FORUMS

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

ZenFone 2 Lolliflash and ZenPower Giveaway!

We recently did an in-depth review of the Asus Zenfone 2 but one of the things people may … more

[DEV][ROM][NAND][OverClocking][NEW BETA 0.3.1][2.3]MIUI[GSM/(CDMA?)]

432 posts
Thanks Meter: 681
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th March 2012, 10:13 AM |#11  
tommrazek01's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 681
 
More
Opening up CWM is done by holding the power button. You flash this as a zip. About the size, I am not sure about that. I have changed the build.prop completely and some other files. Edited the updating script and added apks. Have I possibly uploaded the wrong one? Let me check.
 
 
10th March 2012, 10:17 AM |#12  
tommrazek01's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 681
 
More
Why? Works fine for me. Just reuploading it to rapidshare.
10th March 2012, 10:22 AM |#13  
Senior Member
Flag near Stuttgart
Thanks Meter: 37
 
More
Quote:
Originally Posted by tommrazek01

Why? Works fine for me. Just reuploading it to rapidshare.

please share your official Md5-checksum!

-> thats to know, the download didn't went corrupt on the way server -> user =)

should help alot!
10th March 2012, 10:30 AM |#14  
tommrazek01's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 681
 
More
Sorryy... I am a noob in md5s. I have a newer build with some more stuff. I will re-zip it. That should fix it. Russian Upload speeds suck. Here, see, I have no more than 7kb/s in upload.
10th March 2012, 01:03 PM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
More
Corporate Mail
Is it possible to add exchange type of account? After install gapps I have only Google Account in Settings - Accounts&Sync - Add account
But testing this build now and give feedback later.
10th March 2012, 01:19 PM |#16  
tommrazek01's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 681
 
More
Quote:
Originally Posted by milda25

Is it possible to add exchange type of account? After install gapps I have only Google Account in Settings - Accounts&Sync - Add account
But testing this build now and give feedback later.

Does it work fine? That's good to hear. About the Gapps, try installing different ones. This is a gapps problem. I will try to find the ones I used.
Quote:
Originally Posted by That's what I

Tak to funguje? To mám radost. Můj Rhodium je tak nějak pod hromadou prachu :0. Ten problém s GAPPSy, je jednoduše tím že tam v nich ta část chybí. Bud' nové Gappsy, nebo si počkejte a já se pokusím najít ty co jsem používal (Omlouvám se jestli nedávám smysl, ale po týdnu v angličtině je těžké přepnout ne češtinu)

10th March 2012, 01:25 PM |#17  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
More
Quote:
Originally Posted by tommrazek01

Does it work fine? That's good to hear. About the Gapps, try installing different ones. This is a gapps problem. I will try to find the ones I used.

Exchange account type doesn't part of gapps, isn't it?
Exchange typ uctu preci neni soucasti Gapps, ne?
10th March 2012, 01:37 PM |#18  
tommrazek01's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 681
 
More
The option is a part of GoogleExchangeServices.apk, or something like that. In my Samsung Galaxy Tab, it is a part of the Gapps. Maybe it is different here, since I am on Ice Cream Sandwich there. Ill have a look.
10th March 2012, 04:32 PM |#19  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
More
Last update has wrong directory structure of installation .zip file.
There is: miui_rhodium_gsm_0.3.1.zip -> miui_rhodium_gsm_0.3.1 -> standard structure and can't be installed.
Directory miui_rhodium_gsm_0.3.1 in .zip must go to hell ...
10th March 2012, 04:54 PM |#20  
tommrazek01's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 681
 
More
What? How did you get that kind d of error????? I'll try flashing it myself.
10th March 2012, 04:59 PM |#21  
tommrazek01's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 681
 
More
Ahhhh! I see my error. Open up the zip and move the files from the miui_rhodium etc. folder to the root. When you look at the zip, you'll understand.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
gingerbread, miui rhodium, omgb
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes