FORUMS

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Custom ROM that allows access to EPST

18 posts
Thanks Meter: 1
 
By Foots, Junior Member on 5th March 2012, 04:48 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
9th March 2012, 07:58 PM |#11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Do you think maybe its because I'm using a different SD card?

Sent from my ADR6300 using XDA
 
 
9th March 2012, 08:38 PM |#12  
cmlusco's Avatar
Senior Member
Flag Michigan City, IN
Thanks Meter: 936
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Foots

Do you think maybe its because I'm using a different SD card?

Sent from my ADR6300 using XDA

Shouldnt matter, as far as i know epst does not use the sdcard.

If you really need to access those settings, you could always use QPST on your pc.
9th March 2012, 08:45 PM |#13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by cmlusco

Shouldnt matter, as far as i know epst does not use the sdcard.

If you really need to access those settings, you could always use QPST on your pc.

Maybe I'll get it figured out. Its weird because when I was on stock GB before I rooted I could access EPST, but since rooting I can't access it unless I restore my original rom.

Sent from my ADR6300 using XDA
26th March 2012, 07:03 AM |#14  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I still cannot figure out why EPST isn't working with any rom I flash. I actually started using the Nils Business Sense 3.5 and when I dial ##778#, it says initializing, but never opens EPST. That's more then the Sense 1.0 roms have done for me.
20th May 2012, 11:56 PM |#15  
highhacker's Avatar
Senior Member
Flag in the country
Thanks Meter: 15
 
Donate to Me
More
no epst
Same here . was stock 2.3.4 and did root s-off did nandroid of stock and flashed sense + .. now no epst on anything .. restored recovery and its doing the same thing ##778# and just locks the screen up . I have to hit the back key to unfreeze it . ##diag# does work however .. ( i wish some one could figure this out i need epst . My MiP profile keeps changing from 1 to 0 on every boot and i lose 3g 1x . Could it be something different on the phones that see a working epst like the radio or s on or hboot ver ? mine is 0.92 s-off with the newest ota radio
Last edited by highhacker; 21st May 2012 at 12:11 AM.
24th May 2012, 10:01 AM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Synergy ROM's EPST works perfect. Use ##778#.
3rd June 2012, 12:40 AM |#17  
highhacker's Avatar
Senior Member
Flag in the country
Thanks Meter: 15
 
Donate to Me
More
Thanks..found my dream rom. has Everything cm does plus its 100% sense. love it and. now it on Vmobile. epst works ..skyraider 4.0 ++ . rom is not availible here though.thru the developers site only.

Sent from my ADR6300 using XDA Premium App
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes