FORUMS

How a HTC Droid Eris Changed a Members Life

Rarely can a member say that Android development or XDA had a profound effect on … more

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] How to I map the genius button to *Google Voice Search* or

8th March 2012, 04:50 PM |#11  
OP Junior Member
Flag Somewhere in So.Cal
Thanks Meter: 1
 
More
Really?
Quote:
Originally Posted by crazykas

CM has this function under SITTINGS> INPUT > SEARCH KEY BEHAVIOR

I don't have access to my phone right now (I can't have it at work)...so I will look at this later today.
 
 
8th March 2012, 06:15 PM |#12  
crazykas's Avatar
Senior Member
Flag Colombo
Thanks Meter: 99
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by biomade55

I don't have access to my phone right now (I can't have it at work)...so I will look at this later today.

My current rom is CF(CM 7.2 Kang).Sorry about SETTINGS word.Lol.Yes it has that function.You can set an app to open while pressing Genius/Search Key with normal pressing & long pressing too! I have set screenshot app to Genius button.:)
9th March 2012, 08:46 AM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 961
 
More
I believe the OP says in her first row she's using Virtuous Affinity, which is Sense 3.5 ROM.
And I believe I've mentioned CM ROMs having this function.
It won't help her, since she's not on CM. She won't even have "Input" sub-menu in Settings. And you should have read a bit before posting.
9th March 2012, 04:32 PM |#14  
crazykas's Avatar
Senior Member
Flag Colombo
Thanks Meter: 99
 
Donate to Me
More
Got it
Quote:
Originally Posted by Jack_R1

I believe the OP says in her first row she's using Virtuous Affinity, which is Sense 3.5 ROM.
And I believe I've mentioned CM ROMs having this function.
It won't help her, since she's not on CM. She won't even have "Input" sub-menu in Settings. And you should have read a bit before posting.

Sorry about that.I might wrong.I just said where she can find it if it is not on her current rom.Just that.Thank you for your advice.
The Following User Says Thank You to crazykas For This Useful Post: [ View ]
12th March 2012, 10:47 PM |#15  
OP Junior Member
Flag Somewhere in So.Cal
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Jack_R1

I believe the OP says in her first row she's using Virtuous Affinity, which is Sense 3.5 ROM.
And I believe I've mentioned CM ROMs having this function.
It won't help her, since she's not on CM. She won't even have "Input" sub-menu in Settings. And you should have read a bit before posting.

Yup, I missed the reference to CM and thus could not find the Input Sub-menu under settings.
The Following User Says Thank You to biomade55 For This Useful Post: [ View ]
14th March 2012, 07:22 PM |#16  
crazykas's Avatar
Senior Member
Flag Colombo
Thanks Meter: 99
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by biomade55

Yup, I missed the reference to CM and thus could not find the Input Sub-menu under settings.

Try Button Remapper app.Not sure,but give it a try
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes