5,604,219 Members 48,932 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[UPDATE 7!/DEV/ANDROID/ROM]Project DroiD2

Tip us?
 
DaCommanda
Old
#171  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 21
Join Date: Mar 2012
Location: Augsburg

 
DONATE TO ME
Default CPUFREQ Recover Policy - WTF?!?!?!

My Mega hangs there at boot: [607.718701 ] perflock_notifier_call : cpufreq recover policy 480000 528000

Do you think that we can fix this issue by setting a fixed cpufrequency???

Maybe with "SET CPUFREQ RECOVER 528000" or somthing like that???
 
jiangxue
Old
#172  
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 21
Join Date: Feb 2010
We cant found problem.isnt it?

And i have a idea for found problem.
We can use initrd to Test and we can found the problem is there .
 
SzosszeNET
Old
#173  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 21
Join Date: Sep 2011
Pretty seems that this project is dead...

Is that true?
 
psgarsenal
Old
#174  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 79
Join Date: Apr 2011
Location: In front of my computer
I hope that it isnt true

Sent from my Xperia play using XDA


My phones: Sony Ericson W880i > HTC Mega touch2 > Sony Xperia Play > Sony Xperia SP
 
noaman-atassi
Old
#175  
noaman-atassi's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 57
Join Date: Oct 2009
Location: Hims
Hahahahahah

People , do as i did .

Buy used HD2 or a new HTC One v and break your touch2

It`s better than waiting Android for useless device.
Device: HTC LEO HD2
OS:
Windows Phone 7.8 Apollo Build 8858 By pdaimatejam + Android with Sense 3.5 by BoxmaX.S3.5.v11 | Direct Ext4 Andriod
 
psgarsenal
Old
#176  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 79
Join Date: Apr 2011
Location: In front of my computer
As you could see in my last message, i bought a android phone, but thats not a reason to say that touch 2 is useless!


My phones: Sony Ericson W880i > HTC Mega touch2 > Sony Xperia Play > Sony Xperia SP
 
ebk71
Old
#177  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 35
Join Date: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by psgarsenal View Post
As you could see in my last message, i bought a android phone, but thats not a reason to say that touch 2 is useless!
True, had tomtom installed on it. Gave it to my mother for easy navigation. Touch gets second live, and mother is happy.
 
zebo283
Old
#178  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: May 2012
[ 371.629103] init:waitpid returned pid 175, status = 000000b
[ 372.177771] init: procces 'servicemanager', pid 175 exited
[ 372.708003] init 'servicemanager' killing any children in process group
[ 373.368597] smsm_irq_handler: 891 :ARM9 will go crash!!! ##
[ 373.401848] ARM9 has CRASHED
[ 373.534968] smem: DIAG ''
[ 373.668051]
[ 373.668056]
[ 373.668063] board-mega.c: banamas reset
[ 373.668071]
htc mega opening for wm
please help me
 
forcible79
Old
#179  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2012
Default HTC Touch2 T3333 Android!

Hello Guys. I am quite new in this forum. I read all conversations and because of i am new i couldn't understand anything

Just my question is can i use android in my HTC Touch2 T3333 in stead of windows. If need to read any page and you answer me, i will be pleased.

How can i do this what should i do etc..
 
ebk71
Old
#180  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 35
Join Date: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by forcible79 View Post
Hello Guys. I am quite new in this forum. I read all conversations and because of i am new i couldn't understand anything

Just my question is can i use android in my HTC Touch2 T3333 in stead of windows. If need to read any page and you answer me, i will be pleased.

How can i do this what should i do etc..
No! But you are not serious are you? If you had read all conversations you would have understand this topic is about developing android to run on touch. And that hasn't succeeded yet..............and probably wil not happen.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes