Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,332 Members 51,773 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: What Cookie version do you prefer ?
Cookie 1.8.5 988 7.78%
Cookie 2.0 4,042 31.82%
Multiple Choice Poll. Voters: 12701. You may not vote on this poll

L [WWE|GER|FRA|ITA|NLD] |July 4| Energy™-.¸¸.·´¯ 6.5|21916 / 6.5.X|29022 * Sense 2021

Tip us?
 
Mister B
Old
#36181  
Mister B's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 331
Posts: 1,847
Join Date: Sep 2006
Location: Ratchada (Bangkok)
SMS/MMS are combined in WM6.5
If you open up WM messaging & go to Menu then scroll dowm you will see MMS Options.
Here in MMS Options you have a lot of useful setting & tabs & one of these tabs is for Server configeration.
NOTE: you will need to do settings via Settings.Conections first as you need that setting to link to in "Conect Via" option when creating your MMS Server.
Have setup MMS manually on all versions of WM & NRG 6.5.x for many many years
Use doc as basic guideline as still aplicable to WM6.5 if you use some logic & your provider settings.
[DEVICE1] : [HD2] [EU late model, socket lcd & samsung nand]
[ROM] : [Energy Dinik 23699 Nov24]
[OS] [WindowsMobile® 6.5.x][CHT2.0.S2.5]
[RADIO] : [2.12.50.02_2]

[DEVICE2] : [Raphael] [sold]
[ROM] : [Energy Dinik 23699]
[OS] [WindowsMobile® 6.5.x]
[RADIO] : [1.14.25.05 + RILPHONE.DLL]
.
[SOFTWARE] : [Mortscript] [MyMobiler] [CeRegEditor] [SkypeMobile] [FingerKBD Eng/Thai (WVGA)] [Thai Font/Input SIP] [IM+]
 
llcooljames
Old
#36182  
llcooljames's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 28
Join Date: Jun 2006
Great to see it´s going on!
HD2 - Leo -

----------------------------------------------------------------------
Diamond II -Topaz-

----------------------------------------------------------------------
Orbit II -Polaris-

----------------------------------------------------------------------
xda mini -HTC Magician-
 
geodescent
Old
#36183  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Feb 2010
Location: Dallas
Please don't kill me if this has been addressed, as I've searched numerous sites as well as this thread but haven't been able to find the answer.

I fired up Panoramic moTweets today for the first time in well over a month and it could not retrieve the timeline. So I ended up deleting and attempting to rebuild my account, only to have it basically get stuck at the spinning circle. It appears it was supposed to launch a browser but doesn't.

If you go into ArkSwitch, twitter.exe is running (whether it be the one cooked into the \Windows directory or the proper, up to date twitter.exe in the moTweets install folder [installed to device]). All I can do is kill the process.

I even tried switching IE to the default browser instead of Opera but I get the same behavior. So far, I can't delete twitter.exe from the Windows folder because that is cooked in, and I suspect that may have something to do with the issue, but don't really know for sure. Just a thought.

My tweets are protected, and on Twitter's website, I turned off HTTPS-only use as well as removed authorization for moTweets, since now the app needs to re-authorize basically. I think the last time this worked successfully would have been around November, when I came back to twitter.

Is there anything else I can try without re-flashing the rom? I am running a USA CDMA RHOD400 (HTC Touch Pro 2) with the corresponding Energy July 4 regular-edition ROM (not GTX, TouchGlass, but rather the "bells and whistles" version)

For now I am using Twitter mobile through Opera or IE.

Thanks for any thoughts and suggestions!
 
JVH3
Old
(Last edited by JVH3; 9th March 2012 at 03:09 AM.)
#36184  
JVH3's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 427
Posts: 3,686
Join Date: Nov 2008
Location: Minneapolis

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by geodescent View Post
Please don't kill me if this has been addressed, as I've searched numerous sites as well as this thread but haven't been able to find the answer.

I fired up Panoramic moTweets today for the first time in well over a month and it could not retrieve the timeline. So I ended up deleting and attempting to rebuild my account, only to have it basically get stuck at the spinning circle. It appears it was supposed to launch a browser but doesn't.

If you go into ArkSwitch, twitter.exe is running (whether it be the one cooked into the \Windows directory or the proper, up to date twitter.exe in the moTweets install folder [installed to device]). All I can do is kill the process.

I even tried switching IE to the default browser instead of Opera but I get the same behavior. So far, I can't delete twitter.exe from the Windows folder because that is cooked in, and I suspect that may have something to do with the issue, but don't really know for sure. Just a thought.

My tweets are protected, and on Twitter's website, I turned off HTTPS-only use as well as removed authorization for moTweets, since now the app needs to re-authorize basically. I think the last time this worked successfully would have been around November, when I came back to twitter.

Is there anything else I can try without re-flashing the rom? I am running a USA CDMA RHOD400 (HTC Touch Pro 2) with the corresponding Energy July 4 regular-edition ROM (not GTX, TouchGlass, but rather the "bells and whistles" version)

For now I am using Twitter mobile through Opera or IE.

Thanks for any thoughts and suggestions!
I just installed Panoramic moTweets on my old HTC Fuze (Raphael) and it works fine for me. Keep in mind this thread is for the HD 2, not the Rhodium or Raphael.

I am connecting using WiFi, because I no longer use the phone. Work gave me an iPhone 4S which uses a micro sim instead of a sim. Before that, I was using an LG Quantum and before that a Tilt 2 (Rhodium), and before that this Fuze (Raphael).

A wise man speaks because he has something to say; a fool because he has to say something. - Plato

JVH3 Energy Rhodium Tips Tricks and ROM Reviews and JVH3 Energy Raph ROM Reviews

Energy ROM FAQs Rhodium or the Rhaphael

Twitter Donations accepted at: Paypal

Created:
Manila 2.1, 2.5 Weather City Editor - Updated 1/5/2011
 
swiss420
Old
#36185  
swiss420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 346
Posts: 1,101
Join Date: Jul 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by geodescent View Post
Please don't kill me if this has been addressed, as I've searched numerous sites as well as this thread but haven't been able to find the answer.

I fired up Panoramic moTweets today for the first time in well over a month and it could not retrieve the timeline. So I ended up deleting and attempting to rebuild my account, only to have it basically get stuck at the spinning circle. It appears it was supposed to launch a browser but doesn't.

If you go into ArkSwitch, twitter.exe is running (whether it be the one cooked into the \Windows directory or the proper, up to date twitter.exe in the moTweets install folder [installed to device]). All I can do is kill the process.

I even tried switching IE to the default browser instead of Opera but I get the same behavior. So far, I can't delete twitter.exe from the Windows folder because that is cooked in, and I suspect that may have something to do with the issue, but don't really know for sure. Just a thought.

My tweets are protected, and on Twitter's website, I turned off HTTPS-only use as well as removed authorization for moTweets, since now the app needs to re-authorize basically. I think the last time this worked successfully would have been around November, when I came back to twitter.

Is there anything else I can try without re-flashing the rom? I am running a USA CDMA RHOD400 (HTC Touch Pro 2) with the corresponding Energy July 4 regular-edition ROM (not GTX, TouchGlass, but rather the "bells and whistles" version)

For now I am using Twitter mobile through Opera or IE.

Thanks for any thoughts and suggestions!
Unfortunately I dont use moTweets and the GSM HD2 is definetly different then your CDMA Rhodium Phone but the Problem you describe probably has nothing to do with those differences. Maybe it has something to do with Oauth log in problems or a compatability issue like with JZ MortScript.

Maybe take a look here:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=874120

or maybe it has to do with something found here:

JZ SmartMort has problems with moTweets:

http://forum.xda-developers.com/show...931&styleid=15

All just random guesses but best if you would look first in the CDMA Rhodium Thread over at PPCGeeks in case you have not done so yet. http://forum.ppcgeeks.com/cdma-tp2-d...1-flavors.html


 
geodescent
Old
#36186  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Feb 2010
Location: Dallas
Thanks! Apologies about the wrong thread!
 
Mister B
Old
#36187  
Mister B's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 331
Posts: 1,847
Join Date: Sep 2006
Location: Ratchada (Bangkok)
Quote:
Originally Posted by geodescent View Post
Please don't kill me if this has been addressed, as I've searched numerous sites as well as this thread but haven't been able to find the answer.

I fired up Panoramic moTweets today for the first time in well over a month and it could not retrieve the timeline. So I ended up deleting and attempting to rebuild my account, only to have it basically get stuck at the spinning circle. It appears it was supposed to launch a browser but doesn't.

If you go into ArkSwitch, twitter.exe is running (whether it be the one cooked into the \Windows directory or the proper, up to date twitter.exe in the moTweets install folder [installed to device]). All I can do is kill the process.

I even tried switching IE to the default browser instead of Opera but I get the same behavior. So far, I can't delete twitter.exe from the Windows folder because that is cooked in, and I suspect that may have something to do with the issue, but don't really know for sure. Just a thought.

My tweets are protected, and on Twitter's website, I turned off HTTPS-only use as well as removed authorization for moTweets, since now the app needs to re-authorize basically. I think the last time this worked successfully would have been around November, when I came back to twitter.

Is there anything else I can try without re-flashing the rom? I am running a USA CDMA RHOD400 (HTC Touch Pro 2) with the corresponding Energy July 4 regular-edition ROM (not GTX, TouchGlass, but rather the "bells and whistles" version)

For now I am using Twitter mobile through Opera or IE.

Thanks for any thoughts and suggestions!
I use MoTweets & have just checked it as don't use much & working fine via Provider internet or wifi internet.
Will add that from my experience V2.0 is the only one that works well in terms of login especially so if setting up a new account.
Many used V2.0 to set up account then upgraded to V2.1 & V2.1.1 but i'm not a chaser of build numbers & stuck with what worked V2.0
Also worth mentioning my NRG rom is an older one without MoTweet included in ROM but you should be able to overwrite the files if required with Resco or TC file explorers.
V2.0 cab below if required ...
Attached Files
File Type: cab moTweets V2.0.0.cab - [Click for QR Code] (761.8 KB, 1 views)
[DEVICE1] : [HD2] [EU late model, socket lcd & samsung nand]
[ROM] : [Energy Dinik 23699 Nov24]
[OS] [WindowsMobile® 6.5.x][CHT2.0.S2.5]
[RADIO] : [2.12.50.02_2]

[DEVICE2] : [Raphael] [sold]
[ROM] : [Energy Dinik 23699]
[OS] [WindowsMobile® 6.5.x]
[RADIO] : [1.14.25.05 + RILPHONE.DLL]
.
[SOFTWARE] : [Mortscript] [MyMobiler] [CeRegEditor] [SkypeMobile] [FingerKBD Eng/Thai (WVGA)] [Thai Font/Input SIP] [IM+]
 
Mysticales
Old
#36188  
Mysticales's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 89
Posts: 1,571
Join Date: Oct 2007
Im surprised no more updates for the rom in a long time. Is this rom basically perfect now? I mean I know "I" love it for my multimedia use daily. That and camera. Tho I am surprised.. that even on superfine mode.. sometimes things come out pixelated or grainy. Wonder why that is.
~Battlez-avec la Mystique?~
Galaxy S4 (At&t) - Stock 4.3 Rooted
Dell Streak 7 - Streakdroid R8
Ouya - (and my review)
 
gomez.pl
Old
#36189  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 202
Join Date: Jul 2009

 
DONATE TO ME
the addons link doesnt work
maybe someone have cab with htc messaging ??
Nokia 5110 -> Nokia 3210-> Siemens SL45i -> Siemens C35i-> Ericsson T28s -> Nokia 6310i -> Nokia 6020 -> Nokia E65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond 2 -> SGS + HTC HD2 -> SGS 3 --> G900F + iPhone 5S
 
swiss420
Old
(Last edited by swiss420; 11th March 2012 at 05:16 AM.)
#36190  
swiss420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 346
Posts: 1,101
Join Date: Jul 2007

 
DONATE TO ME
Unfortunately I am out of Office right now but I can send you a copy as soon as I am back.

Sent from my GT-N7000 using xda premium

Hopefully this is the newest one NRG used: HTC Messaging Client



Tags
addictive, best looking hd2 rom, elegance, energy rom, fastest rom, gtx, hd2 leo, powerful, sexy, smooth, stability!, the best hd2 rom, the rom, tmobile hd2 rom
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes