Post Reply

[ROM/DEV][CONTINUE] Unofficial CyanogenMod 7.2.0 "GalaxyMini" [11.11.2012]

OP mebitek

21st March 2012, 08:07 PM   |  #551  
Senior Member
Flag badalup
Thanks Meter: 281
 
401 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by elixdragon

guys, i have handler app (opera 6.1) and it works well in squads or emanon rom...
but seems like i cant use it in this ROM, it dint even work in v0.7 neither v1...can u help me??
please guys, i really do need that app...plz help mebitek.

I don't know what handler app is but opera 6.1 is mighty old.

The latest version is 12.00.
21st March 2012, 09:55 PM   |  #552  
gummie's Avatar
Senior Member
Flag Calamba
Thanks Meter: 225
 
767 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by elixdragon

guys, i have handler app (opera 6.1) and it works well in squads or emanon rom...
but seems like i cant use it in this ROM, it dint even work in v0.7 neither v1...can u help me??
please guys, i really do need that app...plz help mebitek.

Quote:
Originally Posted by Jinxxed

I don't know what handler app is but opera 6.1 is mighty old.

The latest version is 12.00.

Yeah that app is really old but i believe there is something relevant on that app which is why he needs it badly. If Im not wrong, judging by his username and the degree of relevance this app for him I conclude that his from Philippines. I read a trend before that using this Modded Opera Application he can access Internet for free. Correct me if Im wrong.

Anyway, sorry to say but 3rd party Application Compatibility is in no way and never will be supported by any ROMs Developers. If you are experiencing problem on this software please contact the Developer of that software so he can make proper account on why his app doesn't work on a specific circumstances.
The Following 2 Users Say Thank You to gummie For This Useful Post: [ View ]
21st March 2012, 11:35 PM   |  #553  
Senior Member
Flag badalup
Thanks Meter: 281
 
401 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by gummie

Yeah that app is really old but i believe there is something relevant on that app which is why he needs it badly. If Im not wrong, judging by his username and the degree of relevance this app for him I conclude that his from Philippines. I read a trend before that using this Modded Opera Application he can access Internet for free. Correct me if Im wrong.

Anyway, sorry to say but 3rd party Application Compatibility is in no way and never will be supported by any ROMs Developers. If you are experiencing problem on this software please contact the Developer of that software so he can make proper account on why his app doesn't work on a specific circumstances.

Oh, ok, well if i can get the source for it perhaps i can fix that.

But i have NO idea what he is talking about, i'd need at least what it does and the app in it's apk state to even try.
22nd March 2012, 08:54 AM   |  #554  
elixdragon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
258 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Jinxxed

Oh, ok, well if i can get the source for it perhaps i can fix that.

But i have NO idea what he is talking about, i'd need at least what it does and the app in it's apk state to even try.

Gummie 's right...but m from india...n that app lets u access internet for free at high 3g speeds for downloading and browsing...but that app works perfect in many other roms n in this rom...the trick doesnt work ...i guess i ll have to forget this app since m sticking to this Rom
And the data plans here are really expensive that too with very limited usage so i prefer handler apps.

Sent from my GT-S5570 using xda premium
22nd March 2012, 09:13 AM   |  #555  
Small_town_boy's Avatar
Senior Member
Flag Hassan,Karnataka
Thanks Meter: 35
 
434 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by elixdragon

guys, i have handler app (opera 6.1) and it works well in squads or emanon rom...
but seems like i cant use it in this ROM, it dint even work in v0.7 neither v1...can u help me??
please guys, i really do need that app...plz help mebitek.

Can you provide me the link for that ...? Does it work on all networks? I am on idea network ..
Swyped from my first Android device....!
22nd March 2012, 11:23 AM   |  #556  
D-dy's Avatar
Senior Member
Flag Kutaraja
Thanks Meter: 65
 
460 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
did vibrate work good now ?
22nd March 2012, 11:34 AM   |  #557  
elixdragon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
258 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Small_town_boy

Can you provide me the link for that ...? Does it work on all networks? I am on idea network ..
Swyped from my first Android device....!

may not work on this ROM though...i ll provide u the link n i use it with airtel (mostly at 0 bal.) n its pretty fast like 2MB/s speeds

heres the one i used

http://pn3ks.blogspot.in/2011/10/ope...k-android.html
n heres a new version that i have to try yet. just find settings for idea!

http://www.mannuforall.in/2012/02/do...#axzz1pq8z7eIK

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Jinxxed

Oh, ok, well if i can get the source for it perhaps i can fix that.

But i have NO idea what he is talking about, i'd need at least what it does and the app in it's apk state to even try.

all i have is the modded apk...idk whether u can extract source n change it
if u can...i ll give u the apk
The Following User Says Thank You to elixdragon For This Useful Post: [ View ]
22nd March 2012, 01:58 PM   |  #558  
Small_town_boy's Avatar
Senior Member
Flag Hassan,Karnataka
Thanks Meter: 35
 
434 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by elixdragon

may not work on this ROM though...i ll provide u the link n i use it with airtel (mostly at 0 bal.) n its pretty fast like 2MB/s speeds

heres the one i used

http://pn3ks.blogspot.in/2011/10/ope...k-android.html
n heres a new version that i have to try yet. just find settings for idea!

http://www.mannuforall.in/2012/02/do...#axzz1pq8z7eIK

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------



all i have is the modded apk...idk whether u can extract source n change it
if u can...i ll give u the apk

where did you find the settings,,? i am not able to find it for idea...
22nd March 2012, 02:29 PM   |  #559  
elixdragon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
258 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Small_town_boy

where did you find the settings,,? i am not able to find it for idea...

maybe u can check here....see the trick no. 2..hope it works....n the opera(new v) is workin in this ROM

http://freetrickz.blogspot.in/2012/0...-3g-trick.html
24th March 2012, 08:37 AM   |  #560  
brixzen's Avatar
Member
Flag Di atas genteng
Thanks Meter: 20
 
92 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
i have problem with GPS locking.. can't lock any location ..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes