Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,117 Members 47,389 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Anyone got Asphalt 4 HD running?

Tip us?
 
moesfeld
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 253
Join Date: Jan 2009
Default Anyone got Asphalt 4 HD running?

Hi there,
did anyone manage to get Gamelofts Asphalt 4 HD running on a p3600
I got the game for 2.99 but it wont start on my p3600 I tried with wm6 and wm6.1 roms but when I try to start it, it just ends 1 second after that.
Im still waiting for gameloft support to reply.
 
moesfeld
Old
#2  
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 253
Join Date: Jan 2009
Update on this one:
Well not really an update Gameloft just said "We are sorry choose another game for free"
I tried version 1.12 from my frieds omnia an it runs ok but since it is in wqvga im missing some buttons on the bottom thus rendering it unplayable
Anyone got it running so far on trinity
 
eyestee
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jan 2009
Default asphalt 4 works

hello mate, i've got asphalt 4 running on my trinity. The version of asphalt is 1.0.7
 
moesfeld
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 253
Join Date: Jan 2009
AAAAAH!!!
I think Im going nuts.
I sold my Trinity (not because of asphalt) and bought a LG ks20. I downloaded asphalt 4 hd again from gameloft and I have the same error (well no error it shortly shows in taskbar and then exits)
The Phone is Brand new! No flashing/additional programs.
I think its because Im using German wm. I will try wwe and report back
 
wooking
Old
#5  
wooking's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Oct 2008
Location: 日照
玩过破解版的,还不错,在sp时代玩过这个游戏
 
moesfeld
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 253
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by wooking View Post
玩过破解版的,还不错,在sp时代玩过这个游戏
cant read that sorry
 
nestleomega
Old
#7  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 69
Join Date: May 2008
Location: MALAYSIA
asphalt4 running smoothly on my trinity-WWE elegance rom-
I think that u hav to install it to the system memory instead of the storage card to run it.
 
FreebordMAD
Old
#8  
FreebordMAD's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 6
Posts: 21
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by moesfeld View Post
Update on this one:
Well not really an update Gameloft just said "We are sorry choose another game for free"
This is nice service from Gameloft! They could just have said, oh yeah sorry what ever, but offering a game for free is great!!!

I'm waiting for my girlfriend to come back, trying to run Asphalt 5 (yeah its free!!!) on my phone but its to laggy

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...