Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][14-04-2012][Sense 4.0A][ICS][IceZSense beta 2 | HTC One V Port]

OP ajhavery

28th March 2012, 01:46 PM   |  #141  
Member
Thanks Meter: 12
 
94 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
I used this to get a look at ICS and Sense 4.. and to get the 25GB dropbox account. Pretty cool, thanks!
28th March 2012, 04:23 PM   |  #142  
convolution's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 151
 
681 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I'm only doing this for the dropbox storage. I am always dropbox storage hungryyyy.

UPDATE: I still like Sense 3.5 better.
Lot's of lil bugs here and there...
And the 25 GB is only good for 2 years >.>
Last edited by convolution; 28th March 2012 at 06:00 PM.
28th March 2012, 06:20 PM   |  #143  
Member
Thanks Meter: 1
 
38 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
2 years are enough i think. offering so much space up there is kind of a task, when many people get a Sense 4 phone.
28th March 2012, 07:35 PM   |  #144  
Senior Member
Flag St. Paul, MN
Thanks Meter: 4
 
111 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Scumbag photobucket blocked your pics for "too many views". Use Imgur it's free and doesn't do these things.

Sent from my HTC Vision using XDA
30th March 2012, 04:36 AM   |  #145  
bivio's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
18 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by PazzoPazzini

beta 2 is very good! you've done a really good job. the only issue is the light of the keyboard that is always off and i can't change that. if someone has a solution please tell me. oh i also noticed a problem with the question mark key on the keyboard

There is an app in the marker called 'backlight off' that I have used since the G1 days, it works on our devices as well; although sometimes, especially with these ICS roms, it has some strange behaviour

Sent.
30th March 2012, 03:37 PM   |  #146  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by bivio

There is an app in the marker called 'backlight off' that I have used since the G1 days, it works on our devices as well; although sometimes, especially with these ICS roms, it has some strange behaviour

thanks bivio. i've installed it but every time you lock the screen it turn off the light.
31st March 2012, 02:37 PM   |  #147  
yozgatg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 570
 
947 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Donate to Me
wow
I have been using beta 2 since yesterday, and this is the first time I try out a Sense 4A rom. HTC seems to have got their act together after the sense 3.0/3.5/3.6 fiasco. It's much cleaner and smoother.
As for the ROM itself, it works great except for the camera and some keyboard issues:
- Keyboard light doesn't turn on at all
- If u slide out the keyboard, rotation is not fixed (e.g. with the keyboard out, phone will still rotate to portrait if u hold it that way)

GPS works great! With andromadus, i would lose my signal every 2 minutes, but I tried it out yesterday on a one hour drive and it worked flawlessly.

About the camera, would it be possible to use the AOSP camera and andromadus libs on this rom?

* also for some reason, market updates to play store on boot, but it reverts back to the old market after a reboot
Last edited by yozgatg; 31st March 2012 at 03:46 PM.
1st April 2012, 12:11 AM   |  #148  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
i've also noticed that sometimes when the phone is loked it seems to loose the wifi signal.
1st April 2012, 12:12 AM   |  #149  
evilcuber's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 678
 
1,139 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by PazzoPazzini

i've also noticed that sometimes when the phone is loked it seems to loose the wifi signal.

you can change it in advanced wifi settings to make wifi not sleep when phone is in sleep
2nd April 2012, 06:31 PM   |  #150  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by evilcuber

you can change it in advanced wifi settings to make wifi not sleep when phone is in sleep

i had alredy set this option and is activated but the wifi seems to ignore it XD it has its own will XD

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
ics, sense
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes