FORUMS

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

New Android One Device Dead On Arrival

Today, Google announced the second generation of Android One devices, with the new Lava Pixel … more

OnePlus 2 Leaked, Actually Prettier Than Expected

The OnePlus 2 launch event is mere hours away, and we have been treated to clear, … more

Cm9/Aokp adobe flash not working

539 posts
Thanks Meter: 96
 
By king71st, Senior Member on 2nd April 2012, 12:47 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Can someone point me in the right direction I've tried all of the cm9/aokp roms and adobe flash player just does not work I've done research and I don't see it as a known bug it works on touchwiz ics can someone please help me not having adobe flash is a deal breaker for me

Sent from my SGH-I777 using XDA
 
 
2nd April 2012, 01:17 AM |#2  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 8,799
 
Donate to Me
More
works fine for me on Task's AOKP

why do you think it doesnt work? you installed flash player and tested in STOCK browser?
The Following User Says Thank You to Pirateghost For This Useful Post: [ View ]
2nd April 2012, 02:22 AM |#3  
king71st's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 96
 
More
Yes I tried a few browsers will try and reflash and see what happens

Sent from my SGH-I777 using XDA
2nd April 2012, 02:33 AM |#4  
Senior Recognized Developer
Flag Owego, NY
Thanks Meter: 25,322
 
Donate to Me
More
It may have been broken until the latest releases with the same patch that fixed Netflix - not sure.

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Entropy512 For This Useful Post: [ View ]
2nd April 2012, 02:53 AM |#5  
king71st's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 96
 
More
does it work for you Entropy

Sent from my SGH-I777 using XDA
2nd April 2012, 04:48 AM |#6  
rav4kar's Avatar
Senior Member
Flag Edison, NJ
Thanks Meter: 553
 
More
Quote:
Originally Posted by king71st

does it work for you Entropy

Sent from my SGH-I777 using XDA

Download it from market (play store), it works.
2nd April 2012, 05:39 AM |#7  
king71st's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 96
 
More
Quote:
Originally Posted by rav4kar

Download it from market (play store), it works.

I did download it did you try for yourself? What from are you on?
2nd April 2012, 10:33 AM |#8  
Haas360's Avatar
Senior Member
Flag Logan
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Mine works... but only sometimes. Most of the time I get a black screen with the whole page becoming unresponsive.

Sent from my SGH-I777 using xda premium
2nd April 2012, 11:08 AM |#9  
cogcaviz24's Avatar
Senior Member
Flag Gainesville GA
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by Haas360

Mine works... but only sometimes. Most of the time I get a black screen with the whole page becoming unresponsive.

Sent from my SGH-I777 using xda premium

same here...
2nd April 2012, 01:01 PM |#10  
Senior Recognized Developer
Flag Owego, NY
Thanks Meter: 25,322
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Haas360

Mine works... but only sometimes. Most of the time I get a black screen with the whole page becoming unresponsive.

Sent from my SGH-I777 using xda premium

That's just flash sucking... Always has sucked, always will suck, especially since Adobe is exiting the flash-on-mobile business.
The Following User Says Thank You to Entropy512 For This Useful Post: [ View ]
2nd April 2012, 01:45 PM |#11  
king71st's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 96
 
More
But it works flawless on touchwiz ics

Sent from my SGH-I777 using XDA

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes