Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][05.10.12] CleanROM 4.5 Standard / Pro -★| ICS 4.0.3 | Tweaks | Skins! |★-

OP scrosler

10th March 2012, 08:44 AM   |  #2971  
drynyks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
266 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by 1heffer

I don't want to beat it to death but,I just want to clarify a bit if I may. I just tested the BT call in my car. Neither of the phones mics are functional, nor the deck's built in mic. If I switch it over to speakerphone function it works. I saw that some reported using BT headsets with success.
Is anyone using a deck with built in mic successfully?

Working in both our cars.
The Following User Says Thank You to drynyks For This Useful Post: [ View ]
10th March 2012, 09:27 AM   |  #2972  
jayochs's Avatar
Senior Member
Flag Central NJ
Thanks Meter: 2,843
 
8,316 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
is there a way to get rid of that silly keyboard status bar notification every time the keyboard comes up?

Sent from my ADR6425LVW using XDA App
10th March 2012, 09:32 AM   |  #2973  
nrfitchett4's Avatar
Senior Member
Flag San Antonio
Thanks Meter: 522
 
6,394 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by jayochs

is there a way to get rid of that silly keyboard status bar notification every time the keyboard comes up?

Sent from my ADR6425LVW using XDA App

How would you switch keyboards?

Here is my usage tonight. I have wifi set to sleep with screen off yet it seems to be staying on.








Sent from my Rezound using Tapatalk
Last edited by nrfitchett4; 10th March 2012 at 09:36 AM.
10th March 2012, 09:33 AM   |  #2974  
username235's Avatar
Senior Member
Flag AZ
Thanks Meter: 132
 
550 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by jayochs

is there a way to get rid of that silly keyboard status bar notification every time the keyboard comes up?

Sent from my ADR6425LVW using XDA App

Haha, I don't think there's a way on sense roms. I know aokp can do it, but honestly, I've gotten used to it after being on ICS for < 2 months. It is pretty unnecessary though... I mean, I know you need it, but they should've kept it GB style.
10th March 2012, 09:44 AM   |  #2975  
jayochs's Avatar
Senior Member
Flag Central NJ
Thanks Meter: 2,843
 
8,316 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by nrfitchett4

How would you switch keyboards?

Here is my usage tonight. I have wifi set to sleep with screen off yet it seems to be staying on.








Sent from my Rezound using Tapatalk

by holding down on the area you're typing in and hitting input method lol


Sent from my ADR6425LVW using XDA App
10th March 2012, 09:45 AM   |  #2976  
jayochs's Avatar
Senior Member
Flag Central NJ
Thanks Meter: 2,843
 
8,316 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
oh and just realized that i've got the problem where my cpu is stuck at the full 1.5ghz even when idling.. blah. hope that doesn't kill the battery

Sent from my ADR6425LVW using XDA App
10th March 2012, 10:00 AM   |  #2977  
who MIKE D's Avatar
Recognized Themer
Flag Lakeland, Florida
Thanks Meter: 2,251
 
1,125 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jayochs

by holding down on the area you're typing in and hitting input method lol


Sent from my ADR6425LVW using XDA App

You can't do that on ICS. Well atleast i can't...

---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:54 AM ----------

My battery seems to be doing pretty good with this rom

10th March 2012, 10:06 AM   |  #2978  
scrosler's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 56,404
 
25,031 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by jayochs

by holding down on the area you're typing in and hitting input method lol


Sent from my ADR6425LVW using XDA App

Quote:
Originally Posted by who_mike_d

You can't do that on ICS. Well atleast i can't...

---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:54 AM ----------

My battery seems to be doing pretty good with this rom

Correct...

And battery is fine. Its all user error
10th March 2012, 10:15 AM   |  #2979  
who MIKE D's Avatar
Recognized Themer
Flag Lakeland, Florida
Thanks Meter: 2,251
 
1,125 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by scrosler

Correct...

And battery is fine. Its all user error

Yeah i use my phone for a phone and my ipod for games lol
10th March 2012, 11:19 AM   |  #2980  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
405 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
OK, so I've been running newts senseless for a while and I use Google reader all the time. They did an update to it for ics roms but it won't update to that version on this rom. Anyone have an idea on that cause it just doesn't make any sense at all to me.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes