Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,421 Members 39,155 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[OS][WM6.5.5] Latest Releases (23563), Porting, Tutorials, Tools, VM, etc.

Tip us?
 
SuperSport
Old
#16321  
SuperSport's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 443
Posts: 2,954
Join Date: Jun 2007
Location: Northern California

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Simonas0 View Post
Hello, I can't port WM6.5 to my phone, I am new on it.
Maybe someone is interested on porting WM to any phone?
I can upload my phone's ROM image, OEM, XIP, write info about phone.
Thanks for help!
What phone and what language are you trying to work with?
Tablet: Lenovo IdeaPad Lynx w Win Blue
Current: Nokia Lumia 1020
MediaFire Share - Mostly Windows Mobile
MEGA Share - Mostly Android
Disclaimer: By using any Files, Packages, Cabs, ROMs, Knowledge, etc, that I share, you are doing so at your own risk. Go Ahead, Live on the Edge!

53 75 70 65 72 53 70 6f 72 74 HEX
 
Simonas0
Old
(Last edited by Simonas0; 18th March 2012 at 12:27 PM.)
#16322  
Simonas0's Avatar
Member
Thanks Meter 11
Posts: 94
Join Date: Mar 2011
Location: Vilnius
I have T830 and language is English USA (0409).

1. Downloaded osKitchen Zero;
2. Imported WM5 ROM;
3. Imported WM6.5.5 23563 build;

All works fine, but I can't choose Locale. 0409 folder with all in it placed in the right direction, but I CAN'T CHOOSE LOCALE!!! Why???
The Following User Says Thank You to Simonas0 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Simonas0
Old
(Last edited by Simonas0; 18th March 2012 at 12:25 PM.)
#16323  
Simonas0's Avatar
Member
Thanks Meter 11
Posts: 94
Join Date: Mar 2011
Location: Vilnius
............
 
stouph52
Old
#16324  
stouph52's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 347
Join Date: Nov 2008
Location: chaumont

 
DONATE TO ME
new link 23563 all dpi all language here

nice download

***HTC ONE X Rom Europe JB: 4.1.1 V: 3.18.401.1 ***




Thanks for your Donates


 
SuperSport
Old
#16325  
SuperSport's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 443
Posts: 2,954
Join Date: Jun 2007
Location: Northern California

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Simonas0 View Post
I have T830 and language is English USA (0409).

1. Downloaded osKitchen Zero;
2. Imported WM5 ROM;
3. Imported WM6.5.5 23563 build;

All works fine, but I can't choose Locale. 0409 folder with all in it placed in the right direction, but I CAN'T CHOOSE LOCALE!!! Why???
Can you send me a link to the latest stock ROM? PS: Sorry it's taken so long to respond, my daugher was visiting from Hawaii, so I was away from PC most of the time.
Tablet: Lenovo IdeaPad Lynx w Win Blue
Current: Nokia Lumia 1020
MediaFire Share - Mostly Windows Mobile
MEGA Share - Mostly Android
Disclaimer: By using any Files, Packages, Cabs, ROMs, Knowledge, etc, that I share, you are doing so at your own risk. Go Ahead, Live on the Edge!

53 75 70 65 72 53 70 6f 72 74 HEX
 
Simonas0
Old
#16326  
Simonas0's Avatar
Member
Thanks Meter 11
Posts: 94
Join Date: Mar 2011
Location: Vilnius
http://support.ts.fujitsu.com/downlo...ex.asp?LNG=COM

write "T830" in red box >>continue
select Pocket Loox T

+Operating System

and download
Pocket LOOX T810 / T830 OS Flash Update P22452-P919-V812 *Updated for EMP 7078*

Install .exe and in C:\fsc.tmp.......... is file MDOC.DIO (it is hidden)

simply rename MDOC.DIO to OS.NB
 
pupakota
Old
#16327  
Account currently disabled
Thanks Meter 103
Posts: 861
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by stouph52 View Post
new link 23563 all dpi all language here[/URL]

nice download

it would be even nicer, if it is working... file blocked by uploader or something...
 
navcar
Old
(Last edited by navcar; 28th February 2013 at 10:27 AM.)
#16328  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 17
Join Date: Jun 2010
Default Titanium customisation

Can I replace the Operator text with the Wifi network SSID? I'm referring to the Operator label beneath the clock on the WM65 Titanium home screen. I think I saw it on some screenshots somewhere...
Would this be build specific? Or maybe a *.CPR field?

I'm building a ROM for my non-phone PDA (Dell Axim x51 Med (not V model)), so right now it just says "Flight mode" permanently - even if I am connected to a wifi network on the device.

Edit: Found out myself, was looking through source of WM 7 Titanium Project, changed "Network Name" to "WiFi" in CPR
 
stouph52
Old
#16329  
stouph52's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 347
Join Date: Nov 2008
Location: chaumont

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by pupakota View Post
it would be even nicer, if it is working... file blocked by uploader or something...
I reupload it

new links here

good download
***HTC ONE X Rom Europe JB: 4.1.1 V: 3.18.401.1 ***




Thanks for your Donates


 
Mich-C
Old
#16330  
Mich-C's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 145
Join Date: Feb 2013
;-( i can't download it, help !

Tags
media
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes