO ME
The streakdroid.com DNS entry is no longer valid apparently, it works if you've previously went to it and cached it, but you cant get in if you hadnt previously.

I'm gonna remirror everything on my devhost account eventually.
XDA Wiki Moderator
Nexus 4: Stock KOT49H (4.4.2) 2013 N7: Stock KOT49H (4.4.2)
Touchpad: CM11 KOT49H (4.4.2) iTouch 5G: Stock 10B146 (6.1.2)
 
osanvc
Old
#49  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 37
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by TheManii View Post
The streakdroid.com DNS entry is no longer valid apparently, it works if you've previously went to it and cached it, but you cant get in if you hadnt previously.

I'm gonna remirror everything on my devhost account eventually.
that's why i can't download it...
appreciate that if you could re-upload it~thanks.
 
TheManii
Old
#50  
Wiki Admin / Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1436
Posts: 3,242
Join Date: Dec 2010

 
DONATE TO ME
Updated CWM to 6.0.0.1!

Confirmed working:
  • Nandroids
  • USB mounting
  • Fac resetting

Unforunately we need a working ICS kernel to get CWM-touch, and we dont currently have one.
XDA Wiki Moderator
Nexus 4: Stock KOT49H (4.4.2) 2013 N7: Stock KOT49H (4.4.2)
Touchpad: CM11 KOT49H (4.4.2) iTouch 5G: Stock 10B146 (6.1.2)

The Following User Says Thank You to TheManii For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes