5,597,937 Members 38,630 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ICS][AOKP/Gummy/CNA/CM9 Kang] Discussion Thread

Tip us?
 
ssewk2x
Old
#121  
ssewk2x's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1357
Posts: 1,328
Join Date: Oct 2010
Location: Detroit, MI
Quote:
Originally Posted by ZeroLozen View Post
Also, does Glitch need to be reflashed after ROM and GAPPS?
I think so, yes. Here's what I'd recommend:

flash rom and glitch in same recovery session
reboot into the rom, let it do some stuff
reboot back into recovery, flash gapps, reboot the rom

continue restoring whatever accounts and settings have vanished.

That's what I did and I has up and running pretty quick.
--
ssewk2x aka Efpophis

Verizon Fascinate (retired)
AT&T Note II - PAC-man (whatever nightly I managed to flash last), Devil kernel (latest, possibly my own custom build)
The Following User Says Thank You to ssewk2x For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
fulaman
Old
#122  
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 441
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by speedingcheetah View Post
With the latest Glitch kernel...its better than CM7...in my opinion...

it is still in the earlier stages..not as customizable and tweak-able as CM7 ..just yet...But definitely a daily driver..at least for me..

There are some known issues....lock screen wallpaper doesn't work yet... some report some issues with wifi....I haven't had any major problems..actually incredibly stable...SMS works fine..MMS should work..I don't use it..so can't comment on it..

In general..most people find EC09 better..as they tend to get better speeds out of it...but mileage varies when it comes to radios...EH03...on my phone..in my service area...results in a stronger signal(reported anyway)...but less speed...

Superclean...isn't that a Touchwiz based rom....?...

You loose some stability/reliability going to MTD based roms from touchwiz....because touchwiz is designed specifically for the phone....going to other roms based on something else..it is a given that things may not be as smooth or reliable an experience..expect some bugs and hiccups...If you absolutely NEED your phone to work and function properly everytime use it..stick with touchwiz roms....if u want bleading edge and bragging rights with running the new stuff..then flash away....just do your homework and read thoroughly...
Touchwiz isn't smooth at all (well Touchwiz 3.0). It's also a huge memory hog, and isn't quite as stable as native android.

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
 
ZeroLozen
Old
#123  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 86
Join Date: Feb 2012
Location: NY State
Quote:
Originally Posted by ssewk2x View Post
I think so, yes. Here's what I'd recommend:

flash rom and glitch in same recovery session
reboot into the rom, let it do some stuff
reboot back into recovery, flash gapps, reboot the rom

continue restoring whatever accounts and settings have vanished.

That's what I did and I has up and running pretty quick.
Sounds good. Let you know how things go.
 
pdubsfc
Old
(Last edited by pdubsfc; 10th March 2012 at 08:53 PM.)
#124  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 53
Join Date: Mar 2011
Location: Charlotte, NC
Calendar won't sync on Milestone 4. Came from Build 27. Wiped cache & dalvik. Do I need to wipe data? Is everyone using 3/4 gapps with MS4? Thanks!

edit: answered in Development Thread.

Sent from my SCH-I500 using XDA
 
AuroEdge
Old
#125  
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 457
Join Date: Dec 2010
Is there a device changelog for AOKP? Curious about the Fascinate specific bugs
 
Stephen.k.spear
Old
#126  
Senior Member
Thanks Meter 3860
Posts: 1,570
Join Date: Jul 2011
Location: West Palm Beach

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by AuroEdge View Post
Is there a device changelog for AOKP? Curious about the Fascinate specific bugs
Bottom of the op

Sent from my glitched aokp unicorn.
Like my work? Buy me a beer. Twitter: @stevespeartweet
 
pfindeis
Old
(Last edited by pfindeis; 11th March 2012 at 03:51 PM.)
#127  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 13
Join Date: Oct 2010
Anyone experience a focus problem (takes a sec or two to focus) when scrolling web pages.
Using m4 with stock kernel and now glitch.
Otherwise a great rom
 
AuroEdge
Old
#128  
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 457
Join Date: Dec 2010
On THS 6.5 I would drop data and it would not return until I rebooted. This occurred to me today on AOKP Milestone 4. Now on Build 6.5 I suspected that it had something to do with being in no signal areas for a duration (parking garage etc). However, it happened today on AOKP in a decently covered area. It has never happened while I was using the phone, and would sometimes return after signal was reacquired.

So I am at a loss when I need to logcat. This bug would seem to coincide with possible the RIL fixes or maybe the MMS patches. Note that this never happened to me after I returned to THS 6.0 and I would wager on whatever AOKP predates any 6.5 inclusions.

As usual, when I make these posts I want to remind those involved in development that I appreciate your work.
 
k_nivesout
Old
#129  
k_nivesout's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 432
Posts: 2,353
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by speedingcheetah View Post
Good luck...

Also...if u use ur phone as a music player..I recommend installing DSP Manager....it is an awesome EQ app...I get amazing sound quality...deep slamming bass...clear mids and highs....

DSP Manager for ICS (flash in recovery): HERE
Wow, thanks a bunch for posting this, it was the only thing keeping me on CM9! I tried a few different things to get it working myself, but apparently missed some system files (after poking around the zip). Just out of curiosity, where did you find this?
 
speedingcheetah
Old
#130  
speedingcheetah's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 758
Join Date: Feb 2011
Location: Pridelands

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by k_nivesout View Post
Wow, thanks a bunch for posting this, it was the only thing keeping me on CM9! I tried a few different things to get it working myself, but apparently missed some system files (after poking around the zip). Just out of curiosity, where did you find this?
Google...my friend..

First thing I wanted to make sure that there was a DSP manager that would work in ICS...since I use my phone as my primary music player....and that app is AMAZING....btw..did u mean "keeping me on CM7"...not CM9..??

I believe I got linked to the thread by this page: http://androidspin.com/2012/02/13/do...ream-sandwich/

Not sure if this is the newest version...but it works....the "newest version" that is in that thread is on page 2...not the one in the OP...the one I linked to is the one I am using..and..(as far I as I can tell) is the latest version out there...at the moment..
Samsung Galaxy S 3 16gb(Verizon)
SynergyROM VZW S3 | JB 4.1.2 (Stock Kernel)
_______________________
{Retired}Samsung Fascinate (Verizon)
MIUI
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Better give the the young prince what he demands!

Want 20GB in free online storage? Use Copy!
https://copy.com?r=BKKUWE

The Following User Says Thank You to speedingcheetah For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes