Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,143 Members 52,006 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

CyanogenMod 7.2.0-RC2+ "Galaxy5" Port

Tip us?
 
sasi8998vv
Old
(Last edited by sasi8998vv; 9th March 2012 at 03:50 AM.)
#351  
sasi8998vv's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 45
Join Date: Jun 2011
Location: bombay
oh..... thanx! (ya ya i pressed the button too)
EDIT
oh and i also noticed that whenever enable 'network Notification' in the wifi settings, it doesnt show me anything, even when there is an open network available. (im sure about that)
is this a general problem no one noticed yet or do i need to data wipe?

Current mobile:Galaxy 5
OS:CyanogenMod 10.1 by psyke83
Service provider:Vodafone IN for having a say on how an Youtube app should be handled? If they refuse to release

Overclocked to
Min: 245 Mhz
Max: 729 Mhz



Current tablet:Nexus 7
OS:CyanogenMod 10.1 + PA3 + AOKP (MultiRom)
Kernel:M-Kernel

Clock speeds -
Min:102 MHz
Max:1.5 Ghz


Press thanks if I helped!!
Enjoy!


 
brainvision
Old
#352  
brainvision's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 122
Posts: 684
Join Date: Dec 2011
Location: Monte Los Angeles (Califoggia)
Quote:
Originally Posted by sasi8998vv View Post
oh..... thanx! (ya ya i pressed the button too)
EDIT
oh and i also noticed that whenever enable 'network Notification' in the wifi settings, it doesnt show me anything, even when there is an open network available. (im sure about that)
is this a general problem no one noticed yet or do i need to data wipe?
I fear you missed the wifi hotfix: what did you install? Did you read the pat I linked to you and the changelog?
The wireless issue is been fixed but now I am not at the PC and I don't remember which was the hf to flash..

{ brvsn ~ CM7 on GT-I5500 ~ Tapatalk }
 
sasi8998vv
Old
#353  
sasi8998vv's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 45
Join Date: Jun 2011
Location: bombay
Quote:
Originally Posted by brainvision View Post
I fear you missed the wifi hotfix: what did you install? Did you read the pat I linked to you and the changelog?
The wireless issue is been fixed but now I am not at the PC and I don't remember which was the hf to flash..

{ brvsn ~ CM7 on GT-I5500 ~ Tapatalk }
i've been experiencing this issue since cm7 v1.6. i'm using 20120206 as of now with the hotfix 2 mic fix ....my wifi works fine but it doesnt notify me when an open network is available. im planning to upgrade to 20120305 about today cuz the download rate is dead slow......... ya thats about it.

Current mobile:Galaxy 5
OS:CyanogenMod 10.1 by psyke83
Service provider:Vodafone IN for having a say on how an Youtube app should be handled? If they refuse to release

Overclocked to
Min: 245 Mhz
Max: 729 Mhz



Current tablet:Nexus 7
OS:CyanogenMod 10.1 + PA3 + AOKP (MultiRom)
Kernel:M-Kernel

Clock speeds -
Min:102 MHz
Max:1.5 Ghz


Press thanks if I helped!!
Enjoy!


 
brainvision
Old
#354  
brainvision's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 122
Posts: 684
Join Date: Dec 2011
Location: Monte Los Angeles (Califoggia)
Mmmm.. ok sorry, I didn't get you.. Anyway the Enable Notification option is only for Open Network.. in my Italian version it is clearly specified..


{ brvsn ~ CM7 on GT-I5500 ~ Tapatalk }
 
sasi8998vv
Old
(Last edited by sasi8998vv; 14th March 2012 at 06:46 AM.)
#355  
sasi8998vv's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 45
Join Date: Jun 2011
Location: bombay
Quote:
Originally Posted by brainvision View Post
Mmmm.. ok sorry, I didn't get you.. Anyway the Enable Notification option is only for Open Network.. in my Italian version it is clearly specified..


{ brvsn ~ CM7 on GT-I5500 ~ Tapatalk }
ya i know dat its specified in english too ...... but the thing is that it doesnt even notify me when a open network is available .......

UPDATE hey wat about the 20120312 rom? is it stable?

Current mobile:Galaxy 5
OS:CyanogenMod 10.1 by psyke83
Service provider:Vodafone IN for having a say on how an Youtube app should be handled? If they refuse to release

Overclocked to
Min: 245 Mhz
Max: 729 Mhz



Current tablet:Nexus 7
OS:CyanogenMod 10.1 + PA3 + AOKP (MultiRom)
Kernel:M-Kernel

Clock speeds -
Min:102 MHz
Max:1.5 Ghz


Press thanks if I helped!!
Enjoy!


 
hector28
Old
#356  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 92
Join Date: Aug 2010
Default Help please

Can any of you guys help me please. I installed CyanogenMod 7.2.0-RC0 – v2.1 for Galaxy5 on my stock i5503 now it's stuck on boot. i can still enter download mode and tried reflashing and flashing the only i5503 firmware on samfirmware but im still stuck on boot... What did i do wrong? it's my first time to flash samsung phones. I always get things right with HTC... please help me out
 
DeuxEx
Old
#357  
DeuxEx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 283
Join Date: May 2011
Location: Targu-Jiu
" •Open the ROM Manager application.
•Ensure that you have the latest ClockworkMod build by checking the version information in the Flash ClockworkMod Recovery section, and updating if necessary.
•Select Download ROM -> psyke83.
Select the ROM version that you wish to download, and press the Download button. "

On my phone, it says that one of update files (*.zip) is corrupted. What should I do? It is an other wahy to download the latest update?
 
brainvision
Old
#358  
brainvision's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 122
Posts: 684
Join Date: Dec 2011
Location: Monte Los Angeles (Califoggia)
Quote:
Originally Posted by hector28 View Post
Can any of you guys help me please. I installed CyanogenMod 7.2.0-RC0 – v2.1 for Galaxy5 on my stock i5503 now it's stuck on boot. i can still enter download mode and tried reflashing and flashing the only i5503 firmware on samfirmware but im still stuck on boot... What did i do wrong? it's my first time to flash samsung phones. I always get things right with HTC... please help me out
via Odin launch CWM and do wipe data and wipe cache then reboot the phone. Wait some minutes and you are done.


{ brvsn ~ CM7 on GT-I5500 ~ Tapatalk }
 
derrend
Old
#359  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 27
Join Date: Jan 2012
Location: Sheffield
Default Security issue

Entering any pattern you like into the pattern lock screen unlocks it whether its right or not.
CM7 v1.9 was the last time it worked properly for me.

Anyone else?
 
Uqbar
Old
#360  
Uqbar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 509
Join Date: Aug 2009
Location: Regnum Utriusque Sicilić
Post #2 says nothing about what's not working. Does this mean that everything works?
Maybe Computers will never become as intelligent as Humans.
Surely they won't ever become so stupid. [VR 1989]
--
Sent as ripples in the electromagnetic field. No single photon has been harmed in the process.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes