Post Reply

[Q] gallery problem :/

OP SeeZaar

10th March 2012, 08:48 PM   |  #1  
SeeZaar's Avatar
OP Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 36
 
167 posts
Join Date:Joined: May 2011
I have the Xperia X10 and use nAa11 and 2.1.9 CM7... My problem is that my cell phone is very slow to open a gallery, and I do not know why? Help please....
10th March 2012, 10:06 PM   |  #2  
domics's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
168 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SeeZaar

I have the Xperia X10 and use nAa11 and 2.1.9 CM7... My problem is that my cell phone is very slow to open a gallery, and I do not know why? Help please....

So anything else works fast?Did you change any settings for performance under Settings->Cyanogen Mod-> Performance ? Like overclock, Vm heap, SD Card Cache, Campache.. Do you have alot of apps installed? Not much free RAM? Please be a bit more specific

U20i/nAaCM7+Kernel/XDAPremium
Last edited by domics; 11th March 2012 at 03:10 AM.
The Following User Says Thank You to domics For This Useful Post: [ View ]
11th March 2012, 08:10 PM   |  #3  
SeeZaar's Avatar
OP Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 36
 
167 posts
Join Date:Joined: May 2011
Thumbs up thanks
i was again flash nAa-11 and install 2.1.9 CM7 and now its work good.... thanks
11th March 2012, 08:27 PM   |  #4  
domics's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
168 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SeeZaar

i was again flash nAa-11 and install 2.1.9 CM7 and now its work good.... thanks

Great to hear!

U20i/nAaCM7+Kernel/XDAPremium
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes