Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[THEME]Ice Cream sandwich WITH FULL ICS LAYOUT[JPKPH v1][UPDATE 02-06-12]

OP nitinvaid

17th March 2012, 05:40 PM   |  #891  
kemistry01's Avatar
Senior Member
Flag North Caloocan
Thanks Meter: 33
 
251 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
who uses kp3 here? can you share your contacts.apk i forgot to back it up when i flashed the theme. it's the only one that fc on kp3. everything will work fine when you flash this theme on kp3. please post the contacts.apk here. thanks!!!
17th March 2012, 08:39 PM   |  #892  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
I have KPU and the contacts dont work.
18th March 2012, 03:35 AM   |  #893  
Senior Member
Flag Sta. Rosa, Laguna
Thanks Meter: 34
 
290 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by almariva

I have KPU and the contacts dont work.



Same thing happened to me. When opened it was blank. only the background was showing. try rebooting it. i did it on mine and the contacts went back to normal. See if it will work on yours.
18th March 2012, 10:05 AM   |  #894  
robyguerrini's Avatar
Member
Flag Livorno
Thanks Meter: 19
 
95 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
to me on kpu contacts do not work ..... forse closed!!!

Some ideas?
18th March 2012, 11:22 AM   |  #895  
Jazone...'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
209 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
ROM Deodex already? Everything working finw here on my end. Im running kpu.

Sent from my GT-I9003 using XDA
18th March 2012, 01:08 PM   |  #896  
geekynoob's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 2,378
 
3,126 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
where are voice input output settings in this... :/
i busted my eyes open looking for voice input and output as i need it while m driving..
cant seem to find it..i guess Tarun missed them...
heard about his hdd crashing so dnt think theres gonna b an update...

if it was there which version had it??
can anyone help me out..pls..
18th March 2012, 01:19 PM   |  #897  
nitinvaid's Avatar
OP Recognized Themer
Flag New Delhi
Thanks Meter: 4,358
 
4,775 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
voice input output settings??
Quote:
Originally Posted by geekynoob

i busted my eyes open looking for voice input and output as i need it while m driving..
cant seem to find it..i guess Tarun missed them...
heard about his hdd crashing so dnt think theres gonna b an update...

if it was there which version had it??
can anyone help me out..pls..

18th March 2012, 01:47 PM   |  #898  
geekynoob's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 2,378
 
3,126 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tarunagg

voice input output settings??

menu>settings>locale and text>voice input output that uses the standard tts engine..
n i get to hear..incoming call from.. XXXXXXX whoever it is..!!

cant seem to find it.. guess its missed or m gone blind.. :/

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

Quote:
Originally Posted by erik07

I believe this is the order in ics settings:

......
Locale and text
Voice input and output (you also missed this setting in the recemt update. This was included in locale and text for ics settings. But if it cannot be merged, kindly include it in the list and order.)


......

Sent from my GT-I9003 with Beats Audio using xda premium

i guess he is also talking about the same thing...
thank god m not the only one here...lolz.. :P
18th March 2012, 02:13 PM   |  #899  
nitinvaid's Avatar
OP Recognized Themer
Flag New Delhi
Thanks Meter: 4,358
 
4,775 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
I have never seen that,is it my theme or it is avaliable in previous versions
Quote:
Originally Posted by geekynoob

menu>settings>locale and text>voice input output that uses the standard tts engine..
n i get to hear..incoming call from.. XXXXXXX whoever it is..!!

cant seem to find it.. guess its missed or m gone blind.. :/

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------



i guess he is also talking about the same thing...
thank god m not the only one here...lolz.. :P



Sent from my GT-I9003 using XDA App
18th March 2012, 02:34 PM   |  #900  
geekynoob's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 2,378
 
3,126 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tarunagg

I have never seen that,is it my theme or it is avaliable in previous versions



Sent from my GT-I9003 using XDA App


it is there in stock...so it hs to b in themes..
i waqs using poseidon's rom before this stock xxkpq..and dat had ur theme as default...
and it was evry well there.i remember that verry well..i used it too..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes