Post Reply

How to access G-Gee, Square Enix, etc - Easy 3 Step Method

OP ozzmanj1

19th March 2012, 02:11 AM   |  #31  
ozzmanj1's Avatar
OP Senior Member
Flag Utah - Somewhere in the Great Salt Lake
Thanks Meter: 1,517
 
3,606 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Yes the G-Gee apps are free. Its fine.

Sent from my SO-01C using xda premium
Last edited by ozzmanj1; 19th March 2012 at 02:14 AM.
The Following User Says Thank You to ozzmanj1 For This Useful Post: [ View ]
19th March 2012, 04:37 AM   |  #32  
ozzmanj1's Avatar
OP Senior Member
Flag Utah - Somewhere in the Great Salt Lake
Thanks Meter: 1,517
 
3,606 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Small update. Have discovered king of fighters supports all Asian language and English. Also I have a found a ay to remove the virtual gamepads leaving a mice view of the game. Making a short video now and will upload to YouTube.


Sent from my SO-01C using xda premium
Last edited by ozzmanj1; 19th March 2012 at 04:59 AM.
The Following User Says Thank You to ozzmanj1 For This Useful Post: [ View ]
19th March 2012, 04:39 AM   |  #33  
TLRtheory's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 711
 
1,052 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jgregoryj1

Small update. Have discovered king of fighters supports all Asian language and English. Also I have a found a ay to remove the virtual gamepads leaving a mice view of the game. Making a short video now and will upload to YouTube.

My God... I'm exploding with anticipation.

I'm about to send G-Gee an e-mail

Subject: King of Fighters Android/Xperia PLAY
Content: Release it. My body is ready.
19th March 2012, 04:59 AM   |  #34  
ozzmanj1's Avatar
OP Senior Member
Flag Utah - Somewhere in the Great Salt Lake
Thanks Meter: 1,517
 
3,606 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
https://www.youtube.com/watch?v=BLJY...e_gdata_player

Sent from my SO-01C using xda premium
The Following User Says Thank You to ozzmanj1 For This Useful Post: [ View ]
19th March 2012, 05:00 AM   |  #35  
ozzmanj1's Avatar
OP Senior Member
Flag Utah - Somewhere in the Great Salt Lake
Thanks Meter: 1,517
 
3,606 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
LOL. Sounds good..... ummm yeah tell G-Gee. Release the damn game already.

Sent from my SO-01C using xda premium
19th March 2012, 05:48 AM   |  #36  
ozzmanj1's Avatar
OP Senior Member
Flag Utah - Somewhere in the Great Salt Lake
Thanks Meter: 1,517
 
3,606 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Another game for you all to play, hopefully. This one surprisingly had an API to go with it. Install the g-gee market and make am account under settings. Save the folder in the zip to the following.

Sdcard/runtine apps/gg/ then paste there. Install the apk and see if it will let you play it. Its a simple first person view with a neat concept on movement.

http://db.tt/BcFEmOJz


People try it out and see if it works and then report back.


Sent from my SO-01C using xda premium
The Following User Says Thank You to ozzmanj1 For This Useful Post: [ View ]
19th March 2012, 03:21 PM   |  #37  
shocito's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 105
 
368 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Sadly it doesn't work for me. I'll try later...
thanks anyway
19th March 2012, 03:27 PM   |  #38  
ozzmanj1's Avatar
OP Senior Member
Flag Utah - Somewhere in the Great Salt Lake
Thanks Meter: 1,517
 
3,606 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by shocito

Sadly it doesn't work for me. I'll try later...
thanks anyway

Dang..... hmmmm...... did you have the G-Gee market installed? And if so did you go under settings and create and account & then try it? If not could you try that and see if it works?
The Following User Says Thank You to ozzmanj1 For This Useful Post: [ View ]
19th March 2012, 03:54 PM   |  #39  
shocito's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 105
 
368 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Yeah, I change the build.prop to SO-01C. Later, put Market enabler to Docomo.
I've installed the 3 G-Gee markets but when I open them, the market lists $undefined items and alert me an error alert in japanese.
Last edited by shocito; 19th March 2012 at 03:54 PM. Reason: typo
19th March 2012, 04:15 PM   |  #40  
ozzmanj1's Avatar
OP Senior Member
Flag Utah - Somewhere in the Great Salt Lake
Thanks Meter: 1,517
 
3,606 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by shocito

Yeah, I change the build.prop to SO-01C. Later, put Market enabler to Docomo.
I've installed the 3 G-Gee markets but when I open them, the market lists $undefined items and alert me an error alert in japanese.


You know what my bad, I downloaded the game from the Market and then once installed it let me download the files from G-Gee market.... try that here is the link:


https://play.google.com/store/apps/d...runtime.gg_919


Email that link to your phone then open it in your phones email/browser and select the Google Market... dont know why but this usually works....


Just in case here is the link for G-Gee Market

https://play.google.com/store/apps/d...from_developer


And here is the fule Android Market of G-Gee games.

https://play.google.com/store/apps/d...d=G-Gee+by+GMO
Last edited by ozzmanj1; 19th March 2012 at 04:30 PM.

The Following User Says Thank You to ozzmanj1 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Software Development by ThreadRank