FORUMS

OnePlus 2 Forums: Discuss Everything About The OP2!

Now that the OnePlus 2 has been officially unveiled and that we have had close-up … more

Intel & Micron Announce “Revolutionary” Storage Tech

Intel & Micron have announced 3D Xpoint technology—”the … more

Google Now Interfaces With Third-Party Messaging Apps

Google has announced that Ok Google voice commands can now be used to send … more

Make Your Lockscreen More Productive With Widgets

Are you running Android Lollipop? Do you miss the ability to add widgets to your lock … more

[TOOL][SCRIPT][05 Sep 2012]S-off for HBOOT 1.16 and above[v3.4.1]

1,634 posts
Thanks Meter: 998
 
By Nonverbose, Senior Member on 3rd December 2011, 01:29 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
2nd April 2012, 08:04 AM |#631  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
ok so it worked how do i verify i have the correct hboot for revolountary
 
 
2nd April 2012, 08:06 AM |#632  
OP Senior Member
Flag Adelaide
Thanks Meter: 998
 
More
Quote:
Originally Posted by darksilver619

ok so it worked how do i verify i have the correct hboot for revolountary

hboot version is in hboot funnily enough
2nd April 2012, 08:15 AM |#633  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
ok so i have hboot 1.13.0000 so do i use revolutionary in the hboot menu
2nd April 2012, 08:18 AM |#634  
OP Senior Member
Flag Adelaide
Thanks Meter: 998
 
More
Quote:
Originally Posted by darksilver619

ok so i have hboot 1.13.0000 so do i use revolutionary in the hboot menu

It's been a while since I used it, but I believe you run it with the phone booted normally. Don't forget to re-enable USB debugging.
The Following User Says Thank You to Nonverbose For This Useful Post: [ View ]
2nd April 2012, 08:28 AM |#635  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hey thanks so much man finally gained s-off now for some rom fun should all HTC IncS roms work now
2nd April 2012, 09:36 AM |#636  
vizzy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 388
 
More
Quote:
Originally Posted by darksilver619

hey thanks so much man finally gained s-off now for some rom fun should all HTC IncS roms work now

Yes if your s-off you can run any rom.

Sent from my HTC Incredible S using xda premium
2nd April 2012, 08:09 PM |#637  
lebmb's Avatar
Senior Member
Flag Washington, DC
Thanks Meter: 48
 
More
hey guys, im stuck on white htc screen, i can go into bootloader, i have 1.16.000 but can't go into recovery
does anyone have the ruu with main version 2.37.548.1 ? i think im gona need to reflash it so i can downgrade my hboot with this tool
or is there maybe a way to flash the file that downgrades the main version from fastboot?
it would be greatly appreciated thank you
Last edited by lebmb; 2nd April 2012 at 08:35 PM.
2nd April 2012, 08:39 PM |#638  
OP Senior Member
Flag Adelaide
Thanks Meter: 998
 
More
Quote:
Originally Posted by lebmb

hey guys, im stuck on white htc screen, i can go into bootloader, i have 1.16.000 but can't go into recovery
does anyone have the ruu with main version 2.37.548.1 ? i think im gona need to reflash it so i can downgrade my hboot with this tool
it would be greatly appreciated thank you

You had unlocked bootloader with custom rom installed? Reunlock the bootloader @ htcdev.com
2nd April 2012, 09:15 PM |#639  
lebmb's Avatar
Senior Member
Flag Washington, DC
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by Nonverbose

You had unlocked bootloader with custom rom installed? Reunlock the bootloader @ htcdev.com

well got it like that,
i don't think bootloader is unlocked, but for the ones unlocked through htcdev does it show anywhere on the bootloader that it has been unlocked? or relocked?
2nd April 2012, 09:20 PM |#640  
OP Senior Member
Flag Adelaide
Thanks Meter: 998
 
More
Quote:
Originally Posted by lebmb

well got it like that,
i don't think bootloader is unlocked, but for the ones unlocked through htcdev does it show anywhere on the bootloader that it has been unlocked? or relocked?

If you ran the script already it may say relocked on the hboot depending on the options you chose. With a little more info how you got into your situation, I might be of more assistance.

Btw I Googled the version you posted, and it came back with 1 result... your post

Guessing it's a Bell rom?
2nd April 2012, 09:29 PM |#641  
lebmb's Avatar
Senior Member
Flag Washington, DC
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by Nonverbose

If you ran the script already it may say relocked on the hboot depending on the options you chose. With a little more info how you got into your situation, I might be of more assistance.

Btw I Googled the version you posted, and it came back with 1 result... your post

Guessing it's a Bell rom?

LOL i know i tried that already
i got it like that on ebay, kinda cheap, seemed like an easy fix cuz i read about it alot before i bought it.
on my vivid it says locked, and when i unlocked it from htcdev it says unlocked and when i relock it, it says relocked but this one doesn't show anything
well the script was giving me alot of errors since im in fastboot but i checked the radio version and it seems like it's from a brazil rom so im downloading that and gona try to flash it, but the download from filefactory take forever lol

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
1.16.0000, 2.00.0000, guide, hboot, nonverbose, revolutionary, s-off
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes