Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] slickMOD v3.4[SUPREME]

OP trypt4mine

9th March 2012, 08:36 AM   |  #1111  
trypt4mine's Avatar
OP Senior Member
Flag C0MPTON
Thanks Meter: 194
 
414 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Hmm I could upload an email apk tomorrow unless you could find one and try that out, I just don't see why it wouldn't work as is..

And theming sounds like a good plan =D

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
9th March 2012, 08:39 AM   |  #1112  
boricua10's Avatar
Senior Member
Flag Lakewood, WA
Thanks Meter: 17
 
179 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by trypt4mine

Hmm I could upload an email apk tomorrow unless you could find one and try that out, I just don't see why it wouldn't work as is..

And theming sounds like a good plan =D

Sent from my Galaxy Nexus using XDA

If u could i would appreciate it.
9th March 2012, 01:42 PM   |  #1113  
Senior Member
Thanks Meter: 139
 
1,287 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by tdizzle404

Just install everything clean I run the darkside super wipe, and install all my apps fresh and flawless. Done this every update and no problems at all make sure your letting it set a little bit after first flash.

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk

SuperWipe superwipes everything including my playlists on PlayerPro. Is there a way to save playlists in PlayerPro? I do not use superwipe because of this.
9th March 2012, 02:15 PM   |  #1114  
inpherknow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
197 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by boricua10

I did and it worked but without Premium i cant see any Sub folders that i have.



Wifi is not the problem is the Premium Option that's Not working. First time i encounter this problem.

So itsnot just me...



Sent from my SGH-T989 using xda premium
9th March 2012, 03:04 PM   |  #1115  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
465 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
I just back to sick 3.1 because i feel v3.4 have lag on home screen, many memory ...
and I like the theme on v3.1 : dock with 5 app, many new icon very beautiful ...
thanks
and wait next version with manything perfect
9th March 2012, 03:09 PM   |  #1116  
inpherknow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
197 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
I may be the only person having this problem also, but I cannot paste text that I copy.

Sent from my SGH-T989 using xda premium
9th March 2012, 04:01 PM   |  #1117  
samtani776's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
448 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by trypt4mine

Hmm I could upload an email apk tomorrow unless you could find one and try that out, I just don't see why it wouldn't work as is..

And theming sounds like a good plan =D

Sent from my Galaxy Nexus using XDA

Is there any way you could get the volume up or down button to wake the phone.

Sent from my SGH-T989 using xda premium
9th March 2012, 04:16 PM   |  #1118  
PENKO956's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 212
 
548 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by samtani776

Is there any way you could get the volume up or down button to wake the phone.

Sent from my SGH-T989 using xda premium

here you go!

don't forget to Thanks
Attached Files
File Type: zip Stock_KL1_Volume_Wake_T989.zip - [Click for QR Code] (330.3 KB, 24 views)
The Following 2 Users Say Thank You to PENKO956 For This Useful Post: [ View ]
9th March 2012, 04:37 PM   |  #1119  
samtani776's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
448 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by PENKO956

here you go!

don't forget to Thanks

Dude thanks a mill. You rock dude.

Sent from my SGH-T989 using xda premium
9th March 2012, 04:46 PM   |  #1120  
glensta's Avatar
Senior Member
Flag Westminster, CA
Thanks Meter: 245
 
1,238 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by PENKO956

here you go!

don't forget to Thanks

Thanks for supplying

---------- Post added at 07:46 AM ---------- Previous post was at 07:44 AM ----------

Quote:
Originally Posted by ScottBroker

SuperWipe superwipes everything including my playlists on PlayerPro. Is there a way to save playlists in PlayerPro? I do not use superwipe because of this.

I'd try copying the playlist folder, or whatever folder has the items you need to your external microsd card and then recopy that folder back to the same location it was before after a fresh flash

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes