FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

[ROM][19.06.2012]MS2Ginger Gingerbread 2.3.6 for Milestone 2

3,627 posts
Thanks Meter: 3,716
 
By walter79, Recognized Developer on 14th July 2011, 06:56 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
26th March 2012, 01:42 PM |#771  
Member
Thanks Meter: 10
 
More
yes i set the right permissions but it wont boot.
i copied the 2 lib files in the /system/lib folder and the blurhome.apk to /system/app
(replaced the old one) and set the permissions.

then shutdown the phone and clean dalvik cache.
when i boot the phone again it comes this flashy logo which shows a red ball and then defy and this is where it hangs.

what can i do?

shall i install the 3dperformance-update first?
 
 
26th March 2012, 03:37 PM |#772  
Senior Member
Flag Botucatu-SP
Thanks Meter: 7
 
More
I'm on cm9, how do I install this rom?
Thx
Sent from my Milestone 2 with CM9
26th March 2012, 04:02 PM |#773  
Senior Member
Flag Curitiba
Thanks Meter: 155
 
More
Quote:
Originally Posted by sm4rty

yes i set the right permissions but it wont boot.
i copied the 2 lib files in the /system/lib folder and the blurhome.apk to /system/app
(replaced the old one) and set the permissions.

then shutdown the phone and clean dalvik cache.
when i boot the phone again it comes this flashy logo which shows a red ball and then defy and this is where it hangs.

what can i do?

shall i install the 3dperformance-update first?

Are you set permissions of lib files?
I will create a update.zip later

Edit: http://www.4shared.com/zip/ioCvztjJ/file.html
Sent from my MotoA953 using XDA
Last edited by Motodoido; 26th March 2012 at 05:21 PM.
26th March 2012, 05:37 PM |#774  
Member
Thanks Meter: 10
 
More
yes set the permissions to rw-r-r

but it wont work.
it wont appear in home switcher and cant be started.

i dont know what i can do now.... tried all...

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

thanks. i will try it.
26th March 2012, 06:00 PM |#775  
Senior Member
Flag Curitiba
Thanks Meter: 155
 
More
Quote:
Originally Posted by PetrusDLX

I'm on cm9, how do I install this rom?
Thx
Sent from my Milestone 2 with CM9

check first post
27th March 2012, 08:47 AM |#776  
Member
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by Motodoido

Are you set permissions of lib files?
I will create a update.zip later

Edit: http://www.4shared.com/zip/ioCvztjJ/file.html
Sent from my MotoA953 using XDA

deleted blurhome.apk and the two libfiles I installed before.
installed your zip but it doesnt change.

blurhome i not recognized by homeswitcher.

moto home fixer shows me: no motorola blur device.

I dont know whats the problem with my phone
29th March 2012, 10:12 AM |#777  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Some questions before testing ms2ginger 4 beta2:
  1. I have the german stock 2.3.4 installed, rooted, and using now cm9
  2. do i have to factory reset before installing ms2ginger4beta2? Or can i simply just flash with custom recovery, because there is multiboot functionality in the new beta as you mentioned in the defy thread? which cwm do i need? cwm5? because the beta contains a *.tar file.
  3. do i also need the milestone2-patch.zip?
excuse me for asking but i was wondering if i can use ms2ginger4beta in test-mode(over custom recovery/multiboot) and keep on using simultaneously my installed cm9, which works good till now
31st March 2012, 07:00 PM |#778  
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 25
 
More
Phone won't boot after Battery Dies
Hey Guys,
Had a strange bug today... my battery died so I put my phone on my multimedia cradle/charger. After that it wouldn't boot. I tried restoring with RSD Lite 5.6 but now it's stuck in boot loop.
31st March 2012, 10:21 PM |#779  
Senior Member
Flag Curitiba
Thanks Meter: 155
 
More
Quote:
Originally Posted by hawkstorm

Hey Guys,
Had a strange bug today... my battery died so I put my phone on my multimedia cradle/charger. After that it wouldn't boot. I tried restoring with RSD Lite 5.6 but now it's stuck in boot loop.

Enter in stock recovery and wipe data
Hold X button + power, on exclamation point, press vol up + vol down

Sent from my MotoA953 using XDA
The Following User Says Thank You to Motodoido For This Useful Post: [ View ]
1st April 2012, 04:10 AM |#780  
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 25
 
More
Tried that... still stuck in boot loop. I also flashed bootloader 70.13 cause it said bootloader corrupt at one point. But i think I need bootloader 70.12. Is there anywhere I can get it?


Sent from my MZ601 using XDA
Last edited by hawkstorm; 1st April 2012 at 04:50 AM.
1st April 2012, 05:27 AM |#781  
Senior Member
Flag Curitiba
Thanks Meter: 155
 
More
Quote:
Originally Posted by hawkstorm

Tried that... still stuck in boot loop. I also flashed bootloader 70.13 cause it said bootloader corrupt at one point. But i think I need bootloader 70.12. Is there anywhere I can get it?


Sent from my MZ601 using XDA

After upgrade to 13, you can't downgrade.
Try flash bl again, and flash 2.3.4 to, so try wipe data again

Sent from my MotoA953 using XDA
The Following User Says Thank You to Motodoido For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes