FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

 View Poll Results: What do you think of me as a developer?

You really suck
 
14 Vote(s)
6.57%
You're not that good
 
3 Vote(s)
1.41%
You're ok
 
37 Vote(s)
17.37%
You're just good
 
46 Vote(s)
21.60%
You're really great
 
113 Vote(s)
53.05%

[Rom][ICS 4.0.4][02/07]KA21 Ice Cream Sony [Discontinued Rom]

6,415 posts
Thanks Meter: 16,128
 
By krabappel2548, Recognized Contributor / Recognized Developer on 10th March 2012, 12:34 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
29th March 2012, 11:21 PM |#451  
dbox's Avatar
Member
Flag Bydgoszcz
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by scorpionSE

i think that is still is way to bright and for too much time =(

You can change brightness value to 200 for example. This setting is in fix provided by krabappel. If you want I can send you this version.
 
 
29th March 2012, 11:23 PM |#452  
Crocodile1973's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 97
 
More
Quote:
Originally Posted by krabappel2548

Which other developer had this problem?



I'm sorry, been busy, will come every moment

EDIT: Here is a fix, but I don't know if it will work

EDIT2: Doesn't work new fix added in next post

ChaosFirZen rom

Sent from my LT18i using xda premium
29th March 2012, 11:45 PM |#453  
Account currently disabled
Flag Riyadh -Like: Developers
Thanks Meter: 2,028
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Crocodile1973

ChaosFirZen rom

Sent from my LT18i using xda premium

U lol i accendtally copied krap hw.config led when am fixing my ROM = 200 value kaboom xD because of supercharge verry funny =)))

Edit : krap do you have arc unit?
I set the value 50-100 ..
Sent from my LT18i using XDA

Fix the LED REMOVED KRAP SUPERCHARGE HW.CONFIG REPLACE WITH MY OWN HW.CONFIG ^^
Last edited by ChaosFirZen; 29th March 2012 at 11:56 PM.
30th March 2012, 07:58 AM |#454  
Jonster111's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
More
Led's arent fixed for me...
And the Gmail and the Calendar Widgets arent working.
30th March 2012, 10:32 AM |#455  
krabappel2548's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Zichem
Thanks Meter: 16,128
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ChaosFirZen

U lol i accendtally copied krap hw.config led when am fixing my ROM = 200 value kaboom xD because of supercharge verry funny =)))

Edit : krap do you have arc unit?
I set the value 50-100 ..
Sent from my LT18i using XDA

Fix the LED REMOVED KRAP SUPERCHARGE HW.CONFIG REPLACE WITH MY OWN HW.CONFIG ^^

No, I don't have an Arc, that's why it isn't easy for me to develop in Arc section And I've also just released my rom in Xperia Play section, so I can't keep up with fixing things at the moment..

Quote:
Originally Posted by Jonster111

Led's arent fixed for me...
And the Gmail and the Calendar Widgets arent working.

Ok, did you do a full wipe nefore KA11 install?
30th March 2012, 10:56 AM |#456  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Jonster111

Led's arent fixed for me...

Same problem
30th March 2012, 11:04 AM |#457  
Account currently disabled
Flag Riyadh -Like: Developers
Thanks Meter: 2,028
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by krabappel2548

No, I don't have an Arc, that's why it isn't easy for me to develop in Arc section And I've also just released my rom in Xperia Play section, so I can't keep up with fixing things at the moment..



Ok, did you do a full wipe nefore KA11 install?

Mayble I Need To Find Some ICS Source For Play To.. Where Did u get it.. Please PM.. Me The files u use.. I Try TO Create ROM on Play to..
30th March 2012, 11:46 AM |#458  
l3mm's Avatar
Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 22
 
More
Thumbs up
Ok I installed KA11 last night and been great so far. Thanks you v./much for this! Seems to be a lot smoother when flicking thru my app draw, and just smoother overall to be honest

I was having a problem on an older version (KA08) with my digital clock widget losing time, but this seems to be working fine now.

Battery drain seems a little higher on this version. I had a sudden 10-15% drop overnight for unknown reason on the battery monitor widget, but will continue to monitor this
30th March 2012, 11:55 AM |#459  
DerEineDa's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
Timescape is still broken when trying to open images. I think it needs the old Gingerbread gallery.apk.

Edit: I have to correct myself. For fully working Timescape we need "SemcGallery3D.apk". I copied it from another ROM and now it's working.
Last edited by DerEineDa; 30th March 2012 at 12:29 PM.
30th March 2012, 12:38 PM |#460  
sunbriel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 731
 
More
Quote:
Originally Posted by l3mm


I was having a problem on an older version (KA08) with my digital clock widget losing time, but this seems to be working fine now.

I still have that problem. Both Minimalistic and Advanced clock widget stop updating. But it's not only the clock that stops updating in those widgets. The battery percentage stops updating as well, so that means the whole widget stops working. Also, the button LEDs are still too bright.

Sent from my LT15i (Xperia arc) on KA ICSony
30th March 2012, 12:41 PM |#461  
krabappel2548's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Zichem
Thanks Meter: 16,128
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by l3mm

Ok I installed KA11 last night and been great so far. Thanks you v./much for this! Seems to be a lot smoother when flicking thru my app draw, and just smoother overall to be honest

I was having a problem on an older version (KA08) with my digital clock widget losing time, but this seems to be working fine now.

Battery drain seems a little higher on this version. I had a sudden 10-15% drop overnight for unknown reason on the battery monitor widget, but will continue to monitor this

Ok let me know what you're findings are

Quote:
Originally Posted by DerEineDa

Timescape is still broken when trying to open images. I think it needs the old Gingerbread gallery.apk.

Edit: I have to correct myself. For fully working Timescape we need "SemcGallery3D.apk". I copied it from another ROM and now it's working.

I know, I included the wrong Gallery in the add-on, will fix this soon

Quote:
Originally Posted by sunbriel

I still have that problem. Both Minimalistic and Advanced clock widget stop updating. But it's not only the clock that stops updating in those widgets. The battery percentage stops updating as well, so that means the whole widget stops working. Also, the button LEDs are still too bright.

Sent from my LT15i (Xperia arc) on KA ICSony

I'm going to fix the led brightness problem now

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes