Post Reply

Help with booting into recovery

OP electricgoat

17th February 2012, 05:40 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
I am not able to get the recovery menu working. the exclamation with the mobile is the last screen i reach. The menu doesnt appear evn after using the volume and the camera button. I've dont all this before. Dont know hat happened all of a sudden.
17th February 2012, 02:36 PM   |  #2  
mrvek's Avatar
Senior Member
/home
Thanks Meter: 382
 
537 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Volume up plus camera?
Are you sure your buttons are working (no hardware defect)?
Check if files (/sdcard/update.zip and /sdcard/OpenRecovery) are there and fine. You can try to copy fresh ones just in case.
Or try /system/etc/init.d/60autoboot_or and set execute permissions (755 will do).
Perhaps sdcard is corrupt?
Attached Files
File Type: zip 60autoboot_or.zip - [Click for QR Code] (429 Bytes, 16 views)
20th February 2012, 06:41 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
hey thanks for the response. I'm sure the buttons are working. I think it the SD card problem. I'll format it.
19th March 2012, 11:26 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 6
 
80 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Is there any way to boot into recovery when you are not rooted and when your camera is not working??
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes