FORUMS

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

[ROM][05.10.12] CleanROM 4.5 Standard / Pro -★| ICS 4.0.3 | Tweaks | Skins! |★-

27,456 posts
Thanks Meter: 63,677
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th March 2012, 07:44 AM |#2971  
drynyks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
More
Quote:
Originally Posted by 1heffer

I don't want to beat it to death but,I just want to clarify a bit if I may. I just tested the BT call in my car. Neither of the phones mics are functional, nor the deck's built in mic. If I switch it over to speakerphone function it works. I saw that some reported using BT headsets with success.
Is anyone using a deck with built in mic successfully?

Working in both our cars.
The Following User Says Thank You to drynyks For This Useful Post: [ View ]
 
 
10th March 2012, 08:27 AM |#2972  
jayochs's Avatar
Senior Member
Flag Central NJ
Thanks Meter: 2,880
 
More
is there a way to get rid of that silly keyboard status bar notification every time the keyboard comes up?

Sent from my ADR6425LVW using XDA App
10th March 2012, 08:32 AM |#2973  
nrfitchett4's Avatar
Senior Member
Flag San Antonio
Thanks Meter: 524
 
More
Quote:
Originally Posted by jayochs

is there a way to get rid of that silly keyboard status bar notification every time the keyboard comes up?

Sent from my ADR6425LVW using XDA App

How would you switch keyboards?

Here is my usage tonight. I have wifi set to sleep with screen off yet it seems to be staying on.








Sent from my Rezound using Tapatalk
Last edited by nrfitchett4; 10th March 2012 at 08:36 AM.
10th March 2012, 08:33 AM |#2974  
username235's Avatar
Senior Member
Flag AZ
Thanks Meter: 133
 
More
Quote:
Originally Posted by jayochs

is there a way to get rid of that silly keyboard status bar notification every time the keyboard comes up?

Sent from my ADR6425LVW using XDA App

Haha, I don't think there's a way on sense roms. I know aokp can do it, but honestly, I've gotten used to it after being on ICS for < 2 months. It is pretty unnecessary though... I mean, I know you need it, but they should've kept it GB style.
10th March 2012, 08:44 AM |#2975  
jayochs's Avatar
Senior Member
Flag Central NJ
Thanks Meter: 2,880
 
More
Quote:
Originally Posted by nrfitchett4

How would you switch keyboards?

Here is my usage tonight. I have wifi set to sleep with screen off yet it seems to be staying on.








Sent from my Rezound using Tapatalk

by holding down on the area you're typing in and hitting input method lol


Sent from my ADR6425LVW using XDA App
10th March 2012, 08:45 AM |#2976  
jayochs's Avatar
Senior Member
Flag Central NJ
Thanks Meter: 2,880
 
More
oh and just realized that i've got the problem where my cpu is stuck at the full 1.5ghz even when idling.. blah. hope that doesn't kill the battery

Sent from my ADR6425LVW using XDA App
10th March 2012, 09:00 AM |#2977  
who MIKE D's Avatar
Recognized Themer
Flag Central, Florida
Thanks Meter: 2,262
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jayochs

by holding down on the area you're typing in and hitting input method lol


Sent from my ADR6425LVW using XDA App

You can't do that on ICS. Well atleast i can't...

---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:54 AM ----------

My battery seems to be doing pretty good with this rom

10th March 2012, 09:06 AM |#2978  
scrosler's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 63,677
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jayochs

by holding down on the area you're typing in and hitting input method lol


Sent from my ADR6425LVW using XDA App

Quote:
Originally Posted by who_mike_d

You can't do that on ICS. Well atleast i can't...

---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:54 AM ----------

My battery seems to be doing pretty good with this rom

Correct...

And battery is fine. Its all user error
10th March 2012, 09:15 AM |#2979  
who MIKE D's Avatar
Recognized Themer
Flag Central, Florida
Thanks Meter: 2,262
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by scrosler

Correct...

And battery is fine. Its all user error

Yeah i use my phone for a phone and my ipod for games lol
10th March 2012, 10:19 AM |#2980  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
More
OK, so I've been running newts senseless for a while and I use Google reader all the time. They did an update to it for ics roms but it won't update to that version on this rom. Anyone have an idea on that cause it just doesn't make any sense at all to me.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
10th March 2012, 10:30 AM |#2981  
scrosler's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 63,677
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tbot

OK, so I've been running newts senseless for a while and I use Google reader all the time. They did an update to it for ics roms but it won't update to that version on this rom. Anyone have an idea on that cause it just doesn't make any sense at all to me.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk

Sounds to me like Newts ROM permanently ruined your phone

Just kidding man. I will take a look and see if I can replicate your issue.


-Scott
The Following 2 Users Say Thank You to scrosler For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes