Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,543 Members 37,493 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Ics] unofficial cm9 by jokersax 8/23/2012

Tip us?
 
TheGman125
Old
#6211  
TheGman125's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 752
Join Date: Apr 2010
Location: birmingham, Al

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bullfrog527 View Post


My best day so far

sent from my MoPhoKing CM9 beast
what are you doing to get 15 hours and do you have company to the devices?

Sent from my MB855 using Tapatalk
 
Th3Bill
Old
(Last edited by Th3Bill; 9th March 2012 at 09:07 PM.)
#6212  
Th3Bill's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8976
Posts: 5,812
Join Date: Feb 2012
Location: West Palm Beach, FL

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by killersiafu View Post
Yep, clearing app data got it. Thanks
Good deal

I didn't post until I had tested each app...hate putting something up that doesn't do what it's supposed to 100%.

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

Quote:
Originally Posted by TheGman125 View Post
what are you doing to get 15 hours and do you have company to the devices?

Sent from my MB855 using Tapatalk
When you say company, are you talking something like "Exchange"? The reason I ask is that I have Exchange e-mail (Moxier) on my phone for work. I was getting terrible battery when I had it on "push", changed it to "manual poll" every 15 minutes...I regularly get around 10-15 hours on stock battery with moderate usage...have gotten better on 0.2.0 (used to get 20+hrs)...
 
jmorse
Old
#6213  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 62
Join Date: Dec 2010
Location: Detroit area
Quote:
Originally Posted by TheGman125 View Post
what are you doing to get 15 hours and do you have company to the devices?

Sent from my MB855 using Tapatalk
I got a day and a half the other day, i should have taken a screen shot, that was with extremely light usage though
 
ruthlessbeatle
Old
#6214  
ruthlessbeatle's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 298
Join Date: Jun 2008
Location: Bloomingdale NJ
Quote:
Originally Posted by jmorse View Post
I got a day and a half the other day, i should have taken a screen shot, that was with extremely light usage though
same here im trying to ul it but im at work. i would say little more then light use on it and its a day and 20 hours. i love to rub that in my friends faces who own iphones oh and i forgot can anyone tell me where the mms fix is for sprint? i tink its page 1 something or if there is a newer fix. thanks
 
Th3Bill
Old
#6215  
Th3Bill's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8976
Posts: 5,812
Join Date: Feb 2012
Location: West Palm Beach, FL

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ruthlessbeatle View Post
same here im trying to ul it but im at work. i would say little more then light use on it and its a day and 20 hours. i love to rub that in my friends faces who own iphones oh and i forgot can anyone tell me where the mms fix is for sprint? i tink its page 1 something or if there is a newer fix. thanks
Check out the fixes thread. First page. There's a way to do it pre-flash, as well as after you flash

Post 3
 
MikeyLee
Old
#6216  
MikeyLee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 544
Posts: 3,078
Join Date: Jul 2010
Location: Phoenix
Default Suggestion

Joker I have a suggestion. I'm not sure if it's possible but singe there is no working 4G I wondered if the space in the pull down could be used for something else. A shortcut to Data roaming or even a "Home / Automatic" switch?
Samsung Galaxy Note 3 NCB Galaxy S5 OS
Samsung Galaxy Mega 6.3 Stock DeOdexed and DeBloated
Samsung Galaxy Tab 3 Stock DeOdexed and DeBloated






www.facebook.com/spiritlevelmusic

The Following User Says Thank You to MikeyLee For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Th3Bill
Old
#6217  
Th3Bill's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8976
Posts: 5,812
Join Date: Feb 2012
Location: West Palm Beach, FL

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by MikeyLee View Post
Joker I have a suggestion. I'm not sure if it's possible but singe there is no working 4G I wondered if the space in the pull down could be used for something else. A shortcut to Data roaming or even a "Home / Automatic" switch?
+1 on that one
 
bullfrog527
Old
#6218  
bullfrog527's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 122
Posts: 703
Join Date: Jan 2011
Location: Bradley, IL
Quote:
Originally Posted by TheGman125 View Post
what are you doing to get 15 hours and do you have company to the devices?

Sent from my MB855 using Tapatalk
I toggle data on/off when my phone is in my pocket and have the brightness set on dim. It only takes a couple of seconds to reconnect when i turn it on and it saves a LOT of battery.

And what do you mean by "company?"
Sent from my NOOKcolor using XDA
Eth Solarus Oth Mithas
Tai'shar American
 
roundeye1987
Old
#6219  
roundeye1987's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 320
Join Date: Sep 2010
Location: Sterling
Best I've had with any ROM thus far, amazing work, Joker!!

 
Nickdroid86
Old
#6220  
Senior Member
Thanks Meter 72
Posts: 1,210
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by Akilldema View Post
Did you try what I suggested last time you asked?
Yes I did try what you asked..

Sent from my MB855 using Tapatalk

Tags
atrix, awesome club, beta, better than sex, cheater, cm9, cyanogenmod 9, droidtweak.com, goldfish, great rom, i drink your milkshake, i love ice cream, icecreammypants4icecreamsandwich, ics, joker is a beast, kilroy was here, location set by green men, motorola electrify, motorola photon, my phone is cooler than yours, redbull gives u wings
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes