Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more
Post Reply

[Question] Wifi And Touch Screen Problem

OP JiaYong

9th March 2012, 11:40 PM   |  #1  
JiaYong's Avatar
OP Senior Member
Flag Kuching
Thanks Meter: 11
 
149 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Hello All.

I Got Problem With My Wifi.

It's Say Connected But Unable To Surf The Webs And Facebook Stuff. Including Market.

Any Solution With It?

And The Touch Screen Problem Is

Only The Last Bar On Typing Messages. I Mean The Last Bar (Space Bar) Row.
It's Less Sensitive. I Need To Press Multiple Time Then It's Work....
10th March 2012, 12:00 AM   |  #2  
- Swift -'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Galway, Ireland
Thanks Meter: 800
 
2,856 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
For WiFi, this may be of help. Read my posts.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1503888

Sent from my X8 using xda premium
10th March 2012, 03:39 AM   |  #3  
JiaYong's Avatar
OP Senior Member
Flag Kuching
Thanks Meter: 11
 
149 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Still Don't Work.. Any Other Solution Then That?
10th March 2012, 04:20 AM   |  #4  
Mayank77's Avatar
Senior Member
Flag Manipal
Thanks Meter: 137
 
557 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Well , maybe there's a problem with your internet connection. Maybe , the wifi is on , but there is limited connectivity.

does internet work from your laptop ?

To answer the touch screen problem , just change your keyboard...
Last edited by Mayank77; 10th March 2012 at 04:22 AM. Reason: Answer second question
10th March 2012, 08:34 AM   |  #5  
JiaYong's Avatar
OP Senior Member
Flag Kuching
Thanks Meter: 11
 
149 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
The WiFi Work Fine On My Computer.

But Just Can't Access When Using My Phone ;\


P/S: Change Keyboard?

Mean? Sorry. New X8 User. Need More Advice.
Thanks!
11th March 2012, 08:00 AM   |  #6  
JiaYong's Avatar
OP Senior Member
Flag Kuching
Thanks Meter: 11
 
149 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Bring Up My Post.
Still Searching For Solution.
11th March 2012, 08:23 AM   |  #7  
lucastan96's Avatar
Senior Member
Flag Malacca
Thanks Meter: 2,101
 
2,865 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Try full wipe...

This mail was sent to you using XDA Premium HD!!
11th March 2012, 12:15 PM   |  #8  
JiaYong's Avatar
OP Senior Member
Flag Kuching
Thanks Meter: 11
 
149 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Tested. Doesn't Work Too. :X
12th March 2012, 10:44 AM   |  #9  
JiaYong's Avatar
OP Senior Member
Flag Kuching
Thanks Meter: 11
 
149 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Still Not Working. Can Anyone Help? :X
12th March 2012, 10:50 AM   |  #10  
Vicky26's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 132
 
336 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
You should help us a little bit more- what rom do you use, for example?

Have you tried installing another keyboard?In the themes section here there's an iPhone keyboard application-you just copy it to your sd card and install it via file manager.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes