FORUMS

Analysis & Opinion

Tbolt vs razr 4g speed

428 posts
Thanks Meter: 69
 
By gammaxgoblin, Senior Member on 8th March 2012, 02:13 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th March 2012, 08:49 PM |#11  
toklas's Avatar
Member
Flag LaLaLanD
Thanks Meter: 7
 
More
its a combination of radios and kernal. try the newer 605.9 radios and the latest kernels from imo.... then test again.
 
 
8th March 2012, 10:18 PM |#12  
gammaxgoblin's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 69
 
More
I always use imoseyon kernels and have tried the mr4 and .9 radios. My usual speed is 2 to 6 mpbs. Occasionally I'll get one test to pass 10 but it's rare.

Sent from my ADR6400L using XDA
8th March 2012, 10:19 PM |#13  
gammaxgoblin's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 69
 
More
Quote:
Originally Posted by METDeath

What are you using to do the testing?

The comparison was done on and I usually use the speedtest.net app.

Sent from my ADR6400L using XDA
9th March 2012, 12:24 AM |#14  
Senior Member
Wichita
Thanks Meter: 1,035
 
More
If your using an mr4 rom, speestest doesnt work on the tbolt

Sent from my ADR6400L using XDA
9th March 2012, 01:40 AM |#15  
gammaxgoblin's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 69
 
More
I'm on full blown mr4 right now and it works fine

Sent from my ADR6400L using XDA
9th March 2012, 04:56 AM |#16  
Senior Member
Flag Hueytown, AL
Thanks Meter: 16
 
More
I've always had slower results from the speedtest app on AOSP roms. Sense 2.1 roms get 10-20 mbps while CM7 gets 4-6 or so for me.

Sent from my Nook Tablet using XDA
9th March 2012, 02:12 PM |#17  
Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by gammaxgoblin

The comparison was done on and I usually use the speedtest.net app.

Sent from my ADR6400L using XDA

Try going to speakeasy.net in your browser with Flash enabled, I've had mixed results with the Speedtest app.
9th March 2012, 04:23 PM |#18  
geoff5093's Avatar
Senior Member
Flag Goffstown, NH
Thanks Meter: 584
 
More
I've noticed this as well. When I first got my Thunderbolt I was getting 15-30Mbps download, and incredible upload speeds. Even when Speedtest had their app updated, I was still getting the same upload speeds. Now, I get anywhere from 3-13Mbps download (usually between 3-7 though). My friend has the Nexus and when side by side, mine gets around 7-10 and his got 20-35. There have been plenty of times even though I have a decent 4G signal, anything I do such as web browsing, market downloads, etc., is extremely slow.
11th March 2012, 01:41 AM |#19  
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
More
I've gotten up to around 30Mbps when I was in Orlando and Pittsburgh.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes