Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][CM7.2] Kyrillos' ROM v10.6 **Fast n' Lite**

OP kyrillos13

18th March 2012, 07:21 PM   |  #851  
artifex21's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 134
 
492 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
When i came back from this rom to froyo Music player is always force closing -.- I tried changing roms,kernels factory reset everything but no luck.Than i flash back v10 and music player works fine -.- Anyone have a solution maybe ?

SOLVED!SOLVED!
Last edited by artifex21; 18th March 2012 at 08:47 PM.
18th March 2012, 07:33 PM   |  #852  
rkoby13's Avatar
Senior Member
Flag You don't wanna know.....
Thanks Meter: 8,036
 
10,032 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by artifex21

When i came back from this rom to froyo Music player is always force closing -.- I tried changing roms,kernels factory reset everything but no luck.Than i flash back v10 and music player works fine -.- Anyone have a solution maybe ?

what were you thinking:P....i can't go.back to froyo anymore...cm7 base rocks

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from Galaxy
Hercolubus' Rom v 1.0
powered by
Team G3mod-ICS26 kernel by Arakmar
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
18th March 2012, 10:52 PM   |  #853  
tgunator's Avatar
Member
Flag Santander
Thanks Meter: 0
 
77 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Someone can use Viber?
It runs, but nobody can't ear me, and i can't ear also.

Thanks.

Sent from my GT-I5800 using XDA
18th March 2012, 11:04 PM   |  #854  
rkoby13's Avatar
Senior Member
Flag You don't wanna know.....
Thanks Meter: 8,036
 
10,032 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tgunator

Someone can use Viber?
It runs, but nobody can't ear me, and i can't ear also.

Thanks.

Sent from my GT-I5800 using XDA

nope...nobody is able to use it on cm7 mod

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from Galaxy
Hercolubus' Rom v 1.0
powered by
Team G3mod-ICS26 kernel by Arakmar
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
18th March 2012, 11:09 PM   |  #855  
Senior Member
Flag Behind You
Thanks Meter: 294
 
1,686 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by rkoby13

what were you thinking:P....i can't go.back to froyo anymore...cm7 base rocks

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from Galaxy
Hercolubus' Rom v 1.0
powered by
Team G3mod-ICS26 kernel by Arakmar
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kyrillos V9.5 seems faster than V10 for me but now i'm on CM7 and that's the fastest IMO.
18th March 2012, 11:11 PM   |  #856  
shaleen's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 34
 
177 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Can any one tell me hows the final version? Is it better than marcell's cm7? or same.. battery backup n other things..
18th March 2012, 11:28 PM   |  #857  
Senior Member
Flag Behind You
Thanks Meter: 294
 
1,686 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by shaleen

Can any one tell me hows the final version? Is it better than marcell's cm7? or same.. battery backup n other things..

It won't hurt to try yourself. One persons trash is another persons treasure
The Following User Says Thank You to Smonic For This Useful Post: [ View ]
18th March 2012, 11:50 PM   |  #858  
artifex21's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 134
 
492 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by rkoby13

what were you thinking:P....i can't go.back to froyo anymore...cm7 base rocks

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from Galaxy
Hercolubus' Rom v 1.0
powered by
Team G3mod-ICS26 kernel by Arakmar
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Curently I'm on JPM with g3mod 1200 Mhz,the phone is flying Market is faster,GPS get's a lock in 5 sec(accuracy 10m)...For a while i'll use this
19th March 2012, 12:10 AM   |  #859  
KSLevel11's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 67
 
479 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Hello.

Does GPS fix is fast in V10 Final? I saw few post, that in beta 2, gps fix is slow...

Sent from my GT-I5800 using XDA
19th March 2012, 03:01 AM   |  #860  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
173 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
anybody got airplane mode problem?. I was stuck at airplane mode. unable to untick the airplane mode. thanks for any help

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes