Post Reply

Help with Rooting ACE 0.85

11th March 2012, 12:11 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Cleveland, TN
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
I would have posted this in another forum but don't have the appropriate permissions yet.

I followed all the steps at this forum link

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1178912

and received the following error.

sending 'zip' (295144 KB)... OKAY
writing 'zip'... INFOsignature checking...
FAILED (remote: 12 signature verify fail)

1. I checked the md5sum and it says its correct (image attached)
2. But after performing all other instructions the change from gingerbread to froyo didn't happen (image attached)


I have performed this downgrade and rooting on other Desire HD's but those had 0.92 hboot. This device and another I am going to do this on has 0.85 hboot (image attached). Not sure what to do next, after searching I couldn't seem to find a solution to my problem
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	md5sum.jpg
Views:	25
Size:	43.1 KB
ID:	941197   Click image for larger version

Name:	device-2012-03-10-181314.jpg
Views:	26
Size:	25.4 KB
ID:	941198   Click image for larger version

Name:	IMG_20120310_181846.jpg
Views:	26
Size:	254.6 KB
ID:	941199  
11th March 2012, 12:30 AM   |  #2  
marsdta's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 455
 
1,187 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
No need to downgrade just use the ace hack kit

Sent from my Inspire 4G using XDA
11th March 2012, 12:45 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Cleveland, TN
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
ok, i will try
11th March 2012, 03:11 AM   |  #4  
OP Junior Member
Flag Cleveland, TN
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
OK, now it just boots to a black screen.

1. I can access hboot
2. It is recognized in adb server
3. still has s-on
4. no clockwork recovery

I have tried going through the process again but now when it reboots the phone AAHK says that device is offline and tries about 10 times before ending the session.

HELP!!!!!!!!
11th March 2012, 05:39 AM   |  #5  
marsdta's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 455
 
1,187 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
You need to fix your USB issues. Something is interefering with the kit. The easiest is to use an ubuntu live cd.

Don't do a factory reset. Once you fix your USB issues or use a live CD and rerun the kit

Sent from my Inspire 4G using XDA
11th March 2012, 06:21 AM   |  #6  
OP Junior Member
Flag Cleveland, TN
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
still no fix. same issues as stated before. the kit says that it completed successfully. but still no s-off, no clockwork recovery, and still black screen boot.


please take a look at the attachments and see if anything you can tell me what is wrong
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	aahk1.jpg
Views:	19
Size:	110.6 KB
ID:	941517   Click image for larger version

Name:	aahk2.jpg
Views:	18
Size:	119.6 KB
ID:	941518  
Last edited by irishdoc; 11th March 2012 at 06:31 AM.
11th March 2012, 06:55 PM   |  #7  
marsdta's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 455
 
1,187 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
I see a couple of errors of the device not being found, and I see one about an error opening up the files. Still looks like USB errors and or a bad SD card. Did you try a live CD? You should maybe stop by the hack kit irc channel and see what they say, they have way more experience with the hack kit. I'm sure they'll set you straight

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes