Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,966 Members 40,860 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Alternative Carrier Fix

Tip us?
 
justppc
Old
(Last edited by justppc; 4th March 2012 at 06:14 PM.) Reason: Update
#51  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 111
Join Date: Feb 2008
Quote:
Originally Posted by dev997 View Post
Thanks a million my friend for starting up a new thread raising this concern. I have been using a different CDMA carrier here in India on my Epic and 3g/1x data gets screwed on CM based roms.
---
I will try to test and find out if the link you provided for the fix is useful for me.

Thanks again !!!
maybe there is a better , brighter ICS tomorrow for us after all !!!

EPIC TIMEZZ
Which Carrier in India are you using the Epic 4G? Will it work on other Carrier in India? And will it work on pre-paid, pay as you go type carriers in India?

Edit: Seems like you may be using Vodafone.
 
TheAtheistOtaku
Old
#52  
TheAtheistOtaku's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 286
Posts: 1,146
Join Date: Oct 2011
Location: Buffalo
soooo.....whats the status for mms?
 
Sangredelsalvador
Old
#53  
Sangredelsalvador's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 36
Join Date: Feb 2011
The ICS fix worked perfectly on my Epic 4g Touch on AOKP. Just a heads up. thanks
 
jessydm
Old
#54  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 18
Join Date: Apr 2009
Location: Los Angeles
CM9 beta 1 released today.. Can you please release fix for that ??

Thanks !!
Samsung Epic 4g on Virgin Mobile
 
explosivequack
Old
#55  
explosivequack's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 216
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by jessydm View Post
CM9 beta 1 released today.. Can you please release fix for that ??

Thanks !!
It should work already, I've been having a problem where it breaks 3g if I turn it off or reboot though.

Sent from my SPH-D700 using xda premium
 
TheAtheistOtaku
Old
#56  
TheAtheistOtaku's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 286
Posts: 1,146
Join Date: Oct 2011
Location: Buffalo
Quote:
Originally Posted by explosivequack View Post
It should work already, I've been having a problem where it breaks 3g if I turn it off or reboot though.

Sent from my SPH-D700 using xda premium
for me, 3g has always been a b*tch to connect to. but usually after a few reboots it stays on untill my wifi connects again
 
cruizerr
Old
#57  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jun 2006
Thanks. It works!
 
charliet1010
Old
#58  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 8
Join Date: Oct 2009
Data is working for Cricket on the newest AOKP rom, just wish we could get MMS working like in this rom.http://forum.xda-developers.com/show...hlight=cricket
 
EARLisfree!
Old
#59  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Mar 2012
Location: Southfield, MI
Default 3g?

it worked but i keep getting 1x not 3g is this normal? if not ..HELP plz
 
biggnasty989
Old
#60  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by kmani.k78 View Post
I have created CWM flash-able zip file specifically for Epic 4G & CM9 ICS. This one works form me.

Kindly check it & give your feedback
Thanks
****ing SICK BRO!!! Worked as soon as I flashed this. I am also going to be trying this on CM9 for Epic Touch, I will let you know!

Tags
carrier, cricket, cyanogenmod, data, fix
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes