Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,088 Members 39,094 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[DEV][ROM][NAND][OverClocking][NEW BETA 0.3.1][2.3]MIUI[GSM/(CDMA?)]

Tip us?
 
tommrazek01
Old
#11  
tommrazek01's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 674
Posts: 408
Join Date: Oct 2011
Opening up CWM is done by holding the power button. You flash this as a zip. About the size, I am not sure about that. I have changed the build.prop completely and some other files. Edited the updating script and added apks. Have I possibly uploaded the wrong one? Let me check.
Cheers, everyone!
My Devices:
Google Galaxy Nexus running Purity 4.3.0 or Kitkat! (Whichever one I feel like using :P)

Did I make your day? Do you want to make mine?
 
tommrazek01
Old
#12  
tommrazek01's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 674
Posts: 408
Join Date: Oct 2011
Why? Works fine for me. Just reuploading it to rapidshare.
Cheers, everyone!
My Devices:
Google Galaxy Nexus running Purity 4.3.0 or Kitkat! (Whichever one I feel like using :P)

Did I make your day? Do you want to make mine?
 
hashtowent
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 593
Join Date: Jun 2008
Location: near Stuttgart
Quote:
Originally Posted by tommrazek01 View Post
Why? Works fine for me. Just reuploading it to rapidshare.
please share your official Md5-checksum!

-> thats to know, the download didn't went corrupt on the way server -> user =)

should help alot!
 
tommrazek01
Old
#14  
tommrazek01's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 674
Posts: 408
Join Date: Oct 2011
Sorryy... I am a noob in md5s. I have a newer build with some more stuff. I will re-zip it. That should fix it. Russian Upload speeds suck. Here, see, I have no more than 7kb/s in upload.
Cheers, everyone!
My Devices:
Google Galaxy Nexus running Purity 4.3.0 or Kitkat! (Whichever one I feel like using :P)

Did I make your day? Do you want to make mine?
 
milda25
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 135
Join Date: Apr 2008
Default Corporate Mail

Is it possible to add exchange type of account? After install gapps I have only Google Account in Settings - Accounts&Sync - Add account
But testing this build now and give feedback later.
 
tommrazek01
Old
#16  
tommrazek01's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 674
Posts: 408
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by milda25 View Post
Is it possible to add exchange type of account? After install gapps I have only Google Account in Settings - Accounts&Sync - Add account
But testing this build now and give feedback later.
Does it work fine? That's good to hear. About the Gapps, try installing different ones. This is a gapps problem. I will try to find the ones I used.
Quote:
Originally Posted by That's what I
Tak to funguje? To mám radost. Můj Rhodium je tak nějak pod hromadou prachu :0. Ten problém s GAPPSy, je jednoduše tím že tam v nich ta část chybí. Bud' nové Gappsy, nebo si počkejte a já se pokusím najít ty co jsem používal (Omlouvám se jestli nedávám smysl, ale po týdnu v angličtině je těžké přepnout ne češtinu)
Cheers, everyone!
My Devices:
Google Galaxy Nexus running Purity 4.3.0 or Kitkat! (Whichever one I feel like using :P)

Did I make your day? Do you want to make mine?
 
milda25
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 135
Join Date: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by tommrazek01 View Post
Does it work fine? That's good to hear. About the Gapps, try installing different ones. This is a gapps problem. I will try to find the ones I used.
Exchange account type doesn't part of gapps, isn't it?
Exchange typ uctu preci neni soucasti Gapps, ne?
 
tommrazek01
Old
#18  
tommrazek01's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 674
Posts: 408
Join Date: Oct 2011
The option is a part of GoogleExchangeServices.apk, or something like that. In my Samsung Galaxy Tab, it is a part of the Gapps. Maybe it is different here, since I am on Ice Cream Sandwich there. Ill have a look.
Cheers, everyone!
My Devices:
Google Galaxy Nexus running Purity 4.3.0 or Kitkat! (Whichever one I feel like using :P)

Did I make your day? Do you want to make mine?
 
milda25
Old
#19  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 135
Join Date: Apr 2008
Last update has wrong directory structure of installation .zip file.
There is: miui_rhodium_gsm_0.3.1.zip -> miui_rhodium_gsm_0.3.1 -> standard structure and can't be installed.
Directory miui_rhodium_gsm_0.3.1 in .zip must go to hell ...
 
tommrazek01
Old
#20  
tommrazek01's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 674
Posts: 408
Join Date: Oct 2011
What? How did you get that kind d of error????? I'll try flashing it myself.
Cheers, everyone!
My Devices:
Google Galaxy Nexus running Purity 4.3.0 or Kitkat! (Whichever one I feel like using :P)

Did I make your day? Do you want to make mine?

Tags
gingerbread, miui rhodium, omgb
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes