What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more

New Cyanogen Partnerships Bring Privacy Concerns

New Privacy concerns have emerged regarding Cyanogen’s latest announcements, … more

PSA: Google Play Services Wakelock Affects Many 5.x ROMs

Wakelocks are the bane of the battery conscious, and this wakelock bug has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Gmail bug/broken

23rd March 2012, 04:36 PM |#11  
Senior Member
Flag GSP 165, NJ
Thanks Meter: 11
 
150 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
No issues with any Google apps (gmail, +, maps, nav, etc.) for me on my note...
 
 
23rd March 2012, 07:32 PM |#12  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
152 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by cmjkxa

i did twice. I restarted twice. That's so weird. If you read the comments on the Gmail app in the marketplace a lot of people are having this issue. The only thing i did differently was download the new angry birds. I don't understand.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium

Same here, new Angry Birds Space is all I've installed and it's glitching like crazy.

Sent from the White Monolith


EDIT: tried uninstalling the game, no help.
Last edited by DeRock13; 23rd March 2012 at 07:36 PM.
23rd March 2012, 07:38 PM |#13  
AllGamer's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag buried under loads of work IRL
Thanks Meter: 1,584
 
11,530 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
More
Gmail is working fine on both my phones
T989 and i717

i just received an email from my customer, after i sent her an email less than 10 min ago

i've been receiving emails all day at 30 min interval

i do have angry bird space installed on both phones
23rd March 2012, 07:56 PM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
339 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
working for me again after about an 20 hour outage. This bug was really interesting considering it is supposed to be server-side but the client behaving the way it is.
24th March 2012, 08:03 AM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
152 posts
Join Date:Joined: May 2011
Finally back up for me.

Sent from the White Monolith
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes