5,597,501 Members 32,000 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Rom][2-21-12]GingerVolt Rom 2.0 w/ Blitzkrieg Kernel

Tip us?
 
I Brick Phones
Old
#1411  
I Brick Phones's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 138
Posts: 391
Join Date: Sep 2008
Location: KC
Quote:
Originally Posted by darthanubis View Post
reboot the phone or change the brightness settings from auto back to auto.

Sent from my VS910 4G using Tapatalk
I've rebooted a couple times now.

I tried adjusting the brightness settings as well, and just noticed that the backlight comes on when you toggle the 'auto brightness' but afterwards if you turn the screen off/on the backlights still don't work.

is this because i didn't wipe data that it's acting weird?
SELECT * FROM users WHERE clue > 0
 
darthanubis
Old
#1412  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 97
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by I Brick Phones View Post
I've rebooted a couple times now.

I tried adjusting the brightness settings as well, and just noticed that the backlight comes on when you toggle the 'auto brightness' but afterwards if you turn the screen off/on the backlights still don't work.

is this because i didn't wipe data that it's acting weird?
Not sure,I always follow the install directions.

Sent from my VS910 4G using Tapatalk
 
JohnnyAn
Old
#1413  
JohnnyAn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 116
Join Date: Jul 2011
Location: Tucson, AZ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by I Brick Phones View Post
I've rebooted a couple times now.

I tried adjusting the brightness settings as well, and just noticed that the backlight comes on when you toggle the 'auto brightness' but afterwards if you turn the screen off/on the backlights still don't work.

is this because i didn't wipe data that it's acting weird?
Shine a light into the light sensor, or you can power the phone off and turn it back on manually. Rebooting is actually what will sometimes cause the softkeys to start acting funny.

Sent from my VS910 4G using xda premium
 
mtmichaelson
Old
#1414  
mtmichaelson's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1119
Posts: 1,149
Join Date: Apr 2009
Location: Cane Ridge, TN

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by I Brick Phones View Post
I've rebooted a couple times now.

I tried adjusting the brightness settings as well, and just noticed that the backlight comes on when you toggle the 'auto brightness' but afterwards if you turn the screen off/on the backlights still don't work.

is this because i didn't wipe data that it's acting weird?
After charging to 100% it should fix itself.
The Following 2 Users Say Thank You to mtmichaelson For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
I Brick Phones
Old
(Last edited by I Brick Phones; 17th March 2012 at 08:03 PM.)
#1415  
I Brick Phones's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 138
Posts: 391
Join Date: Sep 2008
Location: KC
Thanks OP, will try that. Keep up the good work!

Yep, that did the trick!
SELECT * FROM users WHERE clue > 0
 
dadecamp
Old
#1416  
dadecamp's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 151
Join Date: Nov 2011
Location: casa grande
Quote:
Originally Posted by BackSeatSuicide View Post
Is anyone else having lag issues since using the blitzkrieg kernel included in here. When I was using GV 1.3 without the Blitzkrieg kernel my phone seemed to run better. Now I get lag off and on. Especially when playing angry birds or world of goo.

Sent using my rooted LG Revolution running GingerVolt 2.0
I get this sometimes while starting Scrabble.

Quote:
Originally Posted by dadecamp View Post
I too get this occasionally. Even had to pull battery once. Seems to happen after waking from sleep.

Sent from my A500 using xda premium
Going back to GV 1.3 to see if it goes away
 
LeadPharmer
Old
#1417  
LeadPharmer's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 24
Join Date: Jul 2011
Location: Toledo
Default OTA Update?

So, when I came downstairs this morning my phone was sitting in Recovery Mode. I thought, "that's odd" and just told it to reboot system.

Once it rebooted, the screen for Update Failed showed up.

I remember reading about an OTA update that would contain some remote access software for tech support, looks like they are rolling it out.
 
LeadPharmer
Old
#1418  
LeadPharmer's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 24
Join Date: Jul 2011
Location: Toledo
Quote:
Originally Posted by LeadPharmer View Post
I remember reading about an OTA update that would contain some remote access software for tech support, looks like they are rolling it out.
Here is a link to read up on what the OTA is promising as far as fixes and features: http://www.androiddigit.com/lg-revol...agnostic-tool/
 
darthanubis
Old
#1419  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 97
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by LeadPharmer View Post
Here is a link to read up on what the OTA is promising as far as fixes and features: http://www.androiddigit.com/lg-revol...agnostic-tool/
I'll wait till MT take the good parts out like the audio fixes, and reboot fix. I'll pass on the remote access trash.

Sent from my VS910 4G using Tapatalk
 
LeadPharmer
Old
#1420  
LeadPharmer's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 24
Join Date: Jul 2011
Location: Toledo
Quote:
Originally Posted by darthanubis View Post
I'll wait till MT take the good parts out like the audio fixes, and reboot fix. I'll pass on the remote access trash.
It's not like any of us really call Verizon needing remote access support. That's why we all rooted and installed GingerVolt in the first place

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes