FORUMS

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

[ROM][12-10-12][6.4] Nils' Business ICS 4.0.3 Sense 3.6 (ICS Global)[Aroma Installer]

5,811 posts
Thanks Meter: 5,493
 
By NilsP, Recognized Developer on 20th February 2012, 11:41 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
2nd April 2012, 03:59 AM |#1381  
jscarano's Avatar
Senior Member
Flag Orlando Fl
Thanks Meter: 141
 
More
Nils did you check on the zeus mod yet? Thanks

Sent from my ADR6425LVW using xda premium
 
 
2nd April 2012, 04:01 AM |#1382  
NilsP's Avatar
OP Recognized Developer
Near Albany NY
Thanks Meter: 5,493
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jscarano

Nils did you check on the zeus mod yet? Thanks

Sent from my ADR6425LVW using xda premium

Not yet. Kinda had a bad weekend but I will get to it when I get to work tomorrow.
The Following 2 Users Say Thank You to NilsP For This Useful Post: [ View ]
2nd April 2012, 09:05 AM |#1383  
Account currently disabled
Thanks Meter: 182
 
More
Quote:
Originally Posted by pitbullmommy45245

what kernel is everyone using? the stock one that comes with the rom or a custom one?

I use Sebastian's. I run it underclocked tho so not sure it actually matters. I guess hoping to just take advantage of whatever else might b n it.
2nd April 2012, 11:36 AM |#1384  
NilsP's Avatar
OP Recognized Developer
Near Albany NY
Thanks Meter: 5,493
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by k2trill

I use Sebastian's. I run it underclocked tho so not sure it actually matters. I guess hoping to just take advantage of whatever else might b n it.

So what are you seeing so far? Battery or performance wise.
The Following User Says Thank You to NilsP For This Useful Post: [ View ]
2nd April 2012, 02:12 PM |#1385  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Two things that I have noticed.
One is an issue since I converted from GB to ICS a while ago.
I can not get any sound on video sent to me from "dumb" (non android/i-phone) phones. Video plays fine just no audio.
The second issue is that after flashing the latest ROM I get error messages using non OEM chargers. have never seen this on any previous ROM.
Just wondering if these are unique to my Rezound.
2nd April 2012, 02:20 PM |#1386  
NilsP's Avatar
OP Recognized Developer
Near Albany NY
Thanks Meter: 5,493
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jdg1

Two things that I have noticed.
One is an issue since I converted from GB to ICS a while ago.
I can not get any sound on video sent to me from "dumb" (non android/i-phone) phones. Video plays fine just no audio.
The second issue is that after flashing the latest ROM I get error messages using non OEM chargers. have never seen this on any previous ROM.
Just wondering if these are unique to my Rezound.

Don't know. I only use the OEM at home overnight. I use 2 chargers from my Incredible at the office and travel. Plus a car charger with USB cable in car and none give me a message.
The Following User Says Thank You to NilsP For This Useful Post: [ View ]
2nd April 2012, 02:30 PM |#1387  
CharliesTheMan's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,483
 
Donate to Me
More
As for the charger, I user OEM but I have a couple chargers stored in remote locations that aren't OEM, and I found a few more when I read your question. All of my chargers rated at the correct power output work just fine and I couldn't get them to give me the message that you're referring too.

Sent from my ADR6425LVW using xda premium
2nd April 2012, 02:37 PM |#1388  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by CharliesTheMan

As for the charger, I user OEM but I have a couple chargers stored in remote locations that aren't OEM, and I found a few more when I read your question. All of my chargers rated at the correct power output work just fine and I couldn't get them to give me the message that you're referring too.

Sent from my ADR6425LVW using xda premium

Its not all of my old chargers its kind of hit and miss.
Just never had any of them to do this before.
I'll do some investigating to find out what the difference is on the ones that aren't working if they are marked with enough information.
Some are very generic.
2nd April 2012, 03:02 PM |#1389  
punman's Avatar
Senior Member
Milwaukee, WI
Thanks Meter: 92
 
More
Quote:
Originally Posted by NilsP

Don't know. I only use the OEM at home overnight. I use 2 chargers from my Incredible at the office and travel. Plus a car charger with USB cable in car and none give me a message.

I have an old blackberry (5V @ 700mA) charger I use at work that I have the phone plugged into every day. I have an old dinc (5V @ 900mA) charger I use at home, and I have my OEM Rezound (5V @ 1000mA) charger that I use if I need to emergency charge while I'm out that stays in my laptop bag. All of these work fine in charge mode and the 2 USB chargers work fine plugged into a USB port as well.
2nd April 2012, 03:46 PM |#1390  
Senior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 81
 
More
I very often get a warning that the charger is not charging my phone as quickly as it's draining.

This happens intermittently with both my 3.8v stock battery and my 3.7v extended battery.

I notice it more often when I'm doing EasyTether + Wifi Tether + Screen On activity, and it's plugged into a computer.

Occasionally I see it on my car charger (which I don't know the mA of but it's much lower than a wall charger).

Occasionally I get it without doing anything to the phone.

Occasionally, I get to the phone in the morning and it's not over 93% and it's pretty hot.

I chalk it up to an ICS thing, and I assume that the issue will be resolved with the OTA, or some eventual bug fix.
---------------------------------------------------------------------------------------\


I also just found what I think is a bug with the .22 software

The Camera, when un-checking 'Widescreen' to make photos be 4x3 (instead of 16x9) crashes camera.
A wipe of the Camera app data is what's required.
Last edited by pkopalek; 2nd April 2012 at 03:51 PM.
2nd April 2012, 04:43 PM |#1391  
BBEgo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 343
 
More
Quote:
Originally Posted by pkopalek

I also just found what I think is a bug with the .22 software

The Camera, when un-checking 'Widescreen' to make photos be 4x3 (instead of 16x9) crashes camera.
A wipe of the Camera app data is what's required.


Mine doesn't have this problem. I'm on the new base, and on Nils' Business ICS 3.3.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes